Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Profesorica

Bio sa četvrti srednje imao sam osamnaest godina, svi smo se palili na profesoricu iz engleskog jezika drkali smo na nju i samo čekali kada će njezin sat početi.
Bila je crnka sa velikim sisama i sa dobrom guzom na nogama je nosila uvijek štikle i uvijek bi se oblačila u neke uske suknjice.

Kada bi se okrenula i počela pisati na ploči svi smo gledali njezinu guzu te obline koje su se isticale u uskoj suknji pa bi se ja često mazio po kurcu preko hlača naravno neke bi čak izludila da su morali otići na wc da ga izdrkaju.
Ponavljali smo gramatiku da vidi je li se sjećamo otprije više puta me je upitala nešto iz gramatike nisam znao te mi je predložila da dođem oko 16 h kod nje doma da mi to malo objasni .

Završila je nastava , došao sam doma malo odmorio i ubrzo je prošlo vrijeme 16 h došao sam do njezinoga stana pozvonio ona me je dočekala baš onako kako sam očekivao u štiklama i uskoj suknjicu što je mene palilo izgleda da baš ona voli taj stil.
Dočekala me je sa osmijehom i rekla uđi dok je hodala prema stolu ja sam hodao iza nje i pažljivo gledao kako se guza njiše pomislio sam samo da mi ga je stavit u onu guzu .
Sjeo sam za stol i pitala me hoću li nešto popit rekao sam hvala ništa a ona je rekla ma daj nemoj se stidi otvorila je frižider i naguzila se pogledao sam prema njezinoj guzi i vidio crne seksi gađice koje su joj ispale to nismo nažalost ima li prilike u razredu vidjeti.

Gledajući u njezinu guzi napalio sam se počeo sam mazit kurac opet preko hlača ona se naglo digla i primjetila da sam se zagledao u guzu i rekla oprosti te spustila malo prema dole suknjicu.
Sjela je do mene i počela me malko ispitivati uspio sam nešto se prisjetit ali me nije bilo toliko briga kada imam tako dobar pogled prema njezinim sisama te rekla vidiš da znaš samo se trebaš malo prisjetit a zatim pogledala prema kurcu nadignutom kojeg nisam mogao sakriti.

Primakla je stolicu do mene i počeli smo sa drugom lekcijom pogledavala je stalno prema kurcu zatim mi je stavila jednu ruku na nogu i počela me maziti a zatim je stavila ruku na njega ja sam isto ruku na njezinu nogu počeo je maziti objašnjavala mi je lekciju tako kao da se ništa nije dogodilo kurac mi se pretvorio u kamen koliko je tvrd bio.
A zatim mi je rekla da pređemo na kožni kauč da je udobnije ja sam prvi sjeo i taman da ona sjedne počeo uhvatio sam je za guzu čvrsto nisam se više mogao suzdržati i počeo stiskati bilo je fantstično nešto onako dirati počeo sam je ljubiti po nogama pa po sisama maziti i ljubiti a onda sam počeo preko suknje ljubiti međunožje.
Koliko sam napaljen bio kada sam joj rasparao sam joj suknju skinuo majicu a ona počeo ljubiti picu micu preko seksi crni gaćica.
Skinuo sam zubima gaćice i počeo je rukom maziti po pici ona je meni skinula hlače do koljena i preko bokserica mazila i natezala kurac te je onda skinula i počela lizati jaja i kurac , dok sam mazio picu rukom sva je vlažma bila.
Odlučilo smo se za pozu 69 sta stavila mi je pičku na glavu a ja sam jezikom lizao klitoris i stavljao jezikom radio sam to koliko god sam mogao radio sam to žestoko tako da je i ona meni dobro i žestoko pušila i drkala.

Ustala se i otišla po kondom ti su kondomi bili od njezinog muža koji trenutno nije tu naravno ali je rekla da rijetko ima seks s njim da ne pamti kada je zadnji put imala stavila je na kurac kondom a zatim ga navukla zubima pušila ga je tako malo tresnula ga je malo od lice i od sise .

A zatim je sjela njega pica je bila jako topla a imao sam osječaj da ga je i progutula i počela je tako jahati palilo me je njezino stenjanje i zvuk kako njezina guza udara od moja bedra nekada bi guzom mješala dok je jahala.
Dok je jahala u jednom trenuku došlo mi je da svršim , počeo sam svršavati ona je malo guzom opet promješala i digla se izvadivši moj kurac iz njezine pičke onako u onom kondomu pun spereme.
Skinula mi je kondom i obrisala kurac papirom i rekla da ponovimo ono još malo onu lekciju iz gramatike nakon toga otišao sam kući sa sretan sa smješkom na licu tako da mi tada nije nitko mogao pokvariti dan

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija