Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Profesor

Cupkala sam nervozno nogom u prepunom tramvaju, očekujući da se konačno upali zeleno na semaforu i nesretno vozilo konačno stigne do stanice. Ne mogu vjerovati da debelo kasnim na posljednji ispitni rok iz kolegija o novim političkim ideologijama. I još k tome nosim seminar koji sam trebala predati prije tri tjedna, no, kakva već jesam, nije mi se dalo napisati ga na vrijeme. Naravno da sam smislila više nego dobru izliku, no kod mog omiljenog profesora isprike nisu puno važile. Možda će kratka suknjica s razrezom preko bedara i duboki dekolte biti bolji argument meni u prilog.

Naime, od prvog predavanja zarekla sam se da ću pojebati profu, prije ili kasnije. Sada mi je bila zadnja šansa da ispunim taj svoj važan fakultetski zadatak. Žurno sam koračala prema sveučilišnoj zgradi, visoke potpetice otežavale su mi hod, a brzi koraci podizali su moju ionako minijaturnu suknju. Stigla sam do ispitne sobe gotovo sat nakon početka roka i uočila jednog kolegu koji je upravo izlazio.

"Gdje si ti zapela? Profa se već sprema, ja sam bio posljednji."

Ubrzala sam korak, uspravila se i isprsila te ušla u profesorsku sobu.

"Dobar dan, ispričavam se što kasnim. Morala sam brata voziti na kontrolu liječniku. Imate li još nekoliko minuta da me ispitate?"- govorila sam u dahu, zatvarajući vrata za sobom.
Tip me ali baš obgledao, od glave do pete, smiješeći se. Inače, ima četrdesetak godina, seksepilnu bradicu i još privlačniji osmijeh. Naočale s ludim žutim staklima popravio je na nosu i ponudio mi da sjednem.
"Kolegice, ne znam je li to moguće. Prijavnice sam već predao u referadu. "
"Molim vas, ispitajte me... zasigurno ovo složeno gradivo znam dovoljno dobro"-ustala sam i približila se njegovom naslonjaču u koji je udobno zasjeo.

Naslonila sam guzu na radni stol, bedro mi se pokazalo kroz prorez suknje, i bez razmišljanja položila sam njegovu ruku na svoju butinu, očekujući reakciju koja je uslijedila u obliku maženja i gnječenja moje natkoljenice.
"Okrenite se, kolegice" -ponukao me strogo profesorski, pa sam ga bespogovorno poslušala.

Naprčila sam guzu, naslonila se na stol, sićušne tangice izvirile su mi ispod kratke suknje i osjetila sam kako mi je dlanove grozničavo položio na okrugle polutke. Mijesio mi je guzove isprva lagano i nježno, pa sve jače i žustrije. Okretala sam bokovima u ritmu njegovih pokreta, osjećala kako mi gaćice postaju vlažne i vruće i sva se naježila kada mi ih je počeo svlačiti. Moja mu se pička tada ponudila, već rascvjetana i skliska, i nije dugo čekao prije nego ju je počeo maziti svojim izvještačenim prstima. Naizmjence mi je gurnuo kažiprst i srednjak u picu, pa ih prošarao preko klitorisa, obilazeći cijelu macu koja je već bila sva mokra. Gurao je prste u mene, ševio me njima znalački, lickajući mi rupicu guze debelim, vrućim jezikom. Izvijala sam se na stolu, htjela sam da me pojebe kao životinja i zalije golemom količinom sperme. Raširio mi je usmine i uvalio jezik duboko u ribicu. Gurao ga je i vadio, da bi ga proslijedio do naraslog klitorisa. Gotovo nesvjesno širila sam noge i uživala u dugim lizovima.

"Ahh... profesore... pojebite me... dajte mi da osjetim vašu karu u sebi!- nestrpljivo sam i nasrtljivo divljala po njegovom licu i ubrzo začula otvaranje šlica na hlačama.

Nisam znala je li mu već ukrućen, ali ono što je slijedilo uvjerilo me da mu je dignut već neko vrijeme i da mu je tvrd poput drveta. Nimalo nježno uvalio mi je svoju makinu straga, mijeseći mi i dalje guzove. Bio mu je debeo i čvrst, i prilično dugačak, ali ipak vješto se kretao u meni. Zabijao mi je kitu sve brže i do kraja, stol se tresao pod nama. Tada me profa pograbio i okrenuo prema sebi, podigao mi je topić i izgrizao bradavice, raširio noge i zabio mi kurčinu još dublje nego prije. Gurao mi je noge prema mom tijelu, kako bi valjda imao što bolji pregled na svoju karu, kako fuka moju pičku, jajima me lupkao po guzovima i nabijao mi se kao neki divljak.

"Diraj se, želim gledati kako svršavaš dok te jebem!"- vikao je kao pomahnitali, šireći mi noge sve više.
Jedva sam dočekala obraditi svoj klitoris, pička mi je cijela bila napacana sokovima i jedva sam nekoliko puta pomazila gumbić. Tad sam počela grčevito i snažno svršavati.
"Svršavam, ah... svršavam, jebi me još... aah... kako svršavam!"

Sise su mi se tresle od silovitih kretnji, profa mi je maksimalno razvukao noge i raspaljenicu, ubadao me najžustrije i konačno ga izvukao van, špricajući bijelu tekućinu po mom trbuhu, koja se zatim cijedila preko još itekako vruće mačkice. Položio je još pulsirajući ud na moju macu, kaplje znoja oblijevale su nas, i uzdihano sa zavjereničkim osmijehom progovorio:
" Kolegice, dobili ste odličan, ali morate doći sutra da vam još pregledam seminar."
"Naravno, profesore, moram ga i usmeno obraditi, oprostite htjela sam reći, obraniti!"-uzvratila sam, veseleći se sutrašnjem danu i položenom ispitu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija