Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prirodni talent 1. - Gubljenje nevinosti

Pozdrav, već neko vrijeme čitam Vaše priče pa sam odlučio podijeliti svoja iskustva, koja su dosta bogata, a krenula su u mojoj 16-oj godini i traju i dan danas. Naime imam suprugu i dvoje djece, ali ne mogu si pomoći, kad mi se pruži prilika, ja je iskoristim. Zbog sigurnosti ću promijeniti svoje ime i imena svih cura i žena koje sam jebao. Zovem se Matko, imam 42 godine. Nisam neki ljepotan, ali uvijek sam imao ono nešto što je privlačilo suprotni spol. Moja najveća kvaliteta u tim odnosima je moj kurac, dug 17cm, što i nije nešto previše, ali promjera 7cm i opsega 22cm, pravi mali bumbar.

Zvuči nevjerojatno, ali od prve jebačine sam izdržljiv i nikad nisam svršio nakon par sekundi što je veliki plus u kombinaciji s debljinom kurca. Naime, da krenemo s pričom kako sam izgubio nevinost. Bilo je to '97. godine s prijateljevom sestrom koja je tada imala 19 godina. Ona je frizerka i zove se Ana. Nije bila nešto prelijepa, ali tijelo joj je bilo top! Najbolji dio njenog tijela su bile sise broj 5! Ana je uvijek pucala na lovaše i bila je tada u vezi sa jednim likom koji je dobro potkožen i nisam si mislio da imam ikakve šanse kod nje.

Kao napaljeni klinac sam dolazio na šišanje svaki tjedan, samo iz razloga da bih buljio u njene sise, a ona je svako malo naslanjala svoje sisurde meni na leđa i jednostavno nisam se mogao suzdržati, a da mi se kurac ne digne. Jednom prilikom sam odlučio da nešto poduzmem pa kud puklo da puklo! Šišanje je protjecalo u standardnom tonu, ona se smijala na moja dobacivanja, a ja sam je komentirao malo direktnije nego inače. U jednom trenutku je stala ispred mene s ogromnim dekolteom i rezala mi šiške, a ja sam automatski, više instinktivno izvukao ruke ispod plašta, zgrabio je za guzove i posjeo je sebi na krilo tako da je mogla osjetiti dignuti kurac istovremeno sam joj zabio glavu među sise i počeo ih lizati izvana.

"Šta to radiš? ! ? Zar si poludio? ! ? " :upitala me? "Oprosti nisam mogao izdržati! Toliko me napaljuješ da svaki put jurim doma poslije šišanja i drkam na tebe! Znam da sam za tebe samo napaljeni klinac, ali tako bih te htio jebati".. . Moj odgovor kao da je bio okidač za ono što je slijedilo, u sekundi je ostavila škare i uvalila mi jezičinu, ljubili smo se kao 2 napaljena tinejdžera, što smo u krajnju ruku i bili. Dok smo se žvalili, skinuo sam joj majicu i njene ogromne sisurde su mi bile na izvolite.

Mislio sam da sanjam što mi se dešava, ali ko ga fućka, ako je san molim boga da što duže potraje. Njene sise su imale ogromne široke bradavice, uh kako sam uživao sisajući ih, a i ona se nije bunila. Nakon što sam joj oblizao sise, pozvala me da se premjestimo u njenu sobu. Sjela je na rub kreveta i počela mi skidati kratke hlače.. . Ono što je slijedilo ostavilo ju je u šoku! Pred nju je ispala kurčina s kakvom se još nije srela. "Ajme meni, kako ću ja ovo pušiti"? ! ? "Samo polako, snaći ćeš se ti već".

. . Prvo sam je jebao među sise, a ona ga je pomalo lickala u pomalo se privikavala.. . Već sam tu primjetio da je kao junferu baš čudno da mi se uopće ne svršava, to se kasnije ispostavilo kao moj prirodni dar. Nakon jebanja među sise rekao sam joj da je želim jebati prvo u usta, a onda u pičku. Jebao sam je u usta baš ono silovito, ona je balavila, davila se, ali nije odustajala. Bilo mi je jasno da ga voli dobiti žestoko. Nakon jebačine u usta, polegao sam je i bacio se na njenu obrijanu pičku.

Bio mi je to prvi susret uživo s tim komadićem najpoželjnijeg mesa. Isprva sam bio onak malo zbunjen i pogubljen, ali brzo sam se opustio. Lizao sam je od pičke do šupka, a ona je stavila jastuk na lice i vrištala. "Isuse bože, ovo još nisam doživjela! Ovo lizanje guze je mrak"! Napokon je došao trenutak da je nabijem na kurac, obzirom da sam je prvo dobro izlizao bila je dobro pripremljena. Kurac sam gurao u njenu usku pičkicu centimetar po centimetar. Dok sam joj ga gurao gledao sam je u oči kojima je kolutala kao voćke u kasinu.

Napokon je ušao cijeli, odmah sam joj nabio visoki tempo i jebao je žestoko. Dahtala je baš glasno i uživala, a moj debeli kurac je kod svakog izlaska iz njene pice povlačio za sobom pizdinu unutrašnjost, u nekim trenucima mi se činilo da ću joj izvratiti pičku. Nakon desetak minuta jebačine, uzela je jastuk i nabila si ga na facu. Počela je vrištati, cura je svršavala luđački, a da nije stavila jastuk, čulo bi je pola sela. Nakon što je svršila, rekla je ne mogu više, lezi na leđa da i tebe dokrajčimo.

Pušila mi je kurac luđački, a kad sam rekao da ću svršiti zabila si ga je još dublje. Svršavao sam joj direktno u grkljan, nije prosula niti kap. "Ajme, ovaj tvoj kurac nije normalan, ovako me još nitko nije izjebao i razjebao, jedva hodam"! "Čim se oporavim, zovem te na novu rundu, ali taj put ćeš me probati jebati u guzu".. . "Sad odi, za 15 minuta mi dolazi mama s posla". Završila je svoj monolog Ana, ja sam se bez teksta obukao i otišao doma. Vozeći se do kuće, nije mi ništa bilo jasno što mi se to dogodilo.

. . Ubrzo su stvari sjele na svoje mjesto i bio sam ponosan na sebe da sam pojebao curu o kojoj je maštalo pola sela. U sljedećem nastavku ide priča kako je prošao naš drugi "okršaj" u kojem sam joj uz pomoć baby ulja razvalio guzu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija