Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Profesorska iskustva

Radim kao profesor na jednom našem fakultetu već deset godina i sa svoje 42 godine sam jedan od mlađih profesora, redovnih, naravno. Kod nas je bilo pravilo da asistenti vode konzultacije, a mi odrađujemo predavanja, te ispitivanja. U biti, koji put smo jedva stizali odraditi sve jer je bilo još dosta posla van fakulteta na stručnim skupovima i nekakvim kolegijima.

Uglavnom, došla je sezona gripe i oba moja asistenta su se razbolila, tako da sam ja odrađivao danas konzultacije, iako sam ih skoro odgodio. Ipak je sljedeći tjedan bio ispitni rok, pa sam bio obavezan odraditi ih.
I tako sam sad sjedio u svom uredu, te sam odgovarao na upite svojih studenata i nakon 45 minuta se sve približilo kraju, pa sam malo odahnuo kad je izašlo zadnjih troje studenata, a onda sam se primio nekog posla oko jednog diplomskog, jer sam bio mentor dotičnom studentu. Uto sam začuo kucanje na vratima, pa sam nevoljko rekao:

- Naprijed.. -ušla je jedna studentica i bojažljivo mi se nasmješila, kao da grizem ili tako nešto, pa upitala..
- Oprostite profesore.. -gledala me zbunjeno i nekako preplašeno, pa nastavila- Da li još traju konzultacije?
- Hmmm.. -pogledao sam na sat, pa sam ustanovio da imam još dvadesetak minuta predviđenih za konzultacije, pa sam ju nevoljko pozvao unutra- Hajde, ima još dvadeset minuta, pa da vidimo.

Odmaknuo sam onaj diplomski i zavalio se u svoju stolicu, a mala se sjela u jednu od tri stolice ispred mog stola, pa je počela sa onim šta joj nije jasno. Iskreno, nisam ju baš ni slušao jer sam ju gledao i malo je reći, da sam uživao u onom šta sam vidio. Jer je Andreja, kako se je zvala, bila prekrasna. Duga kosa boje meda, smeđe velike oči, savršeni zubi, sise koliko sam mogao vidjeti su bile solidna trojka, a unatoč tomu što je imala poveću guzu bila je zbog visine jako sexy. Iako sam znao da se ne možemo petljati sa studenticama i ja sam čovjek od krvi i mesa, pa mi se kurac počeo dizati od pomisli kako bih joj ga volio zabiti s guza tu na mom radnom stolu. Koliko sam bio u tim mislima dokaz je bio i to što me morala par puta zazvati, prije nego sam se trznuo:

- Profesore.. profesore! ! Profesore! !
- Khmm, da.. -malo sam zastao i pokušao se pribrati, ali izbočina na mojim hlačama je odavala gdje su mi bile misli- Gdje smo stali? -upitao sam ju, a na moje iznenađenje ona se nasmijala i samo tiho rekla..
- Vidim ja da su Vama misli malo odlutale.. -pri tome je pogledala prema mojim hlačama, pa dodala- Izgleda da je tamo gdje su Vam misli puno uzbudljivije.
- Molim? ! -shvatio sam na šta aludira, pa sam se zacrvenio, a onda sam samo tiho nastavio- Nadam se da će to ostati između nas?
- A što to profesore? -pogledala me široko raširenih očiju- Pa 'ništa' nije bilo između nas, iako..
- Iako? -sad sam ja upitao gledajući ju napeto.
- Paaaa.. ja ne bih imala ništa protiv da bude 'nešto' između nas.. osim ovog stola, naravno. -pogledala me sa širokim osmjehom dok sam ja još sjedio kao pegla za stolom, a onda sam se trgnuo i ustao, pa došao do vratiju pogledao van i vidio da nema nikoga, pa sam zatvorio i zaključao vrata, te sjeo na stol do nje.
- A šta bi to trebalo biti između nas? -tiho sam ju upitao.
- Paaa.. vidim da ste uzbuđeni.. -ustala je i stavila svoju ruku na moje hlače točno tamo gdje je bio moj napeti kurac i lagano prstima prešla po njemu- .. a ja bih Vam mogla pomoći da se riješite napetosti -tu je primila moju ruku i stavila ju na svoju sisu, tj na prozirnu bluzu ispod koje se vidio tamnozeleni grudnjak.

Više nismo ništa govorili, jer sam joj ja počeo mijesiti sisu, a ona moj kurac dok sam joj privukao glavu do svoje i sad smo se ljubili. Njeni prsti su stiskali moj kurac jako vješto, pa mi je postalo pretjesno u gaćama, a ona je to shvatila i bez da sam joj rekao, jer je zavukla ruku u moje hlače i gaće, pa je izvukla kurac van, malo ga drkala, a onda se spustila na koljena i sad mi je pušila kurac. Radila je to nevjerovatno dobro i nije trebalo dugo da me dovede do vrhunca, pa da ispalim salvu vruče spereme u njena usta. Nije ni trepnula, već je samo isplazila jezik pokazavši mi moju spermu na njemu i onda ju progutala, pa nastavila obrađivati moj kurac. Uskoro se ponovo ukrutio i ona se ustala, pa mi šapnula na uho:

- Profesore napunite mi mačkicu vrelim sokovima..

Zatim se riješila svojih hlača i gaćica, pa se naslonila na stol i moja fantazija se počela ostvarivati. Stao sam iza nje i gledao u njen razrez između guzove do roze i mokre pice, pa sam se sagnuo i lizao ih oboje. I šupčić i njenu mačkicu, a onda se uspravio, stao odmah iza nje i namjestio kurac na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo unutra. Lagano je zastenjala, pa sam malo zastao, a onda ga polako gurnuo do kraja, pa ju primio za bokove i počeo ju jebati. Zabijao sam se do jaja u njenu picu dok su jaja lupkala po njenim nogama, a njena široka guza po mom trbuhu. Bila je uska i osjećao sam svaki milimetar njene pice dok sam ulazio u nju, a ona je samo ispuštala sokove i cijedilo se po njenim butinama do gaćica na koljenima. Stenjali smo zajednički dok sam ju guzio, a nakon par minuta je prvi put svršila stisnuvši mi kurac svojim picinim mišićima, pa se nisam mogao ni maknuti dok se nije ponovo opustila, a onda sam nastavio sa jebanjem, pa se sad čulo i šljapkanje kad je moj kurac ulazio u njenu picu. Nakon desetak minuta sam ponovo osjetio da ću svršiti, te sam počeo malo odgađati svršavanje, ali ne za dugo jer je ona ppočela ponovo stiskati svoju picu, pa smo uskoro zajednički svršili i sad sam joj napunio picu sa svojim sokovima. I ona me opet stisla svojom picom, pa smo sad stajali spojeni za stolom, a ja sam joj jednom rukom koju sam zavukao ispod njene bluze i izvukao joj sise iz grudnjaka mijesio iste. Bile su mekane i tvrde u isti tren dok su bradavice bile tvrde poput lješnjaka.

Napokon smo se razdvojili, pa smo se malo uredili i obrisali, a prije nego je spremila sise u grudnjak, dala mi ih je na par poljubaca. Nakon što sam joj izljubio sise pomogla mi je spremiti kurac u gaće i hlače, a pritom mu je utisnula par poljubaca u glavić, pa smo se pozdravili, a na odlasku je rekla:

- Vidimo se na ispitu profesore, a samo da znate.. -malo je zastala i pogledala me, te namignula- .. na usmenom ću biti zadnja na redu.

Ja sam se samo nacerio i zavalio iza stola olakšanih jaja, koje mi žena već duže nije ispraznila i jedva sam čekao ispitne rokove.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija