Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Problemi s nabavom

Radim kao manager u jednom većem poduzeću u Osijeku. Posao je zanimljiv, dobro plaćen i jako sam zadovoljan sa njim. U ekipi s kojom surađujem svaki dan nalazi se i tri super zgodne ženskice, različitih godina. Moja je šefica računovodstva rasna ženska od kojih 40-tak godina svjesna svoje privlačnosti. Tajnica i voditeljica marketinga su u sredini tridesetih, zrele žene, predivnih oblina od čijih pokreta ispod odjeće moj kurac često naraste, da ga moram smirivati misleći na bilo što drugo. Ali, iako mislim da bi se tu dosta moglo napraviti, jer nekad imam osjećaj da mi se i nabacuju ja to ignoriram i zbog posla i dobrih međuljudskih odnosa držim na odstojanju.
Muški dio ekipe je priča za sebe. Dva, tri krasna mlada čovjeka koji svoje poslove obavljaju na vrijeme i bez suvišnih pitanja ili problema. Dva starija gospodina koji vode skladište i kadrovski, uredno ispunjavaju svoje radne obaveze i čekaju mirovinu.
Tu je i šef nabave. Odvratan čovjek. Ima 32 godine i svaki dan pravi barem toliko problema i gluposti. Ljigavac, koji samo pravi spletke u poduzeću. Ali, i sin najboljeg gazdinog prijatelja tako da mu nikako nisam mogao doći glave.
Srećom, toliko je pokvaren da sam ipak uspio srediti ga. I to kad sam se najmanje nadao nazvao me partner iz Njemačke i rekao da mu mali traži nagradu za kupovinu neke robe. Jedva sam to dočekao, pozvao sam ga k sebi u ured i rekao neka napiše otkaz ako neće da problem otkrijem gazdi. Tek tada je pokazao kakav je ljigavac, prvo je počeo moliti, kao morao je pribaviti novac za svoju ženu, koja troši iznad njegovih mogućnosti a kada je vidio da od toga nema ništa počeo je prijetiti svojim ocem. Najzad je otišao.
Sutradan, ujutro kada sam došao na posao tajnica mi je rekla da me čeka ta njegova žena. Pomilovao sam je po obrazu, oh, kako bih ga rado izljubio i rekao joj da je se riješi.
Pet minuta nakon toga vrata moga ureda otvorila su se kao provaljena i unutra je upala mlada žena a za njom moja tajnica. « Nije tu », vikala je « a tko je ovo. Čistačica? « Bilo mi je smiješno i rekao sam tajnici da ode, i da donese dvije kave a mladu damu sam ponudio da sjedne. Tek kad je tajnica izašla pogledao sam malo bolje u tu ženu i ostao očaran. Preda mnom je sjedila prekrasna mlada dama, moderno ofarbane plave kose s crvenim pramenovima i predivnim, povećim grudima, koje su se još nadimale od ljutnje. Tajnica je donijela kavu i izašla, a ja sam damu ponudio pićem. Odabrala je samo čašu mineralne, koju sam natočio i donio je pred nju. Tek tada sam spustio pogled i ugledao par prekrasnih nogu u pristojnoj minici. Uhvatila je moj pogled i činilo mi se da se nasmiješila.
Tada me pitala da zašto joj želim otpustiti muža, govoreći da on nije tako loš i da nikada do sada nije uzeo ništa a da ne bi ni sada da mu ona nije zatražila novu odjeću itd…Slušao sam je, a u sebi sam mislio kako idioti nekada prođu u životu bolje nego drugi. Vjerojatno sam bio odlutao mislima jer sam osjetio da je ona stala kraj mene, sagnula je glavu jer sam ja sjedio i poljubila me. Tada je eksplodiralo. Počeo sam je ljubiti a ona se privila uz mane. Htio sam joj pokidati bluzu, ali me zaustavila govoreći da ona treba i otići odavde. Skinula ju je i bacila u kut a ja sam gledao u mali, crni čipkasti grudnjak koji sam odmah potrgao zubima, misleći si da u njemu ne mora otići. Podigao sam je na stol, povukao minicu na gore, otkrivajući crnu tangu, koju sam strgao. Preda mnom je bljesnuo predivan uredno izbrijan pičić. Samo mali tanki, plavi, uredno podšišani trokutić s prednje strane. Za to vrijeme ona je otkopčala moj šlic i mučila se oko remena. Odvezao sam ga jednim pokretom i svukao i hlače i gaće ispod koljena. Moja kurčina, ionako pretjerano velika stajala je čvrsto i činio mi se da nikada nije bio veći u cijelom mom životu.
Sjurio sam se u nju, jednim pokretom do pola, trgnula se ali ja se nisam obazirao i odmah sam ga zabo do jaja. A i nije bilo teško jer je bila uzbuđena ništa manje od mene. A bila je vraški uska. Počeo sam je pumpati a ona je pokušavala vrtjeti onom preslatkom guzom, što i nije išlo jer sam je pribio na stol. « Uzmi me odzada « prošaputala je.
Skinuo sam je s kurca, koji se čini mi se još više produžio, a ona ga je liznula jednom jezikom, dok se okretala i natrčila je svoju dupence visoko u zrak. Navukao sam je odmah i počeo pumpati, igrajući se njenim sisama a ona me primila za jaja, i milovala ih. Osjećao sam da neću moći još dugo, kad sam osjetio kako se njena pica steže oko moje karine i kako počinje drhtati cijelim tijelom. « Svrši, slobodno unutra « prokrkljala je « zaštićena sam «. Te riječi su me toliko potpalile da sam u nju stresao vjerojatno više sperme nego u bilo koju drugu ženu prije nje.
Ostali smo još neko vrijeme u tom položaju, a ja sam dolazio do zraka i milovao njena divna leđa. Dohvatila je nekako ostatke svoje tange, obrisala me njome a onda i svoju pičkicu, okrenula se meni, nasmijala se i poljubila me.
Prstima je primila moj spušteni kurac, pomilovala ga vješto svojim njegovanim noktićima i spustila se na koljena. « Samo da ga bolje očistimo « rekla je i primila ga u usta lizući ga.
« Ne, nemoj više» rekao sam, » mogao bih ipak netko doći «, iako sam znao da je to nemoguće, ali nisam bio siguran imam li snage za još. Nije me slušala, a ja sam osjećao novo buđenje što u mojoj dobi i nije uobičajeno. Ali nije uobičajeno ni da mi ga svom željom puši predivna mlada žena. « Volim ovo « rekla je, klizeći jezikom po njemu, a kad se potpuno uspravio, stavila je prst u svoja usta, navlažila ga pljuvačkom i počela njime milovati grimizno crveni nabrekli glavić
« Lezi na pod « rekla je a ja sam poslušao, ležeći prvi put u životu na podu svog ureda. Spustila se na mene, uhvatila ga u ruku i uvela u svoju krasoticu. « Oh, koliki je, ne smijem se odmah spustiti, probušit ćeš me « rekla je a i ja i on smo rasli do neslućenih visina. Tada je počeo pravi ples. Vrtila se na meni na sve strane, a zatim se oslonila na svoja mala stopala, i polako se počela dizati i spuštati po njemu kao po poluzi. Ne znam, koliko je to trajalo, ali svršavala je ona, mislim i više puta a u mom tijelu se odnekud ponovno stvorio rezervoar sperme pa sam je opet pošteno napunio.
Ležala je na meni, ne silazeći sa sada omlohavljenog kurca, ljubila me i prošaputala u uho
« Jel da ga nećeš otpustiti? «
« Ne « rekao sam « uz uvjet da ovo više puta ponovimo «.
« To želim koliko i ti, jer tako me nitko nije tako dobro izjebao već dugo, dugo vremena «.

Nije ni mene puno puta u životu, mislio sam.

I tako imam svog starog šefa nabave, Samo sada puno više radi i putuje a ja imam super sex i uživam u svim njenim rupicama. Do kada, neznam ali lijepo je svima.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija