Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Profačica kemije i ja smo ga zakemijali

Ocjena: 5

Nisam previše čekao da se javim Ljiljani, profesorici kemije koja je podučavala mog balavca. Previše me napalila onim prvim seksom, a naročito time što sam nesmetano svršio duboko u njenu pičku bez da se bunila za to. Par dana smo razmjenjivali poruke, uz poneku sliku mog dignutog kurca i njenih sisa, te pičke i guze. Rekla je kako je uživala u mom jebanju, te da ju već dugo nitko nije tako izjebao.

I ona je bila udata, dvoje djece, a muž joj je bio inženjer u jednoj farmaceutskoj firmi. I nju je nagovarao da dođe raditi sa njim, jer je kao ipak bolja lova, nema živciranja i takve stvari. Ali ipak se nije dala. Voljela je prenositi svoje znanje drugima, a i uživala je u onome kako bi ju pohotno mali probisvjeti promatrali sa dignutim kurčićima i onda trčali na wc da se izdrkaju tamo. Sad sam znao i razlog onako kratkih suknji i haljina koje je nosila. Čak mi je poslala i sliku sebe u sexy rublju sa samostojećim najlonkama, pa mi se trenutno digao i na kraju sam ga i ja morao izdrkati, ali u ovom slučaju je nastradala moja supruga koju sam dobro izjebao, pa je naredna tri dana samo pjevušila po kući.

Trebalo nam je dobra dva tjedna da napokon uskladimo naše obaveze i da dođem kod nje u kabinet. Posebno se pripremila za mene, te me dočekala u ultra kratkoj minici, samostojećim najlonkama crne boje i sa bluzom dubokog dekoltea iz kojeg su njene bujne sise doslovno ispadale. Odmah mi se počeo dizati, pa sam brže bolje zaključao iza sebe i počeo otkopčavati hlače, ali me zaustavila:

- Čekaj malo Hrvoje.. sjedni tu.. -pokazala mi je na stol, pa sam preko volje sjeo za stol, a ona je nastavila- Želim da malo uživam u tvojoj kurčini.

Zatim je privukla stolicu stolu i povukla si onu minicu na više, te sam ugledao njenu golu pičku. Nije nosila gaćice, ali nije bilo ni dlaka. Izvukla je polako moj kurac iz gaća i nježno ga počela drkati. Gledala me u oči dok mi je lizala kurac od jaja do glavića, pa bi ga pokušala strpati u usta, a onda opet lizanje. Trajalo je to dobrih desetak minuta i već sam mislio da ću svršiti kada je stala, pa je rekla da zamjenimo mjesta. Sad je ona sjedila na rubu stola raširenih nogu, a ja sam sjedio sa glavom zabijenom između njenih nogu i ližući joj glatku pičku koja je tako jebeno dobro mirisala. Baš je pogodila parfem i htio sam joj doslovno pojesti pičku. Grickao sam klitoris i usmine, pa joj gurao jezik u rupicu, te ju lizao sve do šupčića. Za razliku od nje ja se nisam zaustavio, već sam nastavio sa lizanjem dok nije svršila. A svršila je obilno. Iz nje je curilo kao da ima slavinu unutra. Lizao sam ju i dalje, a onda stao i pustio ju da malo predahne.

Nakon malog odmora uspravio sam se i malo si drkao kurac dok se ona spuštala sa stola da bi mi okrenula svoju lijepu guzu i naslonila se na stol, a rukama je razmakla svoje guzove, pa sam imao njen tamni šupčić i mokru pičku ispred sebe. Polako sam prišao do nje i napetim kurcem koji je već dobrano slinio prošao po njenim usminama do šupčića i natrag, pa joj ga odmah zabio u pičku. Zastenjala je, a ja sam se uhvatio njenih bokova, te ju počeo svojski jebati. Stenjala je i dahtala dok sam se zabijao u nju do jaja. Nažalost, nije dugo trajalo, jer sam već pri pušenju bio blizu orgazma, a njeno svršavanje dok sam ju lizao dodatno me napalilo i sad sam nakon manje od dvije minute žestokog zabijanja u nju počeo svršavati, te joj puniti pičku spermom. Izvukao sam ga polako iz nje i odmah mi se spustio, pa sam samo sjeo u stolicu. Međutim Ljiljana je imala druge planove, jer joj nisam izjebao šupak, pa se spustila na koljena i počela mi drkati i pušiti kurac. Gledao sam njene pune usne kako gutaju moj kurac dok mi je sa rukom milovala jaja. Nakon par minuta žestokog pušenja i miješanja jaja kurac mi je opet bio tvrd.

Uspravila se i dala mi neku kremu bez mirisa i boje, više kao gel, da joj namažem šupčić i svoj kurac. Uskoro joj se guzica sjajila kao uglancane cipele, a ni moj kurac nije bio daleko od toga. Zatim sam pokušavao u par navrata ući u njenu guzu, ali je taj gel bio tako sklizak da mi je samo ispadao sa rupe. Onda sam joj gurnuo dva prsta u šupak na šta je ona zastenjala, pa sam malo širio otvor i onda joj napokon ugurao svoj kurac. Zadovoljno je staenjala dok sam ulazio sve dublje u nju, a kad sam ušao do jaja i počeo se zabijati samo je sklopila oči i prostenjala da ju jebem jako. Cijepljen protiv svršavanja jebao sam ju tako dobrih dvadesetak minuta dok je ona svršila još dva puta. Na kraju smo promjenili pozu i sad su joj noge bile oko moga vrata dok sam ju jebao žestoko u šupak. Osjećao sam kako mi se bliži vrhunac, pa sam ubrzao zabijanje u njen sad već dobro razrađeni šupak i uskoro sam počeo puniti njen stražnji otvor ostacima svoje sperme. Ostao sam neko vrijeme sa kurcem u njnom šupku dok su se njene noge opustile na meni, a ja sam ih polako spustio i sad se bacio na milovanje njenih velikih sisa ispod one bluze. Imala je sretan izraz na licu jer je napunila obje rupice i dobila ono što već duže nije.

Malo kasnije smo se spremili i očistili, pa sam otišao kući. Od tada bi se svaka dva tjedna našli kod nje u kabinetu i dobro jebali. Kad je završila škola nismo se vidjeli sve do jeseni, ali mi je uredno slala svoje gole slike sa mora tako da sam mogao uživati u njenom osunčanom tijelu. Jedva sam čekao da dođe jesen kako bi ju ponovo mogao jebati u njenom kabinetu za kemiju.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija