Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prirodni talent 3. - Rasturanje menadžerice na sastanku u Hercegovini

U prve dvije priče sam opisao kako sam izgubio nevinost. Ostale priče neće ići redom, već prema tome kako mi dođe i kako se koje sjetim. Ova priča se desila prije 6 godina. Pošto su firmu u kojoj sam radio kupili Hercegovci, odlučili su nas voditelje svih odjela za vikend odvesti u svoje sjedište u Hercegovinu da bi nam pokazali sisteme njihovog rada. U našoj firmi radila je menadžerica zadužena za ključne kupce. Zvala se Rea, imala je tada 41 godinu. Bila je prava kuja, pomalo bahata i bezobrazna, ali zbog toga je meni bila baš jebozovna.

U faci nije bila nešto prelijepa, ali tijelo je imala božanstveno, ne prevelike sise, ali noge i guzica su bili božanstveni. Već duže vrijeme smo nas dvoje koketirali, ali sve je ostajalo na tome. U subotu, tjedan dana prije puta sam došao na posao u skladište i u miru sređivao papirologiju. Zazvonio mi je mobitel, kad ono zove me Rea. Počela mi je govoriti što joj hitno treba za ponedjeljak. Rekao sam joj da sam ja u firmi i da ću joj sad to riješiti. "Ma da? Ajde ja sam usput pa ću navratiti da te vidim, makar nisam sigurna da je to pametno.

Kad me vidiš kako sam obučena, poludjet ćeš. Idem na trčanje i baš imam malo vremena pa navratim" -kaže Rea. "Samo ti navrati. " Odgovorim ja. Kroz 10 minuta stigla je Rea, ušla je u skladište, a meni se vilica objesila do poda! Kurac se odmah probudio, ajme meni! Rea je gore imala topić uz tijelo, trbuh joj je bio gol, dolje je imala vruće hlačice za trčanje. Sve upijeno, sve se iscrtavalo. Vau, pička i pol. Odmah sam se primio posla vezanog za nju. U jednom trenutku sam je pozvao u dio skladišta gdje nema kamera da joj nešto pokažem.

Krenula je za mnom bez pogovora. Kad smo došli u tu prostoriju, tamo je bio složen stol od paleta, zagrlio sam je od iza, lagano gurnuo na stol. Ona je odmah prihvatila igru i legla potrbuške preko stola, naprčivši mi guzicu. Stisnuo sam je s guza tako da je preko hlačica osjetila moj ukrućeni kurac na svojoj pički. Samo je lagano uzdahnula. Nakon par sekundi sam se odmaknuo od nje, potapšao je 2 puta od iza po pički na što je ona uzdahnula. Rekao sam joj da ide, da ne zakasni na trčanje.

Otišla je pomalo ljuta i povrijeđena, ali moj plan je bio da je podrapam za tjedan dana kad idemo u Hercegovinu. Tjedan dana je prošao brzo i napokon je došao dan puta. Krenuli smo s dva automobila. Kolega i kolegica u jednom automobilu, a Rea, ja i direktor u drugom. Na putu smo stali na nekoliko mjesta, a na zadnjem stajanju blizu granice je kolega iz drugog automobila primjetio da mu nedostaje torbica u kojoj su mu dokumenti. Njih dvoje se vratilo za Zagreb, a mi smo nastavili putovanje.

Prije dolaska na odredište, stali smo u trgovinu gdje sam ja kupio butelju Žilavke, baby ulje i još neke sitnice. Poslije večere smo se Rea i ja smjestili u hotel. Rekao sam Rei da ja idem pod tuš, a i ona da se otušira i dođe do mene na vino, po mogućnosti da se ogrne samo šlafrukom, jer nas čeka duga noć.. . Nakon nekih 30 minuta Rea je ušla u moju sobu upravo onakva kako sam joj rekao, na sebi je imala samo šlafruk. Natočio sam nam vino i počeli smo čakulati. Rekla mi je da je na mene bila toliko ljuta zbog onoga što sam joj napravio prošli tjedan kad je nisam htio karati u skladištu da joj tada nije bilo ni nakraj pameti da sa mnom ima više ikakvog posla, a kamoli da mi da pičke.

No međutim, priznala mi je da joj nisam išao iz glave cijeli tjedan, a pička joj je bila neprestano mokra i napaljena da je svakodnevno masturbirala zamišljajući mene. Nakon 2 čašice vina, vidio sam da se Rea dobrano opustila, počeli smo se ljubiti i maziti. Preko šlafruka me primila za kurac, nisam mogao više čekati, raskopčao sam svoj šlafruk i rekao joj da klekne na pod između mojih nogu i da mi popuši kurac. Napravila je to bez puno razmišljanja. Pušila ga je stvarno vrhunski, vidjelo se da joj usta imaju dosta kilometara kurca.

Nakon 10 minuta pušenja, zamijenili smo pozicije. Polegao sam je na leđa, kleknuo ispred nje i počeo joj lizati pičku. Koliko je bila narajcana, svršila je iste sekunde čim sam joj gurnuo jezik. Znala je što je čeka kod mene u sobi pa se tako i sredila. I pička i šupak su joj bili besprijekorno ćelavi, bez ijedne dlačice. Nakon lizanja, otišli smo do kreveta. Krevet je bio napravljen od masivne hrastovine, moglo se na njemu raditi što god hoćeš bez straha da će nešto puknuti ili propasti.

Popeli smo se na krevet, naguzio sam je na stojećki tako da se primila za visoku stranicu. Ušao sam u nju s guza, Rea je bila nevjerojatno mokra, a još više ju je palila činjenica da je nasuprot kreveta na zidu bilo veliko ogledalo u koje se gledala kako je štemam. Nakon 10 minuta i Reinog svršavanja, pokleknuo sam je pred sebe i svršio joj po licu, kosi i očima. Nakon što se sredila slijedio je nastavak, Rea me jahala kao na rodeu, a zbog debljine mojeg kurca svaki put kad je izlazio iz nje za njim je išla ona unutrašnja kožica, izgledalo je kao da će joj izvratiti pičku.

Nakon što me je izjahala svršio sam joj u utrobu, malo je zbog toga poludila, ali ka sam joj rekao da ne brine, šta bi joj falilo da ostane trudna, ionako joj je posljednji vlak. Jebao sam je cijelu noć, u svim pozama i po cijeloj sobi. Jebao sam je na podu, na noćnom ormariću, pod tušem, na stojećki a na kraju sam je uz pomoć baby ulja karao i u šupak. Sutra ujutro nakon par sati sna imao sam buđenje iz snova, Rea se probudila prije mene i probudila me pušivši mi kurac. Popeo sam se na nju i još je jedanput dobro izjebao taman prije sastanka.

Za Zagreb smo putovali s kolegom i kolegicom koji su zaboravili dokumente, a u međuvremenu se vratili na sastanak. Rea i ja smo se držali kao da se nije ništa dogodilo, a s jebačinom smo nastavili i nakon povratka u Zagreb. Nalazili bi se na poslu, u WC-u, pod gablecom, spontano. Uglavnom mi je ona pušila, a ponekad sam je i pojebao ako bi bila prilika.. .

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 4081

Autor priče

dasa4
dasa4
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 178 cm
Težina: 85 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Ovan
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija