Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prva susjeda

Prva susjeda.
Živim u kući koja ima tri kada. Kupaonica se nalazi na drugom katu. Kroz prozor kupaonice točno se vidi novo sagrađena kuća. Kuću je sagradila jedna mlada žena oko trideset godina. Rastala se od muža i po predbračnom ugovoru nasljedila je jednu njegovu tvrtku i puno novaca. Kada se kuća sagradila i kad je bila namjestena odmah drugi dan se uselila u nju. Susjeda je bila jako zgodna uvijek dotjerana.

Visoke štikle, sexy čarapice uski minjak i košulja s ogromnim dekolteom. Tuširajući se u kupaonici bacio sam pogled kroz prozor i spazio da točno gledam u njezinu kupaonicu. Bila je jako ljepo uređena. I nakon nekoliko trenutaka ušla je ona. Bila je samo u grudnjaku i gaćicama. Tangama naravno. Počela se skidati i onako gola s velikim sisama i presexy guzom počela plesati pred ogledalom. Sigurno se voli tuširati uz glazbu pomislih. Dok je ona tako plesala moj kurac se brzo ukrutio. Plesala je tako 5 minuta. Drkao sam kurac i dalje zamišljajuči kako i dalje plese pred ogledalom. Brzo sam svršio i otišao na spavanje. Sljedećeg dana bila je subota i ja sam kosio travu i uređivao živicu, a susjeda se odlucila opustiti na terasi i dobiti bojicu prvim proljetnim zrakama sunca. Cijelo vrijeme sam se motao oko živice kako bi mogao buljiti u nju. Kad od jednom začujem ženski glas.

Susjeeeed. Okrenuo sam se kad ono susjeda ide prema ogradi i poziva me bliže. Došao sam do ograde i prvo smo se upoznali a ona je odmah krenula s prićom kako je sada sama i da joj fali muška ruka i pitala me dali bi joj mogao pomoći oko njenog vrta i trave koju treba pokositi. Naravno da sam pristao. Pitao sam ju dali joj odgovara ponedjeljak jer nevoli se motoati oko tuđih kuća dok nema nikog kod kuće. Rekla je da joj to odgovara jer je uzela tjedan dana slobodno. Došao je i taj ponedjeljak ulazim u dvorište s kosilicom i priborom za uređivanje vrta. Pozvonio sam na vrata i čekao tako oko minute. Susjeda otvara vrata, a na sebi je imala samo ogrtač. Rekao sam: oprostite jesam li vas možda probudio.

Odgovorila je: jesi ali nema veze tako i onako je vrijeme da se ustanem. Rekla je da se ide obući ja sam dodao a ja se bacam na posao vidim ima puno posla. Bacio sam se na košnju trave. Nakon pola sata vidim kako susjeda maše rukom pred vratima kuce ugasio sam kosilicu i posao prema kući. Ona je doviknula: ajde dođi u nutra skuhala sam nam kavu. Ušli smo u nutra vodila me do kuhinje naravno ja sam hodao iza nje i buljio u nezine presexy noge i još više sexy guzu. Kroz priću smo ustanovili da je starija od mene sedam godina. Ali sam skužio kako mi stalno daje komplimente kao da mi se nabacuje. Pomislio sam ako se i ja protrudim moglo bi biti nešto. Nakon pola sata ispijanja kave digao sam se i rekao vrijeme je da se vratim na posao.

Izlazeči iz kuhinje u hodnik rekla je čekaj ajde da ti pokažem ostatak kuće da čujem tvoje mišljenje kako je uređeno. Hodjajuči po kući skužio sam kako namjerno mješa guzom u hodu. Došli smo do njezine spavače spbe u kojoj se bio ogroman krevet ušli smo u nutra a ona je iznenada zalupila vratima i zaključala ih. Pitao sam čemu to. Došla je do mene i bacila me na krevet i pocela s pričom. Dosta je bilo. Misliš da sam glupa? Tu mi se praviš kao fini dečko a neko večer si me špiunirao kroz prozor pije nego sam se išla tuširati. Počeo sam mucati. Ovaaaj jaa ja .... Neznam... Oprostite.. Rekla je: dosta je malac. Kao prvo prelazimo na ti. Kao drugo sad češ dobiti ono o čemu si sigurno maštao i ono što meni treba jer to nisam dugo radila. Odmah sam znao da je ono ajmo rec deranje na mene bilo zagrijavanje za njenu akciju. Legla je na mene i počela me strastveno ljubiti. Skidali smo jedno drugo.

Ona je bila potpuno gola, a na meni su ostale samo gaće. Kada mi ih je skinula rekla je oooooo nisam mislila da je toliki. Moram ti priznati da sam i ja one večeri škicala tvoje savršeno tijelo i zamišljala baš ovu situaciju. Nakon toga moajstorski ga je uzela u usta i pušila. Vidjelo se da je vrlo iskusna u tome. Nakon desetak minuta njenog pušenja zamolila me da ju jebem u doggy stailu. Tu pozu najviše voli jer najdublje može kurac ući. Postavio sam ju u taj položaj i približio sam joj kurac na pički koja je več bila joko vlažna i vrela. Protrljao sam kurac o njezinu pičku i polako počeo ulaziti u nju. Kako sam sve dublje i dublje ulazio ona je sve jače i jače stiskala plahtu na krevetu i počela govoriti to mi radi jebi svoju susjedu kao da ti je zadnje. Nakon nekog vremena počeo sam ju toliko nabijati na svoj kurac da je vikala i stenjala koliko je god mogla ubrzo sam svršio i napunio njezinu pičku vrelom spermom. Uzdahnula je i rekla mmmmm ovo mi je trebalo. Dogovorili smo se da kad zavrsim s poslom u vrtu da dođem kod nje i da zajedno idemo pod tuš di sljedi nova tura žestoke jebačine. Nakon toga dana počeli smo se sve više i više družiti i sexati na svakom našem sastanku. Uskoro sljedi nastavak priče.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija