Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijatelji s povlasticom 2

Došlo je ljeto a s tim i sezona godišnjih odmora. Moja žena je radila na privremenom radu u Njemačkoj a ja u svojoj firmi u Hrvatskoj. Bio sam ko kolegice na kavi prije posla i rekla je kako ide na godišnji od 10-og na dva tjedna i da će na more malo da se opusti i makne od bolnice. Ja sam joj u šali rekao kako bi mi bilo drago kad bih joj mogao namazat leđa kremom za sunčanje. Nasmijala se i rekla kako mogu s njom jer mi i onako nema žene a njoj bi trebao neko da ju snabdjeva kurcem dok je na moru.

Sutradan sam putao šefa za godišnji odobrio je ali samo 10 dana. Od 15-og. Bio sam sretan ko malo djete jer sam znao kako cu guzit kolegicu 10 dana. Ali nisam joj reko da sam dobio godišnji. Došao je i deseti, ona se spakirala odradili brzinski seks za sretan put i krenula je. Nako 4 dana spakiro sam stvari i u noći krenio prema Krku. Stigao sam ujutro oko 8. Kako sam prolazio uz more primjetip sam je na plaži jer nije bilo gužve i nazvao ju. Pitao dali treba neko da joj namaže leđa. Rekla je i leđa i nešto drugo. Parkirao sam auto i otišao pješkke do nje. Stao joj iza leđa i obgrlio rukama i uhvatio za picu te poljubio u vrat. Ostala je u šoku kad me vidjela. Sjela je samnom u auto da me odvede do apartmana da se raskomotim. Rekla je kako nisam smio tako banit i da ce me morat dobro kaznit za to, te jako stianula za kurac i šapnula kako ću bit njezin seksualni rob dok je na godišnjem.

Kad smo stigli otiširao sam se pa smo ručali skupa. Bila je u crvenom kupaćem kostimu a moj kurac već dosta probuđen ispod stola. Završili smo s ručkom te me nogom ispod stola pomazila po kurcu i samo uz osmjeh rekla pa ti si spreman. Uhvatila me za kurac i odvukla u sobu te bacila na krevet. Odjednom iz torbe je izvadila lisice i vezala mi ruke za krevet. Te rekla kako ću patit zbog toga što joj nisam reko da dolazim ali na najbolji mogući način. Skinula je sve sa mene i legla nasuprot te stopalima počela drkat moj kurac. Bio je tvrd kao batina jer su me palila njezina stopala kao budalu. Zatim mi je gurnila ljevo stopalo u usta i rekla da ližem. Lizao sam joj stopalo cuclao prste a pna drugom nogom masirala moja jaja. Nastavila je sa obadva stopala toliko brzo drkat sam sam svršio po njoj. Brzo se prebacila ustima i pokupila sve te nastavila pušit divljački. Disala ga je od vrha do kraja ubijala me svojim pušenjem a ja nisam mogo ništa jer sam bio vezan. Tri puta sam svršio u sat vremena.

Onda se okrenila u 69 i zabila mi svoju picu u lice. Bila je vruća i mokra zabio sam joj jezik u picu što sam dublje mogao. Počela je vrtit kuzom i zadovoljno moumljat. Lizao sam je od šupka do klitorisa i stavio klit u usta i počeo sisat sve jače i jače stenjala je i vrištala te se izlila po mom licui tljala od moja usta i bradu. Ali ja nisam stao te još brže nastavio da joj vratim za sva svršavanja. Za par minuta opet je krenio slap iz nje. Tresla se ko luda i svom težinom sjela na mene svojom picom. Nije mogla više izdržat a ja se skoro ugušio.

Okrenila se i svojim sasama počela drkat moj kurac. Prkosila je i ubijala me svojim tjelom. Onda je sjela i polako se nabila na moj kurac te počela vrtit kukovima. To me iluđivalo. Odvezala mi je lisoce i stavila ruke na svoje sise. Stiskao sam ih i ljubio uživala je. I svršila po meni. Cjedilo se sve po mojim jajima i plahti. Okrenio sam ju i stavio dva jastuka pod bokove da joj podignem guzu gore. Raširila je guzove i zabio sam joj jeziik u picu pa lizao još koji minutu sa povremenim prelaskom po šupku. Stiskala je plahtu rukama. Primjetio sam da su joj ruke bliže rubu i brzo joj stavio lisice. Ostala je bespomoćna. Namjestio sam kirac i gurnu ga do kraja u njezinu guzu. Vrisak je bipo toliko glasan da su nas možda i susjed čuli. Počeo sam odmah žestoko jebat ju u guzu,doslovno je plakala ali i nabijala se još na moj kurac jer je obožavala analni seks. Napunio sam joj guzu spermom i nastavio da nebi pao. Pa naizmjence zabijao u guzu i picu. Te ju držao za sise i stiskao bradavice. Osjetio sam da treba svršit i zabio ga u picu do jaja a prst u guzu opet je svršila uz glasno stenjanje i grčenje tjela. Nakon par minuta sam ju odvezo i lego pored nje umoran kao da smo kopali. Jebali smo se skoro 4 sata neprekidno.

Nakon toga smo zaspali i probudili se pridvečer te otišli do plaže da se osvježimo. Još je bilo malo sunca i namazao sam ju kremom cijelu. Ali malo zastao oko pice i zabio joj prste unutra. I tako malo pomalo opet je svršila. Otišli smo u more. U vodi mi je skinula hlaćice za kupanje i počela drkat. Digao se vrlo brzo. Zaronila je i stavila ga u usta i pušila pod vodom par sekundi. Osjećaj je bio fenomenalan. Ustala se i razmaknila doljni dio kupaćeg te sam joj stavio kurac unutra. Seka u vodi je bio odličan. Ubrzo se smračilo i ostali smo sami na plaži.

Došli smo do plićaka. Ona je legla na leđa a ja sam joj podiga noge i počeo ju jebat a stopala joj ljubio u isto vrijene.. Imala je prekrasna stopala koja su me dodatno palila a i nju. Za 10 minuta sam joj napunio picu spermom. A ona me okrenila i počela pušit dok je kurac napola bio u vodi a napola van vode. Bilo je odlično jer jer bilo pola pola. Onda me prekoračila i uvalila svoj klitoris u moja usta. Ubrzo smo oboje počeli svršavati istovremeno.

Osvežili smo se još par minuta u moru i otišli u apartman. Zajedno se tuširali (ona mene a ja nju) ali bez seksa. Već su me jaja bolila od toliko svršavanja. I uz film zaspali u krevetu.. Narednih devet dana bile su ovakve maratonske jebačine i definitivno najbolje ljeto u mom životu. 7 kila sam skinio u 10 dana doslovno me isjdila. A meni ova seks djeta je dobro došla da se stešem dok žena ne dođe iz njemačke.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija