Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Profesorica

Polako šetajući obalom krenio sam prema stijenama za koje se znalo da je omiljeno okupljalište nudista iako nije službena FKK plaža Taman kada sam došao pred stijene sretnoh bivšu profesoricu iz srednje škole Iznenadio sam se kada me je prepoznala zajedno smo prešli stablo koje je značilo početak plaže. Polako se počela skidati nije me iznenadila njena bakrena boja kože i sam se počeo skidati u pola brončana boja pogotovo skoro bijela boja guzova. Vidim da nisi baš čest gost nudističkih plaža. Uvijek ste nam govorili da nije nikad kasno Polako smo pokupili odjeću u rusak i krenuli dalje Kurac mi je bio polu ukručen gledao sam u prekrasne guzove koje su se gibali u ritmu hodanja Kurac mi se lagano počeo dizati uskoro je dosegnuo punu veličinu Okrenula se prema meni zagledala se u moju uzdignutu alatku.

Nisam znala da te uzbuđuju starije osobe a ne pamtim da si bio baš obdaren učenik Pa profesorice uvijek sam se palio na vas samo da znate koliko sam puta drkao s mislima na vaše tijelo. Pri tome sam rukom prešao preko jaja Profesorica je stavila ručnik ispod bora koji je pružao hlad za duži boravak Nadam se da ćeš mi se pridružiti Bio bi lud da nisam prihvatio Polako je nanosila kremu za sunčanje na svoje tijelo rukom je prelazila preko prekrasnih bradavica trbuha prekrasne pice sa malom uređenom šumicom neposredno poviše sočnih usmina. Nakon što je nanjela kremu po nogama zatražila je da joj namažen leđa. Uskoro su moje ruke klizile po njenim leđima polako se spuštajući prema njenim prekrasnim guzovima Uskoro sam prstima prelazio između guzova da bi kažiprstom prelazio po njenom anusu da bi se spustio do međice a onda se vratio na njen anus koji je lagano pulsirao Polako sam kažiprstom ušao u njenu guzu nije se nimalo bunila.

Polako sam umjesto jednog prsta gurnio i drugi a ona je rukama obuhvatila guzove pri čemu je polako namještala svoje guzove prema mom potpunom ukručenom kurcu Polako sam vrhom glavića prelazio između njenih guzova Polako se namjestila a ja sam rukom namjestio glavić na sredinu njenog šupka rukom sam onuhvatio njene bokove i lagano krenuo sa ulaskom. Polako sam ulazio i već sam ušao do pola kad sam vidio da nismo sami. Zaustavio sam se a ona je rekla šta sam stao Rekao sam da netko dolazi Samo se Ti opustiti i uživaj meni ne smeta ovdje je to normalno Nastavio sam ulaziti sve dok nisam jajima udario u njene guzove te krenio sa ulascima i izlascima Najprije polako a onda sve brže i brže napaljen od spoznaje da nas netko gleda i da sam u guzi svoje bivše profesorice koja me je dodatno palila i poticala riječima jebi svoju profesoricu.

Uskoro sam osjetio kako mi se bliži vrhunac te uskoro sam punio njenu prekrasnu guzu Uskoro mi je kurac sam izišao a ona je rekla prva od tri.
Bacio sam pogled a tip je drkajući doveo se do vrhunca svršavajući sebi po stomaku Ja i profesorica smo ušli u more par puta sam zaronio ispod nje prekrasni pogled na njeno golo tijelo prekrasne bradavice. Sloboda tijela bez odjeće u moru lelujanje jaja i kurca u ritmu plivanja Poseban osjećaj je uživati u polaganom dizanju kurca. Plivanje sa potpuno ukrućenim kurcem je poseban ugođaj. Polako smo izašli iz mora kurac mi je bio potpuno ukručen. Okrenula se prema meni te rukom prošla preko prsiju stomka te krenula milovati jaja. Moji prsti su klizili po njenoj guzi usnama sam krenuo prema njenim Poljubac je u početku pokušala izbijeći
No kada su nam se usne spojile kao da je struja prošla našim tijelima Ljubio sam je po vratu jezikom klizio oko uha da bi vrhom jezika igrao se sa ušnim resicama da bi nam se usne ponovno spojile pri čemu su nam se jezici isprepletali.

Ruke su nam klizili čitavim tijelom. Polako smo se spustili na ručnik jezikom sam klizio po njenim bradavicama rukom sam klizio unutrašnjom stranom bedara dok sam se namještao. Kurac mi je sam pronašao put prema njenoj vlažnoj pici. Vrhom glavića nalazio sam se na ulasku u san svojih srednjo školskih dana Polako sam ušao čitavom dužinom u nju te joj šapnuo ovo sam čekao deset godina te polako krenuo sa ulascima i izlascima Nadam se da je ovo početak našeg dugotrajnog druženja. te polako ubrzavao ritam Njene ruke klizili su po mojim leđima guzi Pogled sam bacio oko sebe što me dodatno napalilo jer dva muškarca su par koraka drkala svoje alatke Uskoro sam osjetio kako mi se bliži vrhunac Po njenom dahtanju znao sam da joj još malo fali odgađao sam neko vrijeme svoj vrhunac Za nekoliko trenutaka mlaz tople sperme napunio je njenu unutrašnjost a naše usne su se spojile.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija