Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prodaja stvari

Ovo je priča kako sam jebao jednu stariju ženu. Sve je krenulo kad sam se išao prošetati kroz grad. Tako kad sam se šetao napisi sam na jednu kuću gdje su bile starije stvari na prodaji. Tako da sam malo zastao da čisto iz radoznalosti pogledam što se tu nudi. Bilo je tu svašta ali ono što je meni privuklo pažnju je bio jedan lovački nož. " Jeli si nesta našao mladiću za sebe " rekla mi je starija žena koja je prodavala te stvari. Bila je to bomba od žene, uzak struka velike sise, duge i tanke noge, plaće oči i crna kosa. Rekao sam joj kako sam našao nož i pitao koliko košta, a ona je rekla da ga daje za 1000 kuna jer je ručno radžen za njezinog oca.

Malo mi je puno bilo dati za taj nož toliko novaca pa sam se pokušao cjenkati za cijenu ali nije dala da spusti ni lipe dolje. Zakon nekoliko pokušaja sam odustao da spustim cijenu i rekao da na kraju neću uzeti a ona mi je tekla " mali.. . Jeli ti se stvarno sviđa nož.. . Mogu ga ipak spustiti ako nešto napraviš za mene" zapravo nisam bio mali kako me ona nazvala tada sam imao oko 22 godine. Ali da se vratimo na priču, pristao sam na dogovori a ona me je pozvala u kuću. " Vjerovatno neke kutije da joj ponesem i to je to" pomislio sam. Ušli smo u sobu a ona mi je rekla da se mije već par godina jebala i da ako hoću taj nož morati ću je seksualno zadovoljiti na što sam ja pristao jer je bila zgodna žena a i nož ću dobiti za manje novaca.

Tako da sam je pritisak uza zid, stavio joj ruku ispod haljine i počeo trljati pičku i u isto vrijeme ljubiti po vrstu i usnama. Zatim sam je skinuo golu bacio na krevet, raširio joj noge i zabio joj jezik u pičku i sa rukama stisko sise. Zatim sam joj počeo trljati klitoris sa prstima a ona je samo stenjala. Legao sam a ona mi je počela ga mi drka i puši kurac. " Joj kako dugo nisam pušila kurac u svojim ustima" govorila je dok mi je lizala jaja. Nakon toga je stavila kurac u pičku i počela da skače dok se nabadala na karinu. Kako je bila jako uska vrištala je iz sveg glasa kad sam je počeo malo brže da je jebem. " To mi radi litko" govorio sam joj dok mi je sa pičkom navlačila kožicu na kurcu. Zatim sam je polagao na krevet i nastavio da je jebem u pičku iz sve snage a ona da vrišti i stenje.

Tako smo se jebali par minuta kad sam ju na guzio i stavio joj kurac u šupak. " U šupak to volim samo me tako jebao sa tom kurcinom" govorila mi je dok sam joj stavljao glavić u šupak. Nakon što sam joj cijeli kurac stavio počeo sam je jebati sve jače i jače. Tako sam je jako jebao da su mi jaja udarala u njezinu pičku a ona je samo vrištala i nije pristajala. A zatim sam je primio za sise, privukao k sebi i jednu ruku spustio prema pički i počeo joj trljati klitoris. Dok sam je tako jebao u šupak i trljo klitoris ženska se toliko na palila da je svršila po cijelom krevetu a ja sam ju nastavio da jebe i trljam pičku.

Doživjela je takav orgazam da su joj se oči počele okretati, a sa rukama je samo mlatarala jer nije znala kuda će od uzbuđenja. Tako sam je jebao sve dok nisam svršio u nju i napunio šupak sa spermom. Tako sam joj držao kurac još neko vrijeme u šupku a ona je samo uzdisala. Izvadio sam joj kurac iz šupak a iz njega je počela izlaziti i sprema po krevetu a ona je samo legla i neke se mogla pomaknuti koliko je bila iscrpljena. " Kako si me samo izbjegao mali to nije normalno" govorila je kroz uzdahe. " Hoćeš i da te sutra tako nategnem.. . Mogu ja doći nije problem" rekao sam joj a ona je samo klimnuo glavom i nasmijala se. Tako da sam dobio nož skoro besplatno i dobru ženu za jebanja.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija