Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Profačica kemije i ja smo ga zakemijali

Nisam previše čekao da se javim Ljiljani, profesorici kemije koja je podučavala mog balavca. Previše me napalila onim prvim seksom, a naročito time što sam nesmetano svršio duboko u njenu pičku bez da se bunila za to. Par dana smo razmjenjivali poruke, uz poneku sliku mog dignutog kurca i njenih sisa, te pičke i guze. Rekla je kako je uživala u mom jebanju, te da ju već dugo nitko nije tako izjebao.

I ona je bila udata, dvoje djece, a muž joj je bio inženjer u jednoj farmaceutskoj firmi. I nju je nagovarao da dođe raditi sa njim, jer je kao ipak bolja lova, nema živciranja i takve stvari. Ali ipak se nije dala. Voljela je prenositi svoje znanje drugima, a i uživala je u onome kako bi ju pohotno mali probisvjeti promatrali sa dignutim kurčićima i onda trčali na wc da se izdrkaju tamo. Sad sam znao i razlog onako kratkih suknji i haljina koje je nosila. Čak mi je poslala i sliku sebe u sexy rublju sa samostojećim najlonkama, pa mi se trenutno digao i na kraju sam ga i ja morao izdrkati, ali u ovom slučaju je nastradala moja supruga koju sam dobro izjebao, pa je naredna tri dana samo pjevušila po kući.

Trebalo nam je dobra dva tjedna da napokon uskladimo naše obaveze i da dođem kod nje u kabinet. Posebno se pripremila za mene, te me dočekala u ultra kratkoj minici, samostojećim najlonkama crne boje i sa bluzom dubokog dekoltea iz kojeg su njene bujne sise doslovno ispadale. Odmah mi se počeo dizati, pa sam brže bolje zaključao iza sebe i počeo otkopčavati hlače, ali me zaustavila:

- Čekaj malo Hrvoje.. sjedni tu.. -pokazala mi je na stol, pa sam preko volje sjeo za stol, a ona je nastavila- Želim da malo uživam u tvojoj kurčini.

Zatim je privukla stolicu stolu i povukla si onu minicu na više, te sam ugledao njenu golu pičku. Nije nosila gaćice, ali nije bilo ni dlaka. Izvukla je polako moj kurac iz gaća i nježno ga počela drkati. Gledala me u oči dok mi je lizala kurac od jaja do glavića, pa bi ga pokušala strpati u usta, a onda opet lizanje. Trajalo je to dobrih desetak minuta i već sam mislio da ću svršiti kada je stala, pa je rekla da zamjenimo mjesta. Sad je ona sjedila na rubu stola raširenih nogu, a ja sam sjedio sa glavom zabijenom između njenih nogu i ližući joj glatku pičku koja je tako jebeno dobro mirisala. Baš je pogodila parfem i htio sam joj doslovno pojesti pičku. Grickao sam klitoris i usmine, pa joj gurao jezik u rupicu, te ju lizao sve do šupčića. Za razliku od nje ja se nisam zaustavio, već sam nastavio sa lizanjem dok nije svršila. A svršila je obilno. Iz nje je curilo kao da ima slavinu unutra. Lizao sam ju i dalje, a onda stao i pustio ju da malo predahne.

Nakon malog odmora uspravio sam se i malo si drkao kurac dok se ona spuštala sa stola da bi mi okrenula svoju lijepu guzu i naslonila se na stol, a rukama je razmakla svoje guzove, pa sam imao njen tamni šupčić i mokru pičku ispred sebe. Polako sam prišao do nje i napetim kurcem koji je već dobrano slinio prošao po njenim usminama do šupčića i natrag, pa joj ga odmah zabio u pičku. Zastenjala je, a ja sam se uhvatio njenih bokova, te ju počeo svojski jebati. Stenjala je i dahtala dok sam se zabijao u nju do jaja. Nažalost, nije dugo trajalo, jer sam već pri pušenju bio blizu orgazma, a njeno svršavanje dok sam ju lizao dodatno me napalilo i sad sam nakon manje od dvije minute žestokog zabijanja u nju počeo svršavati, te joj puniti pičku spermom. Izvukao sam ga polako iz nje i odmah mi se spustio, pa sam samo sjeo u stolicu. Međutim Ljiljana je imala druge planove, jer joj nisam izjebao šupak, pa se spustila na koljena i počela mi drkati i pušiti kurac. Gledao sam njene pune usne kako gutaju moj kurac dok mi je sa rukom milovala jaja. Nakon par minuta žestokog pušenja i miješanja jaja kurac mi je opet bio tvrd.

Uspravila se i dala mi neku kremu bez mirisa i boje, više kao gel, da joj namažem šupčić i svoj kurac. Uskoro joj se guzica sjajila kao uglancane cipele, a ni moj kurac nije bio daleko od toga. Zatim sam pokušavao u par navrata ući u njenu guzu, ali je taj gel bio tako sklizak da mi je samo ispadao sa rupe. Onda sam joj gurnuo dva prsta u šupak na šta je ona zastenjala, pa sam malo širio otvor i onda joj napokon ugurao svoj kurac. Zadovoljno je staenjala dok sam ulazio sve dublje u nju, a kad sam ušao do jaja i počeo se zabijati samo je sklopila oči i prostenjala da ju jebem jako. Cijepljen protiv svršavanja jebao sam ju tako dobrih dvadesetak minuta dok je ona svršila još dva puta. Na kraju smo promjenili pozu i sad su joj noge bile oko moga vrata dok sam ju jebao žestoko u šupak. Osjećao sam kako mi se bliži vrhunac, pa sam ubrzao zabijanje u njen sad već dobro razrađeni šupak i uskoro sam počeo puniti njen stražnji otvor ostacima svoje sperme. Ostao sam neko vrijeme sa kurcem u njnom šupku dok su se njene noge opustile na meni, a ja sam ih polako spustio i sad se bacio na milovanje njenih velikih sisa ispod one bluze. Imala je sretan izraz na licu jer je napunila obje rupice i dobila ono što već duže nije.

Malo kasnije smo se spremili i očistili, pa sam otišao kući. Od tada bi se svaka dva tjedna našli kod nje u kabinetu i dobro jebali. Kad je završila škola nismo se vidjeli sve do jeseni, ali mi je uredno slala svoje gole slike sa mora tako da sam mogao uživati u njenom osunčanom tijelu. Jedva sam čekao da dođe jesen kako bi ju ponovo mogao jebati u njenom kabinetu za kemiju.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija