Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Profesorica Ana

Zovem se Marko i imam 18. godina. Ovo se desilo prije mjesec dana na kraju srednje škole. Išao sam u gimnaziju i bio napaljen k´o konj. Naime, nisam nikada dobijao pičke, a cura mi je bila naka bezvezna, mislim zgodna ali nigdje pičke.
Profesorica engleskog nam je bila izvjesna Ana, Ana je bila divna žena. Ustvari, govorila je vrlo sporo i to je iritiralo sve u razredu, sise joj nisu bile velike ali ženstvene, ali to što je najviše krasilo bilo je divno dupe. Kada bih obukla svoje jeans hlače ono bi se prevrtalo dok je hodala i palila ali baš svakoga! A naručito mene. Sjedio bih u razredu a nisam mogao ništa slušati jer me njeno dupe toliko palilo da sam stalno dobijao erekciju, naime pokušavao sam je sakrit ali nije išlo.
Srećom mislio sam da nije primjetila nikada. Ali, jednog dana se sve izmjenilo.
Završio se sat i Ana me zovnula rekavši „Marko nisi ovo dobro napisao“. Mislio sam da sam odličnu priču sklopio i to me jako iznenadilo. Imala je bijelu majicu koja je oblikovala njene grudi ali sto je najvažnije imala je svoje jeans hlače koje su me stalno palile. Njeno dupe u 29-toj godini je bilo ravno ali svakom i iznad mnogih djevojačkih dupeta.

Rekla je „da pričamo na samo“ i zaključala vrata. Sjela je preko puta mene i počela mi pričati o greškama u tekstu, sve je bilo ok dok nije ustala da nešto donese. Njeni guzovi su me napalili da jednostavno nisam mogao izdržat, skočio sam i priljubio svoj kurac od 20cm uz njeno divno dupe i počeo kroz moje i njene jeans hlače da joj ga nabijam. Ona je počela vikati „pusti meee“. ja sam samo rekao „hoću ti picu hoću ti dupe“, ona reče „šta to govoriš, MARKO! ! ! “ ali ja sam je počeo ljubiti po vratu i govoriti „zadovoljit ću te zasigurno“, ona je polako počela popuštati i uživati, dok sam joj gurnuo ruke na picu (preko jeans hlača). Ona je počela stenjati i nije mogla da odoli da me uhvati za debeli kurac. Počela ga je stiskat i rekla „hajde hoću te…. “ ja sam joj svukao majicu i bila je u svom grudnjaku. Tada mi je rascjepala košulju ispod čega nisam imao ništa(kako ću sada kasnije). Počela me je ljubiti po tijelu, a onda mi skinula hlače i onda bokserice. Koda se htjela svetit poderala mi je tanke bokserice (i hlače bi da je mogla).
Ja sam joj zabio glavu u sise i počeo ih lizati. Ona je skinula grudnjak i počela mi gurat sise u lice. Onda je svukla svoje hlače i ispod je imala bijele tange! Uhvatio sam joj predivno dupe ali sam prvi puta htio da joj dam u picu koja je bila skroz vlažna.
Onda me odbacila i rekla „u dupe ili ništa“. Okrenuo sam je i poderao joj tange i onda joj ga zabio u anus! ! ! Uh kakav osjećaj…(brrrr)! Moj kurac opkoljen njenim divnim mesom, počeo sam ga zabijati sve dublje a ona je polako stenjala. Počela me je grebati po leđima i vikati „jače…jače…JAČEEEEEE“ a ja sam joj počeo najjače vadit i vraćat, ona se tresla a ja sam imao neopisiv osjećaj jebajuci je. Ona je počela vrištat a ja sam kao mala beba plakao! Počela mi je stezati kurac guznim mišićima i dulje ga zadržavati!
Ona je vrištala i zaboravila da smo u školi, tada je NEVJEROVATNO kraj varata prošla druga profesorica i samo pogledala i nastavila kao da se ništa ne događa. Vesna je vikala „aj Marko aj AJ AJ AJ AJ AJ AJ…. “ počeo sam se približavati svršetku i sve jače joj ga gurati i sve dublje iako je već počelo boliti (i nju) jako smo uživali.
Na kraju konačno došao je ogromni mlaz sperme iz nikada nepojebanog kurca i omokrio njen analni otvor. Svi su mi se snovi ispunili kada sam vidio kako joj po divnim guzovima moja sperma curi. Ona je hvatala i lizala je sa prstiju. Sjela je pogledala me, ja sam bio sav iscrpljen, znojav i crven a ona ništa, tek tada sam skontao da je sve bilo smišljeno. Rekla mi je:
„Vidjela sam na satovima kako ti se kruti kad ja prođem i odlučila te napaliti toliko da me pojebes kao pravo kurvu“. Ja sam u nju gledao onako u šoku. Ona se samo smješkala i rekla „jel ti drago što si se prvi put jebo“. Ja sam samo pogledao i rekao „kako ste znali“ a ona reče „vidjelo se, čula sam u hodniku da te neke cure hoće pa rekoh da ih preduhitrim. Dobar ti kurac“.
Ja sam krenuo da obučem hlače a ona samo me zaustavila i reče „pa nisi gotov sinko“. Raširila je noge i tad sam vidio njenu novo obrijanu DIVNU PICU! Ona je rekla da me ne može pustit a da mi neda pice kad mi je već dala šupak.
Ja sam krenuo da ga nabijem a ona rekla „stop“, i prvo počela da mi ga puši kao prava profesionalka. Gurao sam joj glavu na kurac a ona ga je gutala a onda se digla i rekla „daj mi jezik u šupak“. Nisam mogao vjerovati šta je htjela ali sam slušao kao robot, počeo sam joj lizati anus i osjetio kako ližem vlastitu spermu! Ona je rekla „tako sine samo nastavi liži dupe profesorici“. Ja sam sve oblizao i polizao joj sve dijelove dupeta. Eto kada sam ga sanjao dobio sam ga! A onda mi je rekla da poližem picu.
Počeo sam lizati i gurati jezik a ona me nabijala rukama. Njeni sokovi su silazili niz moje lice i osjetio sam miris pice po prvi put.
Naime i vrijeme je i da moj kurac osjeti. Rekao sam „dosta“ a ona rekla „jeste, daj mi ga“, ja sam joj ga nabijo a ona legla na stol i počeo sam joj ga nabijat kao lud. Bila je izuzetno uska i pica joj nije bila ni vruća ni ugodna, ali je bila pica a one me neobjašnjivom snagom gurala na sebe da sam ga cijelog stavljao i vadio. Napaljen sam bio sav i počeo ga vadit i stavljat skroz u oba pravca i to najače što sam mogao. Ona je vrištala kao luda i vikala „aj Marko kako si DOBAAAAAR! “ ona je onda počela da me provocira „hoćeš reći mami da te zadovoljava profesorica, aaa hoćeš li? “ a ja sam joj ga onda nabijao sve jače i što dublje. Tada je počela da viče „ahh hoću da ja i ti i tvoj mama idemo u troje, da ti ona liže šupak dok ga meni nabijaš ili da je svežemo pa da gleda kako joj jašem sina“. Govorila je mirnim ali uzbuđenim glasom i počeo sam crvenit, bilo me je sram što jebem ženu što ismijava moju majku. Ali nisam mogao prestati, njeni sokovi i maca je bila predobra! A ona je nastavila „aj, aj, aja Marko MARKO MARKOO MARKOOO JEBI ME MARKO KAKO SI DOBAR KAKO DOBRO JEBEEEEŠ“ a ja sam joj pljusnuo šamar. A ona me počela stezati mišićima i onda me okrenula, počela mi se nabaditi i govoriti neobjašnjive stvari o mojoj majci ali nisam mogao nista jer je bila svom cijelom težinom na meni, držala svoje ruke da mom tijelu i nabadala se na moj kurac. Odlučivala je skroz. Vikala je „znaš li da hoću da tvoja majka leži svezana u krevetu a pored da me ti jebeš u dupe pa onda da legnem na nju dok mi ga nabijaš u picu pa onda da ti ližem jaja dok si na njoj, a ako se pobuni da joj stavim picu na usta i natjeram da liže“. Ja sam počeo vikati „Ana molim te prestani pusti mamu sad smo ja i ti“ ali ona je nastavila, a što je najgore uživao sam. To je valjda i htjela, stvarala mi je te slike u glavi a onda se nabadala na kurac tako da sam osjetio uživanje dok sam ih zamišljao. Bila je psihički sadista. Naime njena pica je bila predobra i odlučio sam sve zanemariti i pustiti se uživanju. Ona se nabadala kukovima kao luda i već sada rutinski stenjala a ja sam ležao i uživao. Konačno došla je do orgazma a ja do svršetka. Nije se digla sa kurca nego je primila jako puno moje vrele sperme!
Onda je rekla da je gotovo, ja sam rekao „a što si govorila o mojoj majci“ a ona je rekla „hej dobio si guzu i picu i pušenje pa se žališ a još si i lizo picu“. Ja sam rekao da je upravu i izvinuo se i rekao joj da je na najljepša žena na svijetu što joj se svidjelo i rekla je da sam najbolji jebač na svijetu.
Obukao sam hlače same jer su mi bokserice bile poderane. Kao i moja košulja. To je završilo time da mi je dala svoju košulju dok se obukla. Kada sam joj vidio dupe opet sam stao i svukao joj sve. Počeo sam ga nabijati ali je ovaj put brže sam svršio. Ona me poljubila i rekla da sam super.
Od tada smo se jebali vrlo često a najgore je bilo kad mi je još nazvala majku sa mobitela i natjerala da pričam dok mi se nabadala. A onda je zvala na roditeljski i pričala sa njom za stolom gdje smo se jebali i namjerno mi davala pred njom jebozovne poglede.
Kada sam završio gimnaziju završilo je i sa njom, na maturi mi je dala posebnu jebačinu za zadnji puta.
Sada sam oženjen i imam 2 djece, ali Ana će mi vječno ostati u sjećanju.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija