Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijateljsko druženje

Mija draga i je živimo već 15 godina zajedno. Imamo i dvoje dece, ali i pored toga dovoljno vremena za kvalitetan seks. Koristimo svaku moguću priliku.

Inače, Bilja je vitka brineta, duge talasaste kose, dugih nogu i uskog struka. Njen stil oblačenja je suknj iznad kolena i neka košulja isood koje su grudi sajrivene iza čipkastog grudnjaka. Preko toga zavisno od vremena idu nekakve jakne. Na nogama su uvek cipele ili sandale sa štiklom, pa dok hoda njeno zategnuto dupence privlači muške poglede.

Ja sam čovek srednjih godina koji vodi računa o sebi i bavi se sportom svakodnevno. Visok sam oko stoosamdesetpet.

Naš seksualbi život se uglavnom odvija u spavaćoj sobi koju smo prilagodili za sebe. Iznad bračnog kreveta se na plafonu nalazi ogledalo jer moja draga obožava da gleda naš seks.

Njen oniljeni položaj u seksu je da se ja nalazim između njenih nogu i oralbo je zadovoljavam za predigru. Obožava da joj ližem klitiris i mačkicu, te kao u klasici da joj atavim jedan ili dva prsta i stimulišem g tačku. To je svaki put dovede do vrhunca. Onda joj stavim mog mačora i rasturam je do besvesti. Kad sam joj prvi put stavio dva prsta kija su bila u mačkici u usta oduševila se i počela ih usisavati. Video sam da joj to prija ali nisam ništa prokomentarisao.

Mi imamo i dugigodišnje prijatelje naših godina, četrdesetih. Družimo se često ali nikad nismo došli do tačke da pričamo o izvesnim mogućnostima.

Prošlog leta smo nas četvero otišli na vikendicu i napravili roštilj. Žene su bile u laganim haljinama, a mi u šorcevima. Inače, supruga mog prijatelja je crnka sa velikim grudima koje uvek mame moj pogled. Pokušavam to sakriti. Posle nekoliko piva i lagane muzike, započeli smo sa plesom. Nakon nekog vremena, ja sam plesao sa Sandrom, a moj prijatelj sa Biljom. Melodija je bila takva da sam iskoristio priliku i lagano privukao Sandru k sebi i osetio njene bujne grudi. Rekla je lakše malo, šta će njih dvoje da kažu. To je bio znak. Ohrabrio sam se i šapnuo sam joj na uvo, znači da ih nema, moglo bi da bude nešto. Ona se nasmejala. Okrenuo sam se malo i video kako Bilja i moj drug plešu. Bilo mi je malo krivo kad sam video njegovu ruku na njenoj guzi, ali valjda zbog pića, rekoh Sandri, vidi šta oni rade.

Nastavili smo da plešemo i Sandra se u jednom trenutku okrenula i počela je da se trlja guzom o mene. To me je uzbudilo a i mog mačora. Njihala je kukovima lagano podstičući mene. Prihvatio sam je za grudi i lagano mazio. Pogledao sam moju ženicu i video znak odobravanja. Ona je mog prijatelja već povela u vikendicu.

Sandra se i dalje njihala kao opijena. Zadigao sam joj haljinicu sklonio crvene tange i lagano ubacio jedan prst. Bila je skroz vlažna. Krenuli smo do vikendice i kad smo ušli videli smo da moja draga puši mom prijatelju. Otišli smo na sprat. Sandra je legla na krevet a ja sam je počeo ljubiti od vrata pa naniže. Kada sam joj počeo ljubiti sise bradavice su se uspravile. Spustio sam se do mačkice i počeo je obrađivati. Lizao sam je a ona je sve ubrzanije disala. Počeka je da me vuče ka sebi i rekla je daj mi ga, daj mi ga. Stavio sam joj svog mačora i jebao je dok je ona stenjala. Oboje smo svršili brzo.

Sandra je ostala da leži, a ja sam otišao da vidim šta rade Bilja i moj prijatelj. Moj prijatelj je sedio na fotelji a moja Bilja je izašla ispred vikendice i pušila. Izgleda da se otreznila. Seo sam pored nje, a ona me je bez reči gledala. Šta ovo bi, upitah je. Ne znam, odgovori ona, ali bilo mi je super, a tebi? I meni je bilo odlično.

Hoćemo li kući? Krenuli smo. Vozio sam i počeo maziti Bilju po nozi. Primakao sam ruku njenoj mačkici i osetio tuđu spermu. To me još više napalilo. Skrenuo sam sa puta u šumarak i počeo ljubiti svoju dragu. Izašli smo iz auta raširili dekicu i ja sam legao. Počela je da ljubi mog mačora onako kako ona zna. Čuvena harmonika je bilo njeno savršenstvo, od korena do glavića. Mislio sam da ću odmah svršiti, ali moja Bilja je to videla i prekinula. Sela je na mačora i nabijala se kao da joj je zadnji put. Vrištala je od sreće. Nakon deset minuta nabijanja svršio sam. Nastavili smo put do kuće.

Čekali smo reakciju naših prijatelja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija