Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Prva pomoć

Ocjena: Nije ocjenjeno

Subota veče, kao i uvijek kuliranje i bleja u gradu sa društvom. Malo dalje u gužvi primjećujem svoju bivšu školsku drugaricu Ivanu. Ivana je bila naša omiljena djevojčica u školi, ne nekog lijepog lica, ali dupe i sise su bili kao izvajani, uvijek smo trčali oko nje i vatali je.. U srednjoj smo se razišli ona je otišla u drugu školu, međutim ostali smo u kontaktu i imali par neobaveznih sex avantura iako smo i ona i ja bili u vezama u to vreme.. Ona mi je bila zapisana u telefon kao 'Prva pomoc i kad god smo imali vremena viđali smo se samo zbog sexa u kom smo bili oboje nezasiti..

Međutim zbog naših obaveza i viđanja su bila sve rjeđa i rjeđa a i ja sam otišao kasnije na studiranje i nisam bio u gradu nekih 7-8 meseci, tako da su prestali naši kontakti sve do ove večeri.. Kada sam je pogledao stajala je sa nekim dečkom u kožnim crnim helankama na visokim potpeticama, a gore samo crveni brus i preko jaknica.. . u momentu su mi prošli kroz glavu sve naše avanture, a ona je bila jos bolja i zgodnija.. Raspitao sam se kod drugara ko je momak kraj nje rekli su mi da je njen dečko iz susjednog grada i da su već duže u vezi.. .

Međutim ja nisam mogao odoleti i nisam skidao pogled sa nje. U jednom momentu je pogledala u mom pravcu i videla da je gledam, ja sam joj se samo nasmješio i nazdravio pićem. Posle par trenutaka poslao sam joj i piće za sto, a ona je opet pogledala u mene i slatko se nasmješila.. Nisam više čekao potražio sam u imeniku svoj 'omiljeni' kontakt i krenuo da pišem poruku u nadi da nije mijenjala broj.. Poslao sam poruku 'hmm kad se družimo? ' i nakon nekoliko trenutaka bingo, odgovorila mi je 'hahah pa imam dečka ljepotane'. Odmah sam odgovorio 'hahah kao i svaki put do sada', nisam dugo čekao i dobio sam poruku 'idem sad sa dečkom ajd oko jedan čućemo se;;.. Nastavio sam piti sa društvom i nakon nekih sat vremena stigla mi je poruka 'pokupi me ispred kuće'.. Ja sam odmah krenuo i za nekih 5min sam bio ispred njene kuće.. Ušla je u auto i sočno me poljubila, i rekla da je dečko dovezao do kuće i otišao.. .

Međutim ja sam primjetio da je brus mokar i mrljav i pitao šta je to, ona se samo nasmješila i rekla da je sad dečko jeb*o i svršio po licu i grudima, ali da je to samo početak i lagano krenula prema mom šlicu.. Odvezli smo se do obližnjeg popularnog prcališta a ona je već uveliko obrađivala moj penis koji je bio u punom naponu.. Pitao sam je 'mm baš si me poželela, zar nije bilo dosta sa dečkom', a ona mi je samo odgovorila 'haha tvog sam uvijek željna' i samo nastavila da sočno guta moj veliki ku*ac, i kroz pušenje samo mumlala 'mm ovo sam čekala, razvalii me' Imao sam kur*ac oko 21 cm, ali međutim i pored njegove dužine koja je i više nego solidna, uvijek je u prvi plan ispadala njegova enormna debljina..

Nakon par trenutaka predložio sam joj da pređemo na zadnje sjedište, šta je ona odmah pristala.. Lagano sam je skinuo i okrenuo na stomak i lagano počeo gurati, osjetio sam kako joj je vagina pulsirala, i sve ubrzavao tempo.. Nakon par trenutaka krenuo sam moj omiljeni način ruke sam joj savio iza i pritisnu na leđa i krenuo žestoko da guram, malo po malo ušao je do kraja, jebao sam je divljački i nasilno, ali sam znao da ona to voli i da je čekala.. . Nakon nekog premena prešli smo na moju omiljenu pozu, ja sam prvi seo na sjedište a ona na mene i krenula lagano da se spušta, a onda sam se ja malo spustio i opet joj savio ruke na leđa i krenuo opet divljački jebati..

Ona se nagela do sedišta i zagrizla postavu na njemu, i mumlala a u tišini noći se samo osetilo pljeskanje mojih butina od njenu guzu.. Jebao sam je divljački, i već bio pred kraju što sam joj i rekao a ona je samo rekla, nastavio do kraja. Nakon nekoliko trenutkaa počeo sam trzatii i ispraznio puna jaja u njenu vaginu.. . Rekla mi je da pije anti bebi pilule jer se viđala sa još nekim momcima pored dečka.. izvadio sam ga a iz vagine su poceli da cure sokovi sperme, legla je na sedište iz uz predah reklaa 'uu pokidao si me'.. Spremili smo se tu, i odvezao sam je kući uz dogovor da što pre ovo ponovimo..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina