Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Profesorica i instruktorica

Ja sam Ivo . Živim u Zagrebu i završio sam srednju školu. Visok sam oko 190 i u zadnje vrijeme cure doslovno lete zamnom. Imam plavu kosu počešljanu većinom u stranu, i plave oći. Prošle godine sam puno učio jer sam bio maturant i htio sam napokon završiti školsku godinu bez popravnog. I tako nisam imao većih problema i dobro sam se slagao sa profesoricom iz matematike koja mi je loše išla. Uvijek smo se zezali i sjedio sam u prvoj klupi samo da bih joj se uvlačio. Mjesec dana prije kraja godine profesorica je uzela bolovanje do kraja godine. Ja sam bio jako razočaran jer mi je obećala da će me pustit bez popravnog ako imam samo jednu negativnu ocijenu. Sve sam riješio i sve mi je bilo pozitivno samo mi je ostao taj zadnji i najteži ispit.

Došla je nova profesorica. Kada sam je vidio sam se zaljubio na prvi pogled. Imala je dugu plavu kosu, bujne grudi i široke bokove što naravno uključuje veliko dupe. Na sebi je nosila usku haljinu do poda. Kako joj se samo dupe isticalo. Ali onda šok. Isti trenutak kada je došla se počela derat i dijelit jedinice svakom tko je pokušao nešto reč. Ja sam sjedio u prvoj klupi i samo šutio. Promatrao sam je danima i svaku večer razmišljao o njoj. mislio sam ˝Bila bi savršena samo da nije toliko nadrkana cijelo vrijeme. ˝ A onda u drugu ruku ˝Ali to me još više privlači kod nje. ˝ Počeo sam odlazit na instrukcije. Instruktorica mi je bila starija jebozovna žena. Imala je bujne grudi i pomalo je bila bucmasta tako da su svi atributi bili istaknuti. Dužu smeđu kosu uvijek zavezanu u rep. I tako sam često odlazio na instrukcije, gotovo svaki dan jer sam znao da dogovor ne vrijedi s ovom profesoricom kao i s starom. Jednu večer sam došao dosta kasno na instrukcije. Kucao sam i zvonio dosta dugo i dugo vremena ništa. Za nekoliko minuta je vrata otvorila instruktorica u ogrtaču i rekla ˝Joj oprosti, potpuno sam zaboravila na tebe, hejde uđi sada ću se spremit.

˝ I tako sjedim ja u boravku kod nje i čekam da se obuče. Došla je pored mene i sjela u pored mene u ogrtaču. I tako smo radili i matematiku dok nije vrijeme isteklo. Krenuo sam platit pošto mi je to bio zadnji sat instrukcija, ali sam shvatio da sam zaboravio novce. Bilo mi je toliko neugodno, a instruktorica se samo nasmiješila i rekla ˝Sada moraš odradit da mi vratiš.. . ˝. Bio sam ljut jer sam mislio da ću morat čistit ili nešto, a onda iznenađenje. Povede me u svoju sobu i gurne na krevet. Ja tako u čudu gledam u nju, a ona skida ogrtač ispod kojeg je potpuno gola. Približila se i počela mi ga pušit. Bio sam ugodno iznenađen, zapravo nisam ovako nešto ni zamišljo. Skinula me potpuno i iz prve ladice pored kreveta izvadila nekakvo ulje. Rekla mi je da ustanem pored kreveta i nauljila mi kurac.

Naguzila se i rekla, hajde znam da još nisi probao anal, a i ja nisam več neko vrijeme. Osječaj je bio predivan, tako je lijepo klizilo i bila je uska. Lego sam na krevet i počela me jahat. Maknuo sam je s kurca jer sam renuo svršavat, a ona ga je brzo stavila usta. Sperma je počela letit iz mene. Usta su joj bila potpuno puna. Samo se nasmiješila i rekla ˝Sad se moram ponovno prat, a ti idi kući kasno je. Nadam se da ćeš mi ponovno doć na instrukcije. ˝ I tako sav sretan pošto sam karo a i sopremio neke pare u džep krenem kući. Sutradan sam otišao samo na ispit u školu i vratio se kući. Bio sam razočaran jer sam jako loše napisao. Sljedeći dan sam matematiku imao zadnji sat tako da sam morao čekat cijeli dan da saznam ocijenu. Došao je zadnji sat i profesorica je pročitala ocijene. Da dobio sam 1.. . Pustila je sve doma i rekla ljutito ˝Ivo ti ostani. ˝ Samo sam čekao da mi krene nešto srat. Kada su svi otišli rekla mi je ˝Rekla mi je profesorica za vaš dogovor. ˝ Ja sav sretan kažem ˝Znači onda imamo dogovor? ˝, a kaže profesorica ˝Kod mene je malo drugačije, moraš zaslužit ocijenu. ˝ Slučajo je bacila olovku na pod i ja kao pristoja i fin odem ju pobrat i pogledam ispred sebe. Profesorica ima kratku haljinu i ne nosi gaće. Ja je pogledam , a kaže ona ˝Ne pravi se lud, hajde zaradi ocijenu˝.

Primio sam je i polegao na njenu klupu. Povukao sam joj haljinu prema gore i počeo lizat pičku. Samo je uzdisala. Shvatio sam i zašto je bila nadrkana cijelo vrijeme.. . Otkopčao sam hlače i izvadio kitu. Počeo sam je mazit po vlažnoj pički, a ona se samo smiješila. Nisam čekao ni trenutka odmah sam joj zabio do jaja. Samo je vrisnula i tako sam nastavio brzim tempom. Kako su joj samo sise skakutale. Vriskala je cijelo vrijeme, očito je nije bilo briga što bi neko mogao čut. Izvadio sam kurac iz nje i poprskao je cijelu. Samo se nasmiješila i rekla ˝Imaš prolaz, hajde idi slavit. ˝ I tako sam ja prošao matematiku.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija