Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prva pomoć

Subota veče, kao i uvijek kuliranje i bleja u gradu sa društvom. Malo dalje u gužvi primjećujem svoju bivšu školsku drugaricu Ivanu. Ivana je bila naša omiljena djevojčica u školi, ne nekog lijepog lica, ali dupe i sise su bili kao izvajani, uvijek smo trčali oko nje i vatali je.. U srednjoj smo se razišli ona je otišla u drugu školu, međutim ostali smo u kontaktu i imali par neobaveznih sex avantura iako smo i ona i ja bili u vezama u to vreme.. Ona mi je bila zapisana u telefon kao 'Prva pomoc i kad god smo imali vremena viđali smo se samo zbog sexa u kom smo bili oboje nezasiti..

Međutim zbog naših obaveza i viđanja su bila sve rjeđa i rjeđa a i ja sam otišao kasnije na studiranje i nisam bio u gradu nekih 7-8 meseci, tako da su prestali naši kontakti sve do ove večeri.. Kada sam je pogledao stajala je sa nekim dečkom u kožnim crnim helankama na visokim potpeticama, a gore samo crveni brus i preko jaknica.. . u momentu su mi prošli kroz glavu sve naše avanture, a ona je bila jos bolja i zgodnija.. Raspitao sam se kod drugara ko je momak kraj nje rekli su mi da je njen dečko iz susjednog grada i da su već duže u vezi.. .

Međutim ja nisam mogao odoleti i nisam skidao pogled sa nje. U jednom momentu je pogledala u mom pravcu i videla da je gledam, ja sam joj se samo nasmješio i nazdravio pićem. Posle par trenutaka poslao sam joj i piće za sto, a ona je opet pogledala u mene i slatko se nasmješila.. Nisam više čekao potražio sam u imeniku svoj 'omiljeni' kontakt i krenuo da pišem poruku u nadi da nije mijenjala broj.. Poslao sam poruku 'hmm kad se družimo? ' i nakon nekoliko trenutaka bingo, odgovorila mi je 'hahah pa imam dečka ljepotane'. Odmah sam odgovorio 'hahah kao i svaki put do sada', nisam dugo čekao i dobio sam poruku 'idem sad sa dečkom ajd oko jedan čućemo se;;.. Nastavio sam piti sa društvom i nakon nekih sat vremena stigla mi je poruka 'pokupi me ispred kuće'.. Ja sam odmah krenuo i za nekih 5min sam bio ispred njene kuće.. Ušla je u auto i sočno me poljubila, i rekla da je dečko dovezao do kuće i otišao.. .

Međutim ja sam primjetio da je brus mokar i mrljav i pitao šta je to, ona se samo nasmješila i rekla da je sad dečko jeb*o i svršio po licu i grudima, ali da je to samo početak i lagano krenula prema mom šlicu.. Odvezli smo se do obližnjeg popularnog prcališta a ona je već uveliko obrađivala moj penis koji je bio u punom naponu.. Pitao sam je 'mm baš si me poželela, zar nije bilo dosta sa dečkom', a ona mi je samo odgovorila 'haha tvog sam uvijek željna' i samo nastavila da sočno guta moj veliki ku*ac, i kroz pušenje samo mumlala 'mm ovo sam čekala, razvalii me' Imao sam kur*ac oko 21 cm, ali međutim i pored njegove dužine koja je i više nego solidna, uvijek je u prvi plan ispadala njegova enormna debljina..

Nakon par trenutaka predložio sam joj da pređemo na zadnje sjedište, šta je ona odmah pristala.. Lagano sam je skinuo i okrenuo na stomak i lagano počeo gurati, osjetio sam kako joj je vagina pulsirala, i sve ubrzavao tempo.. Nakon par trenutaka krenuo sam moj omiljeni način ruke sam joj savio iza i pritisnu na leđa i krenuo žestoko da guram, malo po malo ušao je do kraja, jebao sam je divljački i nasilno, ali sam znao da ona to voli i da je čekala.. . Nakon nekog premena prešli smo na moju omiljenu pozu, ja sam prvi seo na sjedište a ona na mene i krenula lagano da se spušta, a onda sam se ja malo spustio i opet joj savio ruke na leđa i krenuo opet divljački jebati..

Ona se nagela do sedišta i zagrizla postavu na njemu, i mumlala a u tišini noći se samo osetilo pljeskanje mojih butina od njenu guzu.. Jebao sam je divljački, i već bio pred kraju što sam joj i rekao a ona je samo rekla, nastavio do kraja. Nakon nekoliko trenutkaa počeo sam trzatii i ispraznio puna jaja u njenu vaginu.. . Rekla mi je da pije anti bebi pilule jer se viđala sa još nekim momcima pored dečka.. izvadio sam ga a iz vagine su poceli da cure sokovi sperme, legla je na sedište iz uz predah reklaa 'uu pokidao si me'.. Spremili smo se tu, i odvezao sam je kući uz dogovor da što pre ovo ponovimo..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija