Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Prvi put

Ocjena: 2

Sećam se kao da je bilo danas, kao i verujem svako da se seća svog prvog puta. Moj je došao dosta kasno, već sam imao 18. Bilo je to s mojom najboljom drugaricom sa kojom su svi već ionako mislili da se jebem ali neću da priznam. Celu zadnju godinu škole sedili smo u zadnjoj klupi ja i ona. Bila je mnogo lepa iako svi nisu tako na to gledali jer je umela da to dobro skrije. Uvek je nosila preširoku robu, čupavu kosu i nikad se nije šminkala. Ja sam je voleo baš takvu. Pogotovo sam voleo da je vidim onako pospanu i sanjivu. Bila je prosečno visoka srednje duge smeđe kose uvek nemarno svezane. Imala je okruglasto lice, lep nosić i rupice u obrazima kad se smeje. Bila je lepo popunjena i imala je lepe obline.. .

Brojali su se zadnji dani škole i na učitelje više nitko nije niti obraćao pozornost. Tog dana došli smo u školi lagano pripiti. Ona je popila možda 3 piva. Sedeli smo na času i samo čekali da završi. U jednom trenu okrenula se prema meni i rekla, meni je dosadno hajde da se malo zabavimo. Šta bi da radiš pitao sam. Ona je s osmehom od uha do uha gurnula ruku pod klupu i zgrabila me za kurac. Trznuo sam se ali ona nije puštala. Kurac je pod njenim stiskom vrlo brzo otvrdnuo. Krenula je da se igra s njim preko gaća a ja sam se držao za stolicu svim silama da ne uzdišem. Nakon par minuta zavukla je ruku meni u gaće i krenula da ga nateže. Osećaj je bio takav da se neda opisati. Nije me bilo briga da li će ko da vidi i lagano sam spustio gaće s kurca. Ona me pogledala s oduševljenjem i sagnula se kao da ide nešto dohvatiti. Krenula je da mi puši dok mi je s rukom polako nadrkavala kurac. Bio sam blizu vrhuncu. Maknuo sam njenu ruku zgrabio je za kosu i stisnuo joj glavu nekoliko puta dok kurac nije ušao do kraja. Svršio sam joj duboko u grlo. Sve je progutala i oblizala ga. Kada je završila nagnula se prema meni i rekla, šta kažeš da pobegnemo ostatak dana. Odma sam pristao. Kraj časa nikako da dođe. Ona je uzela moju ruku i stavlia je sebi u gaće. Napipao sam njenu dlakavu i vlažnu pičku. Nespretno sam krenuo da se igram sa njom praveći se da znam šta radim. Na moje sveopšte iznenađenje bilo joj je dobro, toliko da me zaustavila jer nije mogla da se kontrolira. Čas je završio i izleteli smo brzo van. Nisam znao gde ćemo ali ona me zgrabila za ruku i rekla ajde brže.. .

Nakon pola sata došli smo do mesta koje je ona znala. Beše to neki zabačeni deo uz reku do kojeg je moralo da se probija kroz hrpu žbunja. Sav trud se isplatio jer pred nama se stvorila mala čistina na koju stanu jedva dva čoveka. Bila je dobro zaklonjena od svega. Krenula je da se skida dok sam ja gledao u nju. Vrlo brzo beše cela gola. Sad sam tek video kako velike sise zapravo ima. Imala je savršene obline i prekrasnu dlakavu pičku. Moj kurac se već sad ukrutio kao lud. Ajde rekla je i okrenula se. Krenula je da skoči u vodu, a kada se sagnula njeno prekrasno dupe je pokazalo svu raskoš. Brzo sam se skinuo i skočio za njom. Ljubili smo se u vodi dok mi je lagano rekala kurac. Nisam hteo ovaj dan nikad da završi. Igrao sam se njenim sisama i traljavo pokušavao da ih grickam. Nakon pola sata uzela me za ruku i dovukla u pličinu. Lezi rekla je. Legao sam na leđa gledao je kako se nadvila iznad mene. Njena pička je bila iznad moje glave i u momentu dok je krenula da čučne veličanstveno se otvorila predamnom. Kako je samouverena bila mislio sam da je iskusna ali sad sam video da je i ona nevina. Sela je na mene i rekla liži je. Lizao sam je kao najbolji sladoled na svetu. Rukom sam je vatao za sise i guzicu. Nakon nekoliko minuta ustala se i pomaknula u nazad. Stavila je kurac u usta i nekoliko puta ga nabila duboko u grlo.

Zatim se namestila i krenula da ga stavi u pičku. Ulazila je polako u svoku usku nikad prije jebanu pičku. Osetio sam kako se stišće oko mene i konačno ulazi do samoga kraja. Krenula je da me jebe a ja sam samo mislio na to da ne svršim rano. Osećao se miris proleća u zraku, a vetar sa reke je milovao našu kožu. Njene bradavice su bile krute savršeno podatne za igru. Nisam mogao da se nagledam nje i dalje nisam verovao da je izabrala baš mene za prvi put. Grabio sam je za sise i guzicu naizmenično dok se ona sve jače nabijala na moj kurac koji je kao tempirana bomba samo čekao da eksplodira. Nakon pet minuta nisam više mogao da izdržim i svršio sam u nju. Nastavila je da me jaše dok nisam splasnuo. Sišla je kraj mene i legla na leđe. Raširila je noge i rekla ajde dovrši posao. Krenuo sam da je ližem i nakon desetak minuta sam je naterao da luđački svrši i potera obližnje ptice iz žbunja.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija