Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Prijatelji s povlasticom 2

Ocjena: 4

Došlo je ljeto a s tim i sezona godišnjih odmora. Moja žena je radila na privremenom radu u Njemačkoj a ja u svojoj firmi u Hrvatskoj. Bio sam ko kolegice na kavi prije posla i rekla je kako ide na godišnji od 10-og na dva tjedna i da će na more malo da se opusti i makne od bolnice. Ja sam joj u šali rekao kako bi mi bilo drago kad bih joj mogao namazat leđa kremom za sunčanje. Nasmijala se i rekla kako mogu s njom jer mi i onako nema žene a njoj bi trebao neko da ju snabdjeva kurcem dok je na moru.

Sutradan sam putao šefa za godišnji odobrio je ali samo 10 dana. Od 15-og. Bio sam sretan ko malo djete jer sam znao kako cu guzit kolegicu 10 dana. Ali nisam joj reko da sam dobio godišnji. Došao je i deseti, ona se spakirala odradili brzinski seks za sretan put i krenula je. Nako 4 dana spakiro sam stvari i u noći krenio prema Krku. Stigao sam ujutro oko 8. Kako sam prolazio uz more primjetip sam je na plaži jer nije bilo gužve i nazvao ju. Pitao dali treba neko da joj namaže leđa. Rekla je i leđa i nešto drugo. Parkirao sam auto i otišao pješkke do nje. Stao joj iza leđa i obgrlio rukama i uhvatio za picu te poljubio u vrat. Ostala je u šoku kad me vidjela. Sjela je samnom u auto da me odvede do apartmana da se raskomotim. Rekla je kako nisam smio tako banit i da ce me morat dobro kaznit za to, te jako stianula za kurac i šapnula kako ću bit njezin seksualni rob dok je na godišnjem.

Kad smo stigli otiširao sam se pa smo ručali skupa. Bila je u crvenom kupaćem kostimu a moj kurac već dosta probuđen ispod stola. Završili smo s ručkom te me nogom ispod stola pomazila po kurcu i samo uz osmjeh rekla pa ti si spreman. Uhvatila me za kurac i odvukla u sobu te bacila na krevet. Odjednom iz torbe je izvadila lisice i vezala mi ruke za krevet. Te rekla kako ću patit zbog toga što joj nisam reko da dolazim ali na najbolji mogući način. Skinula je sve sa mene i legla nasuprot te stopalima počela drkat moj kurac. Bio je tvrd kao batina jer su me palila njezina stopala kao budalu. Zatim mi je gurnila ljevo stopalo u usta i rekla da ližem. Lizao sam joj stopalo cuclao prste a pna drugom nogom masirala moja jaja. Nastavila je sa obadva stopala toliko brzo drkat sam sam svršio po njoj. Brzo se prebacila ustima i pokupila sve te nastavila pušit divljački. Disala ga je od vrha do kraja ubijala me svojim pušenjem a ja nisam mogo ništa jer sam bio vezan. Tri puta sam svršio u sat vremena.

Onda se okrenila u 69 i zabila mi svoju picu u lice. Bila je vruća i mokra zabio sam joj jezik u picu što sam dublje mogao. Počela je vrtit kuzom i zadovoljno moumljat. Lizao sam je od šupka do klitorisa i stavio klit u usta i počeo sisat sve jače i jače stenjala je i vrištala te se izlila po mom licui tljala od moja usta i bradu. Ali ja nisam stao te još brže nastavio da joj vratim za sva svršavanja. Za par minuta opet je krenio slap iz nje. Tresla se ko luda i svom težinom sjela na mene svojom picom. Nije mogla više izdržat a ja se skoro ugušio.

Okrenila se i svojim sasama počela drkat moj kurac. Prkosila je i ubijala me svojim tjelom. Onda je sjela i polako se nabila na moj kurac te počela vrtit kukovima. To me iluđivalo. Odvezala mi je lisoce i stavila ruke na svoje sise. Stiskao sam ih i ljubio uživala je. I svršila po meni. Cjedilo se sve po mojim jajima i plahti. Okrenio sam ju i stavio dva jastuka pod bokove da joj podignem guzu gore. Raširila je guzove i zabio sam joj jeziik u picu pa lizao još koji minutu sa povremenim prelaskom po šupku. Stiskala je plahtu rukama. Primjetio sam da su joj ruke bliže rubu i brzo joj stavio lisice. Ostala je bespomoćna. Namjestio sam kirac i gurnu ga do kraja u njezinu guzu. Vrisak je bipo toliko glasan da su nas možda i susjed čuli. Počeo sam odmah žestoko jebat ju u guzu,doslovno je plakala ali i nabijala se još na moj kurac jer je obožavala analni seks. Napunio sam joj guzu spermom i nastavio da nebi pao. Pa naizmjence zabijao u guzu i picu. Te ju držao za sise i stiskao bradavice. Osjetio sam da treba svršit i zabio ga u picu do jaja a prst u guzu opet je svršila uz glasno stenjanje i grčenje tjela. Nakon par minuta sam ju odvezo i lego pored nje umoran kao da smo kopali. Jebali smo se skoro 4 sata neprekidno.

Nakon toga smo zaspali i probudili se pridvečer te otišli do plaže da se osvježimo. Još je bilo malo sunca i namazao sam ju kremom cijelu. Ali malo zastao oko pice i zabio joj prste unutra. I tako malo pomalo opet je svršila. Otišli smo u more. U vodi mi je skinula hlaćice za kupanje i počela drkat. Digao se vrlo brzo. Zaronila je i stavila ga u usta i pušila pod vodom par sekundi. Osjećaj je bio fenomenalan. Ustala se i razmaknila doljni dio kupaćeg te sam joj stavio kurac unutra. Seka u vodi je bio odličan. Ubrzo se smračilo i ostali smo sami na plaži.

Došli smo do plićaka. Ona je legla na leđa a ja sam joj podiga noge i počeo ju jebat a stopala joj ljubio u isto vrijene.. Imala je prekrasna stopala koja su me dodatno palila a i nju. Za 10 minuta sam joj napunio picu spermom. A ona me okrenila i počela pušit dok je kurac napola bio u vodi a napola van vode. Bilo je odlično jer jer bilo pola pola. Onda me prekoračila i uvalila svoj klitoris u moja usta. Ubrzo smo oboje počeli svršavati istovremeno.

Osvežili smo se još par minuta u moru i otišli u apartman. Zajedno se tuširali (ona mene a ja nju) ali bez seksa. Već su me jaja bolila od toliko svršavanja. I uz film zaspali u krevetu.. Narednih devet dana bile su ovakve maratonske jebačine i definitivno najbolje ljeto u mom životu. 7 kila sam skinio u 10 dana doslovno me isjdila. A meni ova seks djeta je dobro došla da se stešem dok žena ne dođe iz njemačke.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina