Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Profesorka iz srednje

Prvi put sam je ugledao kada je ušla u učionicu u srednjoj školi. Pošla je da predaje jedan strani jezik koji ja nisam slušao. Kada sam je video došlo mi je da se odmah prebacim ali je već bilo kasno jer smo bili zadnji razred. Ne znam da li je došla sa nekim kursom da predaje ili šta ali nije bila mnogo starija od nas. Imala je dugu rudlavu crvenu kosu i bila je sitne građe. Obično me ne privlače takve žene ali u njoj je nešto bilo vražje. Dugo vremena sam mislio na nju ali me kada sam krenuo na fakultet to je polako jenjalo. Nakon nekoliko godina sedim u kafani i vidim nju da prolazi s dva deteta. Pokraj nje je bio lik kojeg sam znao od pre i koji čak beše mlađi od mene godinu dana. To je jedan od onih likova za koje pomislite kako takav kreten uvek dobro prođe u životu. Sve mu servirano na pladnju, a on se ponaša kao zadnji krkan. Nisam znao da li da budem ljut na sebe jer nisam nešto pokušao sa njom ili da budem žalostan jer je završila s takvim kretenom…

Nakon par dana išao sam ulicom u ugledao nju gde gura jedno dete a vuče drugo. Došla je do stepenica i nije mogla da kontrolira oba deteta. Odmah sam poleteo da joj pomognem. Lepo mi se zahvalila na što sam je pitao da li me se seća. Nakon što se zamislila rekla je da se kroz maglu seća da je došla na prvi čas sva puna treme i onda kada je videla mene koji sam naspram nje kao medved da se još više uplašila. Ponudio sam da je počastim pićem u znak isprike jer sam joj to priuštio. Nakon malo nagovaranja pristala je. Seli smo u obližnju kafanu i poručili piće. Pitao sam je kako to da je završila s likom jer sam je video neki dan. Pognula je glavu kao da nerado priča o tome. Ne znam šta da ti kažem. Napila sam se i ni ne sećam se da smo bili skupa ali sam ostala trudna. Na pritisak obitelji uzeli smo se i to je bilo to.

Ne mogu da ga gledam stalno se svađamo, dere se na mene, ne radi ništa s decom, čak me nekoliko puta i udario. Pa kako ste onda i drugo dete napravili? A desilo se, radi mira u kući ponekad spavam s njim i kondom je bio loš i ostala sam noseća. Opet zbog pritiska okoline nisam pobacila i eto sad sam osuđena robijati u kući. Pa šta ga ne ostaviš? Nemam snage jer se nemam na koga osloniti, moja familija neće da me podupre, kaže da je to sramota, a i ko bi hteo ženu s dvoje dece i ludim bivšim muže. Pa ja ispalio sam bez oklevanja. Ostala je malo zatečena. Nemoj to da govoriš ni u šali. Ja sam ozbiljan rekao sam. Svoju decu ionako ne želim, a tebe sam želeo od prvog dana. Videlo se na njoj da joj prija pažnja koju dugo nije dobila. Počeli smo redovno da se viđamo prijateljski te smo postali vrlo bliski. Nakon nekoliko meseci sedeli smo na klupi u zabačenom delu grada i ona se nagnula i poljubila me. Hvala ti za sve. Danas sam pobrala stvari i otišla sa decom kod familije. Rekla sam im da je samo za vikend i moram da se snađem nakon toga. Dođi do mene rekao sam. Ima mesta koliko hoćeš a tamo te neće nikad tražiti. Nakon nagovaranja pristala je. Hajdemo do mene da proslavimo reko sam. Javila je svojima da je večeras nema neka pripaze na decu. Došli smo do mene i naručili nešto da jedemo te sam nam natočio vino. Nakon jela prignula se opet i počela da me ljubi. Prolazio sam joj prstima kroz kosu dok sam je ljubio nježno. Krenuo sam da je ljubim po vratu što ju je očito izluđivalo.

Ustao sam i zgrabio je i odneso u spavaću sobu. Spustio sam je na krevet i legao kraj nje. Ljubio sam je dok je ruku spuštala sve niže u moje gaće. Moj kurac je bio spreman. Uvukla je vešto ruku u gaće i čvrsto ga zgrabila i lagano krenula da nateže. Nakon nekoliko minuta izvukla ga je van i krenula da puši. Potpuno sam se prepustio i uživao. Imala je meke usnice i umela je jezikom čuda da napravi. Nakon 10-ak minuta svikla je hlače sa sebe i sa mene. Bila je friško obrijana i vlažna. Namestila se na mene i nasela na kurac. Zavukla ga je do kraja i namestila se na njega dok je fino mešala.

Skinula je majicu i brus. Njene male čvrste sise zgrabio sam odmah u ruku. Volela je da se igram njenim bradavicama. Počela je da se izvija dok me lagano jahala. Privukao sam je sebi i nežno ljubio po vratu dok je laganim ritmom jahala na mom kurcu. Mnogo me palilo kada sam video koliko uživa. Spustio sam ruke na njene guzove i čvrsto ih stisnuo. Lagano je ubrzala ritam i počela da uzdiše. Nakon 10-ak minuta svršila je prvi put, a zatim i još nekoliko puta. Nakon 20-ak minuta i ja sam osetio da sam blizu. Rekao sam joj da ću da svršim i krenuo sam da ga izvadim. U tom momentu njeno krhko telo je poprimilo ogromnu snagu te me pritisnula na kreveti i nastavila da me jebe gledajući me pravo u oči. Nisam mogao ništa drugo nego da svršim u njoj. Ona je nastavila da me jaše dok nije izmuzla i zadnju kap. Sišla je sa mene i stavila ga u usta te očistila do zadnje kapi. Legla je do mene i zaspali smo zadovoljni.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija