Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Profesorica

Išao sam u još u srednju kad je sve ovo počelo. Bio sam napaljeni tinejdžer kojem je bio san da ga pojebe neka starija žena. Kao i svima u toj dobi mislim. Volio sam se uvijek zezati s profama. Bio sam dobar po znanju, ali po poašanju baš i ne. Moj slatki osmijeh i šarm uvijek me vadio van iz nevolja. U škol je stvarno bilo seksi profa. Nisu baš bile kao iz pornića, ali za svoje godine su bile seksipilne.

Prave realne milfare. S jednom profom sam imao poseban odnos. Ona bi me uvijek drugačije gledala, a i bila je malo promiskuitetna. Kad bi je duže gledao u oči bilo bi joj neugodno. Čak me i na hodniku znala zaustaviti kao da me nešto treba pa bi mi upitila koji dodir. Bila je brineta, srednje visine i mršava. Imala je ogromne sise, guzu baš i ne. I naravno nosila je crne naočale i voljela je nositi ruževe. Kako sam ja bio razredni klaun i uvijek bacao neke fore tako je sve i počelo. Malo sam se nabacivao profi naravno pred svima na što je ona odgovorila sarkastično:"kad izađeš iz ove škole slobodno se javi".

Svi su se smijali, ali ja sam znao da se ne šali. Dobro možda sam malo sumnjao jer je imala muža i djecu. I tako smo izmijenili još par puta veoma čudnih i pomalo neugodnih trenutaka dok nisam završio školu. Ja sam zaboravio na sve to sve dok jednog dana nakon par godina prolazio pored bivše srednje autom i ugledao svoju najdražu profu. Stao sam autom pored nje i spustio prozor:"Dobar dan profesorice. Dajte da vas povezem da ne umarate svoje noge"malo sam flertao jer sam se pozgodnio, bio stariji i više samopouzdanja. Mislio sam si idem probati zavesti profu ništa nemogu izgubiti. Znao sam di živi jer je živjela blizu moje frendice. Čak nas je i znala vidjeti. "Naravno, samo me nemoj oteti. "kroz droljasti smijeh je rekla. Znao sam da će ovo biti zabavan dan. Bilo je oko 3 sata. "Živite i dalje na istome mjestu? "pitao sam je, a ona je odgovorila potvrdno. Onda je slijedio tipični razgovor o novim generacijama u školi, mome faksu itd.. .

Došli smo do njene kuće i ja sam se sjetio one rečenice iz srednje. "Jeste onda za kavu. Sad sam napokon izvan srednje. "Nasmijala se kad se sjetila toga i rekla je da nema baš vremena. Taman kad je krenula zatvoriti vrata rekla je:"Ustvari imam ideju tu me pričekaj. "Nisam imao pojma na što misli. Na trenutak sam pomislio kako sam izvisio. Za desetak minuta je izašla. Nisam mogao vjerovati. Obukla je usku trenirku. Imala je super figuru za svoje godine. Kada se okrenula da zaključa vrata ugledao sam da je imala neke tanke koje su toliko dolazile do izražaja, a tek sise. Imala je tolike sise da su joj umalo ispale iz te trenirke. Kao i normalno imala je svoje naočale i crveni ruž. Preseksi je bila. Znao sam da sam opet u igri. Kad je otvorila vrata ugledao sam da vodi psa sa sobom. Malog maltezar. Mislio sam si jel ona normalna. "Ajde odbaci nas dolje do parka oa ćemo se prošetati"U blizini je bila park šuma.

Naravno da sam znao sve lokacije u njoj kad sam tamo par puta frendicu jebao. "Može. " odgovorio sam. Imali smo par minuta vožnje do tamo. Izašli smo iz auta i krenuli prema šumi. Bio je to šljunčani putić s klupama. Puno ljudi je znalo tamo šetati. Ona je hodala ispred mene i tako je mrdala guzom tako mi se počeo dizati. Kamo sreće da sam u trenirci pa se to odmah skuži. Pokušao sam ga namjestiti da se ne skuži. "I imaš li curu? "odgovorio sam da nemam. Taman smo došli do mjesta gdje prestaje putić i počinje gusta šuma. Ona je nastavila unutra. Pravio sam se glup kao da ne kužim i piato šta ćemo tamo. "Ma tamo mogu pustiti Mazu da trči, a nema drugih pasa(maza je bio maltezer). Nego reci mi zašto tako zgodan mladić nema curu? "-"Nije došla još ona prava.. . "odgovorio sam. "Super onda se neću osjećati krivom"pogledao sam je u čudu. "Misliš da nisam zamijetila tvoga prijatelja kako je raspoložen(gledala me u kurac).

Koliko sam čekala ovaj trenutak. "bio sam još začuđeniji. Zgrabila me za kurac:"Vauuu pa ti si tako veliki". Htjela ga je u sebi. Došao sam sebi i malo odlučio začiniti stvari. "Mislim da bi vas mogao ozljediti, neznam da li ste spremni. "-"Znači tako? Voliš se igrati ? "Spustila se na koljena, raskopčala trenirku da joj sise ispadnu. Nije grudnjak nosila. Spuatila mi je hlače i gaće, a moj već dignuti kurac samo je iskočio. Bila je pomalo iznenađena njime. "Danas mi je sretan dan očito" i obavila mi je kurac svojom rukom i crvenim dugim noktima. Malo me grebla s noktima dok je gurac gledala s divljenjem. Zatim mi je podigla kurac i stavila moja velika jaja u svoja usta. Nisam mogao vjerovati.

To još nisam doživio. Cuclala ih je tako nježno i strastveno, a s rukom je drkala. Izvadila je jaja iz usta i jezikom krenula prema glaviću i oblizala ga cijeloga. "I dalje misliš da će me ozlijediti? " Stavila ga je u usta i pušila dok me gledala u oči. Bila je iskusna. "Mislim da ćete se morati još potruditi"Izazivao sam je. Počela ga je sve dublje gutati. Zgrabila je moje guzove i nabijala ga cijelog u usta. Oči su joj suzile, a slina curila na sve strane. "A sada ? " pitala me. Zgrabio sam je za vrat podignuo i zbario te je nabio na obližnje drvo. Skinuo sam joj trenirku, a tangice sam joj ostavio. Napaljivale su me te crvene čipkaste tange na guzi s malo celulita. "Sad ćemo vidjeti" rekao sam joj kad sam joj ga zabio. Nisam išao polako samo sam je nabijao. Počea je stenjati da je cijela šuma odzvanjala.

Noge su joj se počele tresti i samo je klonula . Nije mogla više. U pravi čas jer ja nisam mogao više izdržati. Klenula je i uhvatila se opet moga kurca. Pljunula je među svoje sise i stavila mi kurac između i drkala mi ga je s njima. Napaljivala me njezina faca koja me gledala i govorila kako hoće da joj svršim po sisama i njezine krute, velike tamne bradavice. Počeo sam svršavati i rekao sam joj da otovori usta. Na kraju sam joj ga zabio u usta i svršio joj u usta. Sve je progutala. "mmmmm" samo je promrmljala. Rekla je da ipak odbacuje svoj odgovor za onu kavu i rekla je da bi joj se više sviđala kava kod nje. Otišli smo do auta. i odbacio sam je doma. Rastali smo se pusom.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija