Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prodavačica automobila

Odlučio sam napokon nakon sedam godina da promjenim auto, te sam otišao u salon gdje sam uzeo i ovaj prethodni, jer sam bio prezadovoljan sa dosadašnjim autom i uslugom koju su pružali na servisu. Nazvao sam prodavatelja sa kojim sam bio dobar i iznenadio se kad sam čuo ugodan ženski glas:

- Dobar dan, vdje Nikolina, prodajna savjetnica, kako Vam mogu pomoći? -bio sam malo zatečen, ali sam se brzo snašao.
- Ovaj.. ovdje Željko, trebao bih gospodina Sinišu..
- Na žalost kolega više ne radi ovdje, a ovaj broj je sad kod mene. Kakva Vam je pomoć potrebna gospodine Željko?
- Paaa.. razmišljao sam o kupovini novog auta, a stari bih dao u zamjenu, pa sam se mislio najaviti kad bi mogao doći.
- Samo Vi recite kad Vam odgovara, a ja sam ionako preuzela sve Sinišine klijente, pa možete doći.

Nakon toga smo se dogovorili za sutradan, te sam u dogovoreno vrijeme bio u salonu. Malo sam se vrtio okolo razgledavajući sjajne modele novih vozila u salonu, ali nikako da se odlučim što i kako, kad mi je prišča jedna visoka žena. Netko bi rekao da je popunjena, debela ili tako nešto, ali po meni je bila OK. Malo jačih nogu i guze, te većih sisa i sa trbuščićem, a na licu prekrasne plave oči i smeđa kosa do ramena. Nasmješila mi se biserno bijelim zubima, pa sam u prvi mah pomislio da koristi neki od onih izbjeljivača za zube što se reklamiraju. Upoznali smo se i službeno, te smo sjeli u njen ured, u kutu prodajnog salona, gdje je nekad bio Sinišin ured. Brzo smo pretresli sve šta me interesira i sveli ponudu na dva automobila, te je predložila da isprobam oba i da se nakon toga odlučim. Cijelo vrijeme razgovora sam promatrao njene sise, koje su bile solidna četvorka, i onaj dio koji se vidio u razrezu njene majice. Iskreno pola od onog što je pričala nisam ni čuo mada sam joj gledao u usnice, jer sam zamišljao njih oko svog kurca. Ne moram niti pričati da mi se sviđala, a s obzirom da sam se razveo prije godinu dana i nisam imao nikoga, jednostavno mi je sperma udarila u glavu kako se kaže.

Napokon smo krenuli u testiranje automobila i nakon prve vožnje smo već bili na 'ti', pa smo se malo i zafrkavali. Nekako se i ona opustila, pa sam u razgovoru počeo skretati na malo lascivnije teme, a i ona je prihvatila igru. Sad smo se zafrkavali insinuacijama i dvosmislenim frazama. A kad smo krenuli na drugu vožnju, u zaista udobnoj limuzini i kad se zavalila na suvozačevo sjedalo jednostavno sam krenuo rukom na njenu nogu. Osjetio sam kako se ukočila, ali i odmah opustila, pa sam kružio rukom po njenom bedru, a ona je na moje iznenađenje lagano raširila noge i ruka mi je skliznula između njih. Osjetio sam toplinu na svojoj ruci preko njenih hlača gdje se nalazila njena pica. Malo sam prošao rukom gore dolje i krajičkom oka sam vidio da su joj se bradavice ukrutile preko pamučnog grudnjaka koji je nosila i sad su joj napinjale onu majicu. Razmišljao sam što napraviti jer o sljedećem je potezu ovisilo hoću li danas jebati ili neću. Stao sam na jedan parking, ispred neke firme koji je bio više prazan nego pun, ali na samom najudaljenijem kraju, te ugasio auto i otkopčao pojas okrenuo se prema njoj i privukao ju na poljubac. Ljubili smo se i žvalili dok sam rukom milovao njene sise, a ona tražila svojom rukom moj kurac u međunožju. Rekao sam da bi bilo bolje da se prebacimo otraga, a ona je samo kimnula i izašli van povukavši prednja sjedala skroz naprijed i sad smo se brzo raskopčavali. Uskoro je moj kurac bio potpuno slobodan i njene usne su bile oko njega. Pušila je nevjerojatno dobro i uskoro mi je bio potpuno tvrd i spreman. Pomogao sam joj da se oslobodi hlača i dok smo ih skidali raširila je noge, a ja nisam mogao izdržati i zabio sam glavu u njenu dlakavu picu i počeo ju lizati i dolovce joj jesti klit i usmine. Stenjala je jako i jecala dok sam ja lizao sve njene sokove koji su curili iz njene mesnate pice. Nisam se mogao zaustaviti i uskoro je uz prigušen cijuk koji bi trebao biti vrisak svršila, pa sam muku mučio sa njenim sokovima da se ne iscijede po sjedalu kako ne bi ostali tragovi seksa.

Kad se malo smirila upitala me da li imam kondom, pa sam se našao na sto muka, a onda se sjetio jednog koji sam nosio nadobudno prvih mjeseci nakon rastave u novčaniku, te sam posegnuo za njim. Na moje olakšanje, bio je tamo. Brzo smo ga stavili i ona me opkoračila, te se spustila na moj kurac koji je samo kliznuo u njenu dosta usku picu. Ubrzo smo uhvatili ritam i sad se nabijala ne mene uz glasno stenjanje, a ja sam podigao njenu majicu i izvukao jednu sisu iz grudnjaka i sad sam joj cuclao bradavicu dok je ona zabijala svoje nokte u moj vrat i ramena. Nakon desetak minuta smo oboje ponovo svršili ona meni po jajima, a ja puneći onaj kondom. Ostala je još malo na meni dok mi se kurac nije opustio, pa se skinula sa mene brišući si maramicom picu, a onda sam ja skinuo kondom pazeći da nešto ne kapne na sjedalo. Polako smo se obukli i krenuli nazad do salona. Odlučio sam koji ću auto uzeti, te smo riješili papirologiju, a kolega je odvezao moj stari auto na procjenu dok smo mi pijuckali kavicu. Usput mi je dala svoju adresu i rekla da bi mogao doći kasnije do nje, jer bi ona htjela probati neke stvari koje ne možemo u autu. Samo sam se nasmijao i potvrdio da ću doći. nakon toga se vratio njen kolega i rekao cifru procjene, a ja sam se suglasio, jer sam dobio više neo što sam mislio da ću dobiti, pa smo završili papirologiju. Ostavio sam stari auto u salonu, a dobio sam zamjenski dok čekam dan dva da mi pripreme novi. Otišao sam na banku i izvršio uplatu za auto, te se odvezao kući pripremiti se za susret kod Nikoline poslijepodne.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija