Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Profesorka informatike

Pozdrav svima, ja sam Marko. Žimim u Beogradu i imam 20 godina. Moj prvi seks je bio sa 19 godina, sa profesorkom informatike, koja je imala 35.
Bio sam cetvrti razred srednje. Uvek sam voleo čas informatike jer je profesorka bila bomba. Velike sise, dobra zategnuta guza. Uvek je, kad je bilo lepo vreme, nosila haljine do ispod guze i tange. Na nju sam se ložio od kad sam došao na prvi čas informatike. Pošto su stolovi bili rasporedjeni drugačije nego u drugim učionicama ja sam seo odmah do njenog stola. Kad god je sedela, prekrstila bi noge i haljina bi se povukla nazad. Jasno je mogla da se vidi unutrašnja strana butina, njene tange i kraj njenih samostajaćih čarapa, koje su me ložile najviše. Uvek sam koristio priliku dok sedi, pošto me nije videla od svog kompijutera, da se sagnem i gledam u njene tange, čarape, mali deo guze. To sam radio godinu i po dana svaki put na njenom času. Bio je jun završetak školske godine. Profesorka je nešto predavala i sedela na svom mestu. Ja sam iskoristio priliku i krenuo da je gledam. Tog dana je došla u plavoj haljini uz telo sa nekim šarama na njoj, čarape u boji kože i naravno tange. Tog dana me je napalila baš dobro. Dok sam je gledao ispod stola nisam obratio paznju da ona mene gleda. Nakašljala se malo, a ja sam se podigao i video da me je gledala.

Posle toga, do kraja časa nisam više gledao. Sledeći čas je došla isto obučena, samo je promenila čarape i obula crne. Pošto je ostala ta i još jedna nedelja do kraja, ona je rekla da smo prošli čas završili sa svim lekcijama i da nas pusta napolje. Kako je to rekla svi su jurnuli, jedino sam ja krenuo polako i malo tužno. Rekla mi je da sačekam da svi izadju da ima nešto da porazgovara samnom. Seo sam kod njenog računara, a ona je čim su svi izašli zatvorila i zaključala vrata. Došla je i sela pored mene. Rekla mi je da je primetila vec odavno da je gledam ispod stola i da je se namerno zbog mene ovako oblačila. Ja sam je gledao malo čudno. Pitala me je da li želim da vidim njene sise, a ja sam ko iz topa ispalio da. Samo je spustila haljinu sa ramena ispod koje se nalazio crni čipkasti brus, kroz koje su se nazirale tamne bradavice. Skinula je i brus i iskočile su dve predivne velike sise. Rekla mi je da slobodno mogu da ih pipnem i ako želim da ih ljubim. Odmah sam se bacio na njih ljubio sam malo jednu malo drugu, sisao bradavice koje su se sve više ukrućivale. Zastao sam na trenutak i pogledao je u oci par sekundi, lagano sam joj prišao usnama i počeo da se ljubim sa njom. Ljubili smo se 2.. 3 minuta i onda smo oboje ustali. Stao sam iza nje i poceo da je ljubim po vratu i da joj zadižem haljinu iznad kukova. Kad sam joj zadigao haljinu ostala je u crnim tangama. I dalje sam je ljubio i lagano zavukao ruku u tange i počeo da joj trljam pičku. Onda smo prišli stolu koji je bio prazan i ona je legla na njega.

Skinuo sam tange i bacio ih u stranu, raširio noge i video nenju lepu izbrijanu pičku, iznad koje se nalazio mali putić. Krenuo sam da joj lizem pičku, a ona je bila previše vlažna. Dok sam joj lizao pičku svršila je jedno dva puta. Dok je svršavala toliko se grčila da mi je nabijala glavu u svoju pičku i stezala nogama. Sve vreme dok sam joj lizao pičku mesio sam joj sise. Ustao sam i naslonio se na sto i ona je sišla sa stola i počela da mi puši. Pušila ga je, lizala svojim jezikom glavić i cuclala jaja. Bio sam na vrhuncu, ali nisam svršio. Podigao sam je okrenuo, tako da se drzi sa sto. Jednu je nogu digla na sto, a ja sam namestio kurac na ulaz u pičku i gurnuo ga. Krenuo sam polako, a posle jače i brže da je jebem. Dok sam je jebao od pozadi uhvatio sam njene sise koje su se klatile i počeo da ih mesim. Posle je spustila nogu, a ja sam stavio kurac u njenu guzu. Rekla mi je da je jebem polako jer se nikad nije jebala u guzu. Krenuo sam polako, a zatim sam malo ubrzao. Počela je jako da dahće i pomalo vrišti i molila me da usporim. Nisam obraćao pažnju šta mi je rekla, nego sam nastavio da je nabijam na kurac. Jos više je počela da vrišti i dahće od bolova, ubrzo je svršila i počela da se trese i grči. Uhvatio sam je da nepadne, a moj kurac je ostao u njoj. Ostali smo tako odprilike jedan minut, dok nije došla sebi. Izvadio sam ga i legao sam na sto, a kurac mi je stajao uspravno. Ona je se popela i sela na njega okrenuta meni. Lagano je počela a zatim ubrzala. Dok smo se tako jebali ljubio sam se sa njom i ljubio sam joj bradavice. Zatim je se okrenula ledjima prema meni i počela jako da se nabija. Guza joj je oscilirala što me je jako palilo. Nabijala se tako jedno tri minuta i rekao sam joj da cu svršiti. Ona je ustala i čučnula pored stola, a ja sam svršio po njenom licu. Onda smo se sredili i poljubili silovito. Rekla mi je da će mo ovo ponoviti još koji put, ali da niko ne sme da sazna, na šta sam rekao da neće niko saznati. Ja sam izašao iz učionice, a ona je ostala unutra. Drugovi su me pitali što me je zadržala, a ja sam rekao da mi je hvalila jedna ocena i da me je ispitala neke gluposti o vordu i dala 3. Jebao sam se sa njom još jednom u školi do kraja školske godine, a na letnjem raspustu tri puta, kod nje kuci dok je bila sama. I dalje se jebemo jednom u mesec i po dana, kad ugrabimo priliku da nema nikoga.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija