Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Profesorica2

Skinula je povez sa mojih očiju i stajala je ispred mene sa crvenim korzetom i najlonkama. Krenuo sam da progovorim ali mi je opalila šamar. Na mjestu sam ušutio. Spustila se na koljena i počela da mi puši kitu. Kako je samo to dobro radila, jezikom mi je glavić dirala i zubima bijelim lagano grickala. Čitavog ga je progutala, i dok ga je pušila lagano je mazila moja jaja, što me je jako napalilo. Kroz glavu mi je svašta prolazilo. Samo ga je izvadila iz usta i sjela na njega. Namjestila se i u pičku ga ugurala i samo sjela nije mrdala i počela me ljubiti. Kako je samo imala medene usne. Onda je počela lagano da se kreće, i osjetio sam toplotu njene pičke i kolilo je samo mokra.
Skinula mi je lisice i naredila da je jebem. Prišao sam joj uhvatio je oko struka pribio uza zid i počeo jebati. Lagano skroz prvo da osjeti a onda bih ubrzao ritam. Kako sam samo uživao. Njena pička je bila topla i mokra a moj kurac dug i debeo. Ona je stenjala i dahtala i molila da je jače jebem. Počeo sam još jače da joj zabijam u picu njenu moj kurac, ona se samo uhvatila rukama oko mog vrata i pribila sebi kad god bih joj ga zabio. Iz te poze sam je spustio na sto i kurcem počeo da klizim po pički, što ju je uzbudilo i molila je da ga ubacim. I počeo sam lagano da ubacujem, čim je glavić ušao zabio sam ga iz sve snage i opet je jebao kao kurvu što i jeste. Toliko jako sam je jebao da je vrištala i moja jaja su se čula kako udaraju. Noge njene su bile preko mojih ramena, a rukama sam se igrao sa njenim sisama i bradavicama. Jebi me jako, jebi meeeeeeee. Bilo je sve što bi ona izgovorila. Ja nisam prestajao jebao sam je ko životinja. Kad sam joj rekao da ću svršiti ona me je zaustavila. I rekla sad ti se nagni ovdje preko stola. Kad sam to uradio opet mi je ruke svezala lisicama i stavila mi je lopticu u usta. I počela je da blago šibati moje guzove, zar se tako jebe domina jel pseto jedna. Njen je bio odgovor. Zar da svršis u mene bez moje dozvole crve jeda. Sad ćeš da osjetiš kaznu moju. Uzela je iz ladice gel i namazala mi je šupak i počela mi je sa prstima se igrat sa rupom. Ja sam uživao u tome. Jer sam maštao o tome. Ko je tvoja domina kurvo muška. Vi ste . Opalila mi je šamar. Ko ja? Vi gosodična Silvija. Opet mi je opalila šamar. To je domina za tebe, pljunula me i rekla ostani tako ležat. Samo sam čuo kao da nešto stavlja na sebe nešto metalno. Odjednom me upita jesil spreman slugo bijedna. Nisam ni progovoriti stigao, u mene je ušao dildo. Ja sam tako vrisnuo da se čulo kroz hodnik. Brzi ritam je započela čim je ušla, ali moji bolovi su uskoro prešli u uživanje. Jebala me je kao kurvu, uhvatila jednom rukom za kosu i vukla ka sebi, drugom rukom me je tukla po guzici koja je već bila crvena i još me jebala u šupak. Brzo me je prebacila u drugu poziciju i opet počela jebat.
Ovaj put sam bio na leđima i ona je moj kurac imala u ruci a drugom rukom me je za jaja hvatala. Nije mi dozvoljavala da svršim. Samo me je jebala i jebala dok nisam počeo da je molim da svršim. Rekla je ustaj, i na koljena. Tako sam i postupio ona je stala na sve četri i rekla. jebi me i svrši unutra. I tako sam opet počeo ali ovaj put sam najjače što sam mogao počeo jebat. Ona je stenjala i uzdisala i počeo sam da svršavam u nju. Kad sam svršio ona me je na leđa bacila i pičkom mi na glavu sjela i rekla očisti me. Ja sam se bacio na posao, lizući jezikom njenu picu i gutajući vlastitu spermu. Kad sam je očistio poljubila me je i odvezala lisice. Obukli smo se oboje i rekla je da sam odsada njen da me je tajno snimila i da ako je ne budem slušao da će me kazniti teško. Ja nemam namjere da te ne slušam. Poljubila me je još jednom i otišli smo svojim putevima o našem sljedećem susretu u nastavku.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija