Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Primio sam ga u guzu

Napokona sam došao do početka uvale koja slovi kao gey nudistička plaža Iako sam stigao dosta rano u uvali je već bilo živo. Pronašao sam mjesto koje mi omogućava dosta mjesta za sunčanje ali i hlad. Nakon što sam namistio ručnike za sunčanje polako sam skinuo odjeću sa sabe. Polako sam ulazio u more koje je za mene bilo još hladno da se okupam Zato sam polako ušao do pola te polako oprao jaja kurac te područje između guzova. Izašavši iz mora ispružio sam se na kamen kraj kojeg je prolazio put. raširio noge prema suncu. Nije prošlo dugo kad se kraj mene stvorio goli muškarac stao je kraj mene kako nisam reagirao Približio se još bliže te rekao ne smetam Vam te nakon toga položio ruke sa unutrašnju stranu prepona. Te polako se spuštao niz njih lagano mi dotičući jaja rekao mi je imaš stvarno velika.

Nastavio je prstima kružiti oko jaja te polako se spuštao prema anusu Pri čemu je jednom rukom drkao svoj kurac Na trenutak je kažiprstom kružio po mom anusu Kurac mi se počeo dizati. Uskoro je postigao punu veličinu na što mi je rekao vidim da vam se sviđa i odavno nisam vidio takvu obdarenost nadam se da ćeš mi se pridružit Nakon čega je otišao. Ostao sam zbunjen te sam pogledom pratio gdje je otišao. Kroz glavu mi je prolazila tisuću i jedna misao te na kraju sam sebi rekao pa zašto da ne za sve postoji prvi put Vidjevši da je ušao u more krenuo sam i ja te zaplivao prema njemu. Zajedno smo izašli te neko vrijeme smo stajali u plićaku polako sam spustio ruku na njegova jaja dajući mu do znanja zbog čega sam došao Polako sam mu milovao jaja. Polako mi je spustio usne na moje prihvatio sam poljubac Znao sam da ćeš mi se priključiti.

Za sve postoji prvi put odgovorio sam mu. Samo se opusti te me lagano poveo za sobom. Lagano me spustio na luft madrac na koji sam legao na prsa okrećući mu guzu. Polako rukama mi je milovao leda spuštajući se sve niže Uskoro je prstima prelazio između guzova Uskoro sam po prvi put osjetio jezik kako mi kliže između guzova a onda sam osjetio kako prstom dodiruje anus. Osjetio sam kako polako pokušava ući unutra. Anus je polako popustio i po prvi put u guzu mi je ušao prst. Nakon nekog vremena polako je glavićem prelazio između mojih guzova te je glavić namistio na ulaz u guzu. Osjetio sam kako lagano ulazi u moju guzu. polako je najprije ušao glavić a zatim je ušao do kraja. Iskreno sam uživao u osjećaju koji mi se širio iz guze pogotovo kad je počeo sa ulascima i izlascima Uskoro sam osjetio kako mu kurac vibrira uj guzi a onda mlaz topline koja ju je ispunjavala.

Uživao sam u pulsiranju guze oko njegovog kurca a kad ga je izvukao. Uživao sam u pulsiranju anusa i vibriranje guze koje je izbacivala spermu koja se kasnije cijedila niz moj guzu. Zajedno smo otišli u more gdje je on oprao kurac a ja guzu. Kurac mi je još uvijek bio potpuno krut. Lagano smo izašli iz mora nakon što sam sio na ručnik polako se guzom počeo spuštati u moje krilo Rukom je namistio glavić na guzu i polako se počeo spuštati. Uživao sam u osjećaju ulaska kurca u guzu te vibriraju guze oko mog kurca. Lagano je počeo sa nabijanjem. Uskoro sam osjećao ugodu koja mi se širila od glavića korjena kurca a zatim topli mlaz izlazio mi je iz glavića puneći njegovu guzu. Kakav početak dana napokon sam osjetio šta može kurac izazvati u guzi. Iskreno nisam osjetio ništa čudno a dali mi se svidjelo što sam se upustio u seks s muškarcem Iskreno ne znam jer tek trebam osjetiti šta znači prepustiti se maženju.

Nakon što sam se vratio na svoje mjesto. Razmišljao sam šta ovo iskustvo znači za mene. Zaključio sam da moje sexualnoj iskustvo se proširilo i da mi otvara nove horizonte.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija