Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prirodni talent 2. - Gubljenje nevinosti na svim poljima.

Ana je imala 19 godina i činilo se da je bila u ozbiljnoj vezi sa 5 godina starijim likom, ali to je bila takva zabluda koju sam tek kasnije shvatio.. . Nakon što sam je kresnuo, čekao sam 2 tjedna njen poziv koji je uslijedio u jedan petak navečer. Nazvala me i pitala:"Da li si slobodan sutra ujutro oko 9 sati"? "Jesam, naravno"! "Ovako ćeš napraviti, otiđi na autobus do Zagreba, ja te čekam tamo i idemo do moje vikendice u Samoboru. Moramo se vratiti doma do 14 sati, jer zaručnik mi dolazi u 15, poslije posla".

Jedva sam dočekao sutra, došavši u Zagreb, sve je bilo po dogovoru. Ana me čekala, obučena u kratku haljinicu na britele, odmah je izazvala vulkan i mojim gaćama. Naravno da je to primjetila i nije mogla odoljeti da me lagano pomazi po kurcu, koji je kako sam već naveo, 17 cm dug, ali promjera 7 cm i 22 cm u opsegu, pravi mali bumbar. Putem do Samobora, Ana je odjedanput skrenula s puta i zaustavila se malo izvan naselja. Bez puno razgovora, primila me za kurac, izvadila ga kroz nogavicu sportskog šorca koji sam imao na sebi i počela divljački pušiti.

Koliko sam bio napaljen, napunio sam joj grkljan za manje od minute.. . Nakon što je sve progutala, nasmijala mi se i rekla: "E to je to, nisam mogla dočekati da ti popušim kurčinu, sad se taman oporaviš do vikendice i nastavak slijedi.. . "Došli smo u vikendicu, nismo pošteno ni ušli unutra, a već smo se žvalili i hvatali. Podigao sam je na sebe i odnio do kuhinje u kojoj je bio masivni hrastovi stol. Polegao sam je na stol, dignuo haljinicu iznad pupka i skinuo tangice. Lizao sam joj pičku divljački, ona je bila sva u transu, istovremeno sam joj lizao i pičku i čmar, kad sam joj gurnuo prst u šupak, počela je svršavati u serijama.

Još pošteno nije došla sebi, ja sam već izvadio svoj ukrućeni kurac i zabio ga u nju odjednom. Urliknula je kao da je netko kolje i nije prestajala stenjati, a ja sam je jebao baš onako divljački. Nakon što sam je se naštemao na stolu, rekao sam joj da siđe dole, okrene potrbuške na stol i da se naguzi. Ušao sam joj s guza i nastavio je štemati. Dok sam je štemao s guza, gurnuo sam joj palac u šupak.. . Isti čas je počela divljački svršavati. Sve mi je bilo jasno, oa ta kujica ga voli u šupak više od ičega.

. . Nakon što je svršila, došao je red na mene. Pokleknuo sam je i svršio joj po faci, kuja je sve pokupila i popapala. Nakon seksa u kuhinji, otišli smo u sobu, tamo smo se mazili, a onda sam joj rekao da bih je htio karati u šupak, jer vidim da to voli. "Uh, koliko ti je debel, ne znam, hoću li moći, makar.. . , vrijedilo bi barem probati.. . Obožavam jebačinu u guzu"Odjedanput se digla i otišla van iz sobe. Vratila se nakon par minuta s baby uljem, naprčila se i razmaknula guzove, namazao sam još čmar onako pošteno, dobar dio i ulio unutra.

Namazao sam i svoju karu, naguzio i počeo ulaziti u nju. Bilo je malo borbe na početku, ali dobro opuštena i podmazana kuja su uvelike olakšali da moj debeljuco nakon nekoliko polaganih uboda prodre u njeno debelo crijevo. Karao sam je u čmar, a ona je svršavala u neviđenim serijama. Nakon što se ona izredala sa svojim svršavanjima, došao je red na mene. Nisam ga vadio, napunio sam joj debelo crijevo svojim sjemenom. Vidno iscrpljeni, ali zadovoljni neko smo vrijeme ležali jedno pored drugog, a tada sam joj predložio da odemo zajedno pod tuš, da ke tamo još jedanput kresnem pa da lagano krenemo prema doma.

Nije mogla vjerovati što čuje. "Čekaj, nije ti dosta? ""Ne, nije mi dosta, pogotovo kad si mi rekla da ja neću moći hodati. Sad ćeš ti vidjeti svog boga i tko neće moći hodati. "Otišli smo pod tuš, tamo smo se mazili i prali jedno drugo. Trljala mi je i prala kurac, koji se gle vraga opet digao. Samo sam je naguzio na stojećki i ušao u nju u jednom trzaji. Opet je vrisnula nenormalno glasno, a ja sam je štemao baš divljački i gle čuda, čim sam joj gurnuo palac u šupak počela je svršavati.

Ja sam za kraj ostavio iznenađenje za nju, napunio sam joj maternicu spermom. "Nisi valjda svršio unutra? ""Jesam i opet bih koliko si me napalila, a između ostalog imaš ti i zaručnika, tako da nema beda ako ostaneš i trudna. "Nakon obavljenog posla, krenuli smo prema doma. Rekla je da imam nevjerojatan kurac i da je još nikad nitko nije tako pojebao. Pitala me koliko sam žena imao prije nje? Nijednu, ti si mi skinula junf. Nevjerojatno da netko tako jebe, a junfer. Ti si očito prirodni talent.

I bila je u pravu.. . Kasnije sam pojebao možda i preko stotinu cura i žena i sve su mi rekle da im je bilo nevjerojatno. Došli smo doma i pozdravili se. Nažalost, više se nismo karali, ostavila je zaručnika i našla si je nekog milijunaša. Rekla mi je da bi me tako rado ponekad pojebala, ali previše bi toga riskirala tako da bolje ne.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 4242

Autor priče

dasa4
dasa4
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 178 cm
Težina: 85 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Ovan
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija