Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prodavač osiguranja

Prodaja osiguranja sigurno ne spada u glamurozne poslove, a ni naročito plaćene. Ali kad si student ne biraš poslove zbog glamura, već one koji ti odgovaraju po radnom vremenu i koji nisu prezahtjevni. I tako sam ja već nekoliko mjeseci prodavao osiguranja u popodnevnim satima po gradu, pa sam naučio i skoro sve ulice po gradu. Upoznao masu ljudi, visoko obrazovanih, ali i onih sa osnovnom školom, te one bez škole, ali široka srca.

Bilo je tu svega i svačega. Nekad bi prodao na jednoj adresi polica koliko ih prodam za cijeli mjesec, a opet bilo je dana kad ne bi prodao ništa. Nisam se razočarao, jer sam barem upoznavao ljude. I onda mi moj voditelj prodaje kaže da bih mogao malo i na periferiju ići. S obzirom na mjesto, to su većinom bila sela i zaseoci gradskog prstena. Meni je bilo svejedno, samo da prodam nešto.

I tako sam nakon par dana došao u jedan zaseok od svega par kuća, udaljenih par stotina metara kroz šumu. Ova kuća je bila nekako na kraju ceste, a djelovala mi je nekako sumorno. Svejedno sam pokucao. Otvorila mi je vrata gospođa od kojih četrdesetak godina, duge izblajhane kose vezane u rep, bujnih sisa koje nije pridržavao grudnjak, te poveće stražnjice u nekoj roza trenirki od pliša. To je valjda moderno sada. Predstavio sam se i ona se nasmiješila, jer su kolege jučer dogovorile da ću doći, pa me pustila unutra. Sjeli smo u kuhinju, a ona je skuhala kavu i ponudila me sa domaćim kolačima i rakijom, te smo razvezli priču. Zvala se Nada i htjela je napraviti osiguranje za svoju kćer i unuku. Nije mi se činilo tako stara, pa sam joj komplimentirao to, a ona se zacrvenila kao paradajz. Tad se nekako otvorila i saznao sam da joj kćer ima 20 godina, a tip koji joj je napravio dijete je zbrisao čim je saznao da je u drugom stanju. Svejedno je uspjela natjerati kćer da nastavi sa fakultetom, a ona je pazila na unuku. Tad me odvela do dječje sobice u kojoj je jednogodišnja curica spavala u krevetiću. Tiho smo se vratili natrag, a ja sam sve više osjećao kako me privlači, ali nisam znao kako to pokazati. Nakon toga smo razgovarali o osiguranju, a kad je rekla da bi kćer bila korisnik morao sam ju prekinuti. Naime kćer je osobno morala potpisati za to, jer se osigurava maloljetna osoba, pa treba potpis roditelja, a ne bake. Nada se malo snuždila, a onda se ozarila shvativši da je sutra petak i da će njena Sonja sutra biti doma popodne, pa smo sve prebacili za sutra, a ja sam morao trgnuti još dvije rakijice, te pojesti još par kolača prije nego sam otišao.

Drugi dan sam ostavio njih za kraj i oko 18 sati sam se nacrtao na njihovim vratima. Pokucao sam, a otvorila mi je Sonja. Ostao sam osupnut. Sonja je bila kopija svoje mame, ali manje guze i tamnije kose. Bila je prelijepa i osjetio sam trnce u svom kurcu koji već duže nigdje nije bio na ronjenju. Predstavio sam se i samo se nasmiješila, pa me pustila unutra. Osjetio sam miris nekog slabašnog parfema i poželio da je sama kod kuće, jer se ne bih libio navaliti na nju. Imala je velike sise kao i njena mama, ali su njene bile obuzdane grudnjakom. Sjeo sam u kuhinju, te je stavila za kavu i malo smo pričali, pa sam saznao da joj je mama sve rekla, ali je malo prepustila to koliko sam zgodan. Sad sam se ja crvenio dok mi se kurac sve više nudio u gaćama uz nadu da bih joj ga mogao zabiti među noge ili slatke guzove. Taman sam mislio odgovoriti sa komplimentima kad se pojavila Nada. Sava nasmijana i crvena u licu, odmah je izvukla kolače, ne one od jučer, već je nove ispekla danas. Sonja i ja smo ju malo gledali zbunjeno, ali se nije dala smesti, a onda je potiho Sonju pozvala na stranu, pa su otišle do dječje sobe. Nije ih bilo jedno pet minuta, a kad su se vratile je Sonja bila crvena u licu. Nisam znao o čemu su pričale, ali smo prešli na posao. Dok sam Donji objašnjavao policu osjetio sam kako je stavila ruku na moju nogu i kako polako klizi prema mom kurcu sa njom. Nisam ništa rekao, a onda se Nada sjela sa druge strane i počela zapitkivati za ovu stavku, pa ovu, a ja sam uredno objašnjavao dok mi je Sonja milovala kurac preko hlača. Uto sam osjetio i Nadinu ruku na drugoj nozi, pa sam malo zastao, a onda nastavio sa objašnjavanjem, dok su se njihove ruke srele na mom kurcu i to bez ikakve nervoze. Više nisam mogao pričati i samo sam se malo odmaknuo od stola, a njih dvije kao da su to čekale i brzo su mi iakoprcale kurac iz hlača.

Sonja se prva sagnula i počela mi lizati kurac dok mi se Nada primakla i na uho mi šapnula da ako budem dobar jebač da će uzeti više polica. Nisam ništa rekao već sam im se prepustio i sad su obje lizale moj kurac, dok sam ja uhvatio svakoj po jednu sisu i počeo ih mijesiti. Nada bez grudnjaka i Sonja sa grudnjakom, ali bile su mi pune šake toplog mesa. Mijesio sam ih čvrsto i Nadi uhvatio bradavicu te ju počeo trljati između palca i kažiprsta, a Sonji sam počeo zavlačiti ruku ispod majice na leđima kako bi joj otkopčao grudnjak. Čim san to uspio ispravila se i skinula majicu i grudnjak i ugledao sam dvije bijele rukometne lopte koje su mamile usne da ih ljube i jezik da ih liže. Zatim se ispravila i Nada, pa se cijela skinula i vidio sam njenu pičku sa finom frizuricom od tamnih dlačica, a jednu sisu mi je ugurala u usta da ju nisam. Za to vrijeme se i Sonja skinula, a njena pička je bila obrijana. Zatim su me odmakle od stola i skinule me, a onda me povele u Nadinu spavaću sobu. Bacile su me na krevet koji je bio prilično širok i udoban, pa se Sonja popela meni na glavu nabivši mi svoju pičku na lice, a Nada je još malo lizala kurac i onda se nasadila na njega. Samo je zastenjala kad joj je došao do jaja unutra, a imam poprilično debeo kurac, pa je malo zastala i onda se počela odizati i spuštati po njemu.

Sonja se dotle trljala po meni i ja sam samo isplatio jezik koji joj je prolazio od klita do šupčića, a ona se uhvatila za gornji dio kreveta i samo se micala naprijed nazad. Ja sam rukama uhvatio njene sise i mijesio ih dok je Nada skakala po kom kurcu. Imala je prilično usku pičku, a i znala je znanje, pa me uskoro dovela do vrhunca, baš kao i sebe i nekako smo istovremeno svršili. Propisno sam joj napunio pičku spermom, a ona se tresla u orgazmu na meni. Poslije sam saznao da se nije jebala već tri godine. Nije imala sa kim.

Kad se malo smirila digla se sa mene i počela mi ponovo pušiti i drkati kurac kako bi se ukrutio za Sonju koja se već digla sa moje face. Čim je bio dovoljno tvrd naskočila je na njega i odmah se nabila do kraja. Uzdahnula je duboko komentirajući njegovu debljinu i tvrdoću, a onda započela divlji ples na njemu. Nada se legla kraj mene i milovala mi prsa sa noktima dok sam ju ja zagrlio i mijesio jednu njenu sisu. Gledali smo kako se Sonja euforično nabija na moj kurac dok nije stala i zamolila da sad oba bude dolje. Nisam imao ništa protiv, pa smo promijenili pozu i sad sam ja bio između njenih nogu zavijajući kuracu njenu pičku, a ona je zabijala nokte u moja leđa. Povremeno bi Nada stiskala moja misa ili trljala njen klit, a onda mi je gurnula prst u šupak, pa sam ga instinktivno zabio Sonji do jaja, a ova je zastenjala glasno jer ju je zabolilo. Nada nija vadila prst iz mog šupka, a Sonja se već tresla u orgazmu. Nada je nastavila masirati moj šupak iznutra i uskoro sam se opet praznio, ali ovaj put u Sonjinu pičku. Trzao sam se kao da mi je struja spojena na jaja i istresao sam sve u njenu pičku. Nakon toga me Nada pustila, a ja sam izvukao sad opušteni kurac iz Sonjine pičke iz koje su curili pomiješani sokovi.

Malo smo odmorili, a onda nastavili. Poslije se Nada povukla, radi unuke, a Sonju sam sad jebao u šupak. Bilo je već skoro 22 sata kada sam potpuno iscrpljen otišao kući sa napravljenim policama osiguranja i dogovorom za jebačinu sljedeći vikend. Ionako nisam imao drugog posla.

Od tada je prošlo već deset mjeseci. Jebeno se svaki vikend, u troje, a Sonja i ja se znamo naći u gradu poslije njenog faksa ili ako klizne sa predavanja, pa se jebemo u mom unajmljenom stanu. Čak se i malena navikla na mene, pa me ne skrivaju iako mala ne kuži kaj radim njenoj mami i baki. Barem ne još.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija