Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Profesorica

Čudno je kako se život u srednjoj može promijenit. Puno lijepih djevojaka, profesorica, raznih avantura i mnogo toga. Ali od svega toga, jedna profesorica se isticala. Zvala se Silvija, to je profesorica kod koje kad uđeš u kabinet ni muhu čuti ne možeš, gdje se kodeks oblačenja mora poštovat. Bila je stroga, ali koliko god da je stroga toliko je bila i sexy. Imala je plavu kosu, malo niža od mene.

Nije se specijalno oblačila, ali imala je pogled domino dame kad odeš na termin. Uvijek sam maštao o njoj. Razne fantazije, pozicije, mjesta gdje se jebemo sve. Ali kako kažu ko se trudi uspjet će. Tako je i bilo. Kraj se bližio srednjoj školi. Ona me je pouvala da joj pomognem oko zadaćnica za pismenu koje treba da pregleda. Iznenađujuće je kako naša škola zna biti prazna i eho da se čuje. U putu me pitala par pitanja o mojoj pismenoj kako sam uradio o kojoj temi sam pisao i tako to. Kad smo izašli vidio sam da je mrak i da sam zaboravio na kurs da odem. Ona je ponudila da me odbaci do kursa, iako sam se protivio natjerala me je. Bio sam joj zahvalan u putu smo pričali o kursu kojem prisustvujem a to je upravo bio kurs književnosti. Sa sobom taj dan sam imao jednu svesku, u nju sam pisao o maštama mojim i fantazijama. Silvija je bila u njoj. Dobacivši me do mjesta gdje uzimam kurs pozdravili smo se i svako je otišao svojim putem. Kad sam došao kući samo sam se bacio u krevet. jer znam da je vikend i da idem odmarat. Jutarnje zrake sunca su me probudile, pun energije ustajem obavljam jutarnju rutinu i gledam youtube, porno šta god poželim, kad odjednom dobivam poziv. Nepoznat broj, javljam se i osoba koja me je nazvala je Silvija, ja sav iznenađen pozdravim je i upitam kako joj mogu pomoć ona kaže da želi da dođem u školu hitno je. Samo sam se spakovao i krenuo, u putu sam mislio šta je bilo o čemu se radi. Vrata škole su bila otvorena, i popeo sam se na sprat kabineta za književnost. Unutra me je čekala profesorica, iznenađujuće bila je u crnoj suknji do koljena i crvenoj košulji. Noge su joj sijale od najlonki boje kože. Pozdravila me je i zamolila da sjednem. Pitala me je, šta mislim o njoj.

To me. je zbunilo al sam odgovorio da je jako lijepa, šarmantna profesorica i da je jako dobra u poslu koji radi. Ona je lagano hodala po kabinetu, zvuk hodanja u štiklama se čuo po kabinetu što me je uzbđivalo. To nije ono što sam saznala šta misliš o meni, kaza ona. Ja sav zbunjen pitam kako mislite. Našla sam tvoj dnevnik tvoju sveskicu o maštarijama koje imaš o meni. Čim sam to čuo pocrvenio sam i bio sam osramoćen, ona mi je prišla sa leđa i spustila se na moje uho i počela neke fantazije o njoj što sam pisao govoriti. Ja sam samo padao u svijet sramote, a ona je lagano svojim rukama me obuhvatila i počela da me hvata za međunožje. Ja sam se skamenio, a ona je samo odgovorila da sam znala da maštaš o meni ja bih te davno uzela za sebe. I lagano je svoje usne spustila na moje. Te sramote nije bilo više. Sad imao svoje ruke oko nje i ljubili smo se. Skinuo sam joj košulju i njen crni grudnjak i počeo lagan da ljubim njen vrat, njene grudi. Bile su tako lijepe i oble, grickao bih joj bradavice. Kako je samo sexy Silvija. Moju ruku sam zabio i njenu picu i počeo da je mazim. Ona je stenjala, i ljubili smo se. Na stolu smo zauzeli 69 poziciju i počeli se zadovoljavati. Kako je samo imala sočnu pičku i lijepo duboko grlo. Ludio sam za njom. Ona je rekla da stanemo ima. nešto za mene. Ja sam sjeo i počeo drkat kurac ona je iz ladice izvadila lisice i ruke mi svezala iza leđa. Na. Oči mi je stavila povez i samo sam čuo otvaranje ormara iza mene, ne sluteći šta me čeka.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija