Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prva moja trojka sa iskusnim ženama!

Moj seksualni život se naglo promijenio od kada sam upoznao Anu putem interneta. Ta žena je bila neumorna u seksu. Voljela je da se jebe stalno sa mnom. Bila je željna jako dobrog seksa i dobre jebačine. Ja kao mladi pastuv sam joj to mogao priuštiti. Moj veliki kurac je stalno želio puniti njenu dlakavu pičku.

Nisam ni bio svejstan koliko se moj život od tada promijenio. Kada bi god mogli da iskoristimo slobodan trenutak proveli bi ga u dobroj jebačini. Njena pička se sada već uveliko navikla na moj kurac. Mogao je sada skoro bez problema da uđe u nju do kraja. Osim što sam joj širio pičku isto je bilo i sa njenom guzom.

Tako smo se jebali iz dana u dan sve dok jednom poslije našeg seksa smo pričali o nama, kada je ona me upitala šta mislim i seksu utroje, odnosno između mene i dvije žene. Rekao sam da nisam nikada o tome razmišljao ali da bi volio probati. Ona mi je rekla da ima jednu prijateljicu koja bi nam se rado voljela pridružiti.

Dogovorili smo se da sutra veče i to isprobamo. Ana je rekla da će ona sve da organizuje. Negdje oko sedam sati mi je poslala poruku da me očekuju njih dvije. Kada sam došao do nje u dnevnoj sobi sam zatekao jednu prelijepu ženu koja mi se prestavila kao Vesna. Vesna je bila mnogo mlađa od Ane, imala je tek oko trideset i pet godina, udovica je bila već dvije godine. Izgledala je super. Imala je dugu plavu kosu i prelijepu liniju sa prelijepim sisama i guzom.

Ana me je počela ljubiti i skidati odjeću sa mene govoreći mi da će nas Vesna samo gledati za početak. Ana se spustila do mojih hlača i lagano izvadila moj veliki kurac napolje. Pogledao sam tada prema Vesni koja nije skidala pogled sa mog kurca. Ana ga je uveliko stavljala u usta. Pušila ga je kao prava profesionalka. Ja sam je držao za kosu dok se ona nabijala na moj kurac. Za tren i ona je skinula odjeću sa sebe, naguzila se na komodi čekajući moj kurac.

Prišao sam joj otpozadi i stavio kurac u njenu vlažnu pičku. Odmah sam je počeo jebati žestokim tempom. Dok sam je jebao krajičkom oka sam posmatrao šta radi Vesna. Ona se sada već opustila bila i polako počela da se mazi rukama po sisama i pici. Vidio sam da je željna i ona dobroga kurca. Sada sam Anino lice okrenuo prema Vesni da može da vidi kako Ana pravi grimase dok je jebem žestoko. Naravno i ja sam posmatrao njenu reakciju.

Bio sam ubijeđen da i ona želi seks. Izvadio sam kurac iz Ane i prišao do Vesne rekavši joj da ga stavi u usta. Nesigurno i polako počela mi ga je pušiti. Imala je jako mala usta za moj veliki kurac. Dok mi je pušila kurac Ana je počela da skida odjeću sa Vesne. Sada su već bjesnule njene prelijepe sise sa velikim bradvicama. Ana je počela da liže njene sise što je njoj jako godilo. Za tren Vesna je bila potpuno gola. Vidio sam da je njena pica uredno obrijana.

Sjeo sam u fotelju i rekao Vesni da se nabija na moj kurac. Namjestila je kurac na ulaz njene pice. Počela je polako da se spušta na njega. Imala je jako usku pičku. Dok se nabijala na kurac Ana je lizala njene velike bradavice. Vesna se potpuno predala što se vidjelo po njenim uzdasima. Uhvatio sam je za kukove navlačeći je jače na moj kurac. Vesna je sada vrištala od užitka. Ana je rekla da je upozorila da sam jako iskusan jebač i da imam veliku kurčinu na šta je Vesna dodala da je sve bila u pravu.

Sada je red došao na Anu. Njih dvije su zamjenile mjesta. Sada se Ana nabijala na moj kurac. Za to vrijeme Vesna se spustila ispod nas i jezikom počela da liže moja jaja. To me je jako napalilo kao nikada do sada u životu. Zbog toga sam počeo Anu jebati kao životinja. Toliko sam je jako jebao da je u jednom trenutku Ana spala sa mog kurca. Rekla mi je da malo usporim jer ću je ovako potpuno razvaliti od kurca. Ja sam to upravo i želio da ih razvalim od kurca obje.

Rekao sam im sada da se naguze jedna do druge, što su njih dvije odmah uradile. Prišao sam otpozadi prvo Vesni i počeo je jebati. Dok sam nju jebao prstima sam drkao Ani pičku. Tako da su njih dvije odjednom bile obje zadovoljne. Toliko su se i one opustile da su njih dvije počele strasno da se ljube. To me je jako napalilo pa sam ubrzao da prodirem kurcem u Vesninu pičku. Ubrzo sam zamijenio mjesta i sada sam jebao Anu umjesto Vesne a njoj prstima drkao klitoris.

Naša jebačina je trajala još jedno desetak minuta a zatim sam htio da svršim. Njih dvije su se spustile ispred mene jedna do druge, isplazile su jezik čekajući mlaz moje sperme. Počeo sam da svršavam po njihovim licima i ustima. Kada sam se ispraznio njih dvije su oblizale moj kurac a potom ostatke sperme sa lica. Vesna je rekla na kraju da je oduševljena seksom i da bi voljela da ubuduće se jebe zajedno sa nama.

Tako se i desilo. Od sada redovno jebem njih dvije ponekad zajedno a ponekad ponaosob. Moram priznati da više volim da jebem Vesnu zbog čega se Ana malo i počela buniti.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija