Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sve je to slučajnost

Vratio sam se dosta kasno s posla i odlučio svratiti na pivo i možda pogledati utakmicu u lokalnom pubu. Ušao sam i šank je bio prazan, samo se Marko, uvijek dobro raspoloženi konobar s kojim se poznajem od djetinjstva, nasmijao, pozdravio i pitao, pivo? Nasmiješio sam se i potvrdio. Kako to da je prazan, a utakmica je za sat vremena, pitao sam? Ma Gručo i ekipa sada moraju doći, pa naravno da nema nikoga, nasmijao se. Ekipa o kojoj je Marko pričao su lokalni idioti, a ja sam uzvratio i onda to popijem i popijem doma, gledat ću utakmicu na mobu.
Pa ti hoćeš do mene, sad Ana preuzima smjenu i nisam ostao ni s tim debilima, a glupo mi je da gledam sam meč, tko to Marka iz vedra neba lupa? Pa mozda super.. . jbg kad nemam ove Arene itd.
Nešto kasnije već smo bili kod Marka doma, zavalila sam se na trosjed i upalila TV dok se Marko presvlačio u sobi.

Opušteno smo razgovarali dok je on nešto petljao u kuhinji. Za što živiš, nemaš bebu, pitala sam? A stari moj, da ti kažem, ja sam već 6 mjeseci suha. ni s djevojkom ni s dječakom .. . i tu je stao na nekoliko sekundi. Oprosti, znaš što.. . znaš mene i oboje i smiješ se. Pa svih 5 odgovora je bilo automatski i tek tada sam shvatila da sam možda dobila priliku ostvariti svoju fantaziju i pojebati muškarca. Iskreno, super mi je i tu i tamo maštam o dečkima, ali nemam muda ništa napraviti, rekla sam pokušavajući zvučati opušteno.
Što kažeš na pivo, prekinuo me je? Da, odgovorio sam.
Prišao mi je dajući mi pivo i veća kvrga se nazirala na njegovoj trenirci. Srce mi je počelo kucati, prihvatio sam pivo i stavio ga na stol.
Skupivši svu hrabrost ovoga svijeta, stavila sam ruku na njegov kurac i kroz šalu izgovorila: "zgodna kvrga".


Želiš je vidjeti, pitao je, a ja sam samo uspjela reći, "da", a njegov kurac je veselo plesao ispred moje glave oslobođen svih okova mojih gaćica i trenirke.
Bio je to lijep, veći i uredan kurac, gladak i obrijan.
Zgrabio sam ga za korijen sa 2 prsta, otvorio usta i jednostavno je skliznuo. Marko je uzdahnuo, a srce mi je lupalo kao ludo od uzbuđenja. Čvrsto sam ga uhvatio za zadnjicu što mu je odgovaralo pa je počeo sve jače i dublje gurati svoj kurac u moja usta. Njegov kurac je bio veći pa me duboko zabadanje počelo gušiti i morao sam ga ograničiti pa sam ga čvrsto primio za kurac i preuzeo kontrolu. Pušenje i samozadovoljavanje bilo mu je previše, uhvatio me za glavu, žestoko udario još nekoliko puta nakon čega mi je topla sperma počela puniti usta slijevajući se niz grlo.

Izvukao mi je ionako mlohavi kurac iz usta i rekao oprosti, došao sam kao zec, daj mi par minuta i mi ćemo se pobrinuti za tebe.
Slušaj, prvi put mi je pa ne znam točno kako ide, rekao sam razumljivo. Ne brinite, za početak ćemo se pozdraviti. Odveo me u kupaonicu, izvadio rukav koji je namotao umjesto tuša i pokazao mi što da radim. Kad je sve bilo gotovo odveo me u sobu i rekao mi da legnem na leđa. Prišao mi je, raširio mi noge i počeo mi lagano lizati jaja i šupak. Bilo je to prvi put da mi je netko polizao dupe i mislio sam da ću zagunđati oduzbuđenja. Shvatio je da mi odgovara i uzeo me za svoj tada potpuno natečeni kurac i počeo ga lagano drkati. Izvijala sam se od zadovoljstva. Nakratko je zastao kako bi izvadio lubrikant iz ladice i rekao mi prilično nježno da se samo opustim.

Počeo je nanositi ogromne količine lubrikanta na moj šupak. Izvukao je jastuk iz kreveta i rekao mi da malo podignem guzu i podesio jastuk ispod tako da mi je zadnjica malo podignuta. Osjetila sam kako mi vrh prsta kruži oko rupe koja me izluđivala, a Marko se samo lagano nasmiješio. Konačno je vrh mog prsta počeo polako prodirati u mene. Nije bilo boli, samo čisti užitak.
Sada zatvori oči i potpuno se opusti, rekao mi je i nakon toga sam osjetio nešto što nikad prije nisam osjetio. U početku mi je bilo čudno dok nisam shvatila da mi je počeo masirati prostatu i da je jako dobro znao što radi. Nisam namjerno htio drkati da to što radi traje što duže, ali Marko je bio iskusan. Masirajući mi je ubacio još jedan prst i počeo mi pušiti kurac i jebati me s dva prsta.

U želucu mi je zakipio val zadovoljstva, zagrizla sam jastuk što sam jače mogla i počela sam silovito svršavati u Markovim ustima, grčeći se i migoljiti. Gusto sjeme slijevalo se niz Markovu bradu dok je pokušavao progutati svaku kap.
Pao je na leđa, čovječe, moramo ovo ponoviti.. . definitivno, složio sam se.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija