Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prvi put

Prvi put sam imao seks sa 18 godina, ja sam bio mlađi ali ciganke">ciganka je bila skoro 24. Ona je bila vitka dobre guze malih prcastih sisa s velikim tamni bradavicama. Imala je dugu nogu s listovima za playboy. Ja sam ju uvijek promatrao kada sam mogao drkao sam na nju svaki dan, svaki puta kada prođe ja blenem i nmg prestati. Uvijek me vidi i primjeti ali ništa ne kaže. Taj dan je njen brat imao rođendan i bio sam pozvan, kada sam otišao na wc vidio sam gaćice koje su sigurno bile njezine. Otišao sam i vratio se poslije i uzeo ih otišao sam kući kako je bila prazna jer su i moji bili na rođendanu.

U sobi sam drkao i mirisa njene gaćice nabijao ih na nos nisam ni gledao zmirio sam a kurac mi je bio lijep 17 malo tanji. Kako sam mirisao gaćice i drkao dugo došla je ona ciganka Ojra, samo sam čuo šta to radiš sa vrata ja s gaćicama i kurcem u rukama. Ubrzo nakon mog mucanja je rekla da zna da ju želim jebat i da to nisu njezine gaćice već od sestre koja ima 13god, fuj. Samo je ispod haljine svukla svoje gaćice crne tangice i bacila ih meni na glavu i rekla da njusim sada njene. Njusio sam dok se on opet budio kad se digao toliko da je htio pući Ojraje glavić stavila na usne i slikala se.

Nakon slikanja me uhvatila rukom za jaja draskal i pusila, lizala ga ispod kozice navlacila cuclala pa kad bi ja bio pred kraj stala i samo jaja draskala. Kad se malo smisao opet ga je krenula pušiti, cuclati, lizati i pričati kako je velik i lijep.. .. Par puta ga je dovela pred kraj pa stala dok ju nisam uhvatio za kosu I krenuo jebati u usta svrsio sam za 2minute toliko da je gutala i sve joj je curilo po njoj po kosi a ja sam još spricao. Pokupila je svu spermu i polizala sa sebe i mene.

Polegla me i krenula ljubiti slatko jezikom do grla dok je lagano rukama dizala kurac nazad kada ga je digla skroz namjestila se s pričom na njega legla na mene i samo guzom se nabijala, kurac mi je pucao od užitka, uspravila se i krenula nabijati jako do kraja, nabijala se i dahtala sve brže i brže dok nije svršila kurac mi oblila toplina i samo sam explodirao u nju. Sagnio sam se i lizao picku cigancice toplu punu sperme uživao sam sakupljajući sokove, svršila je još jednom od mog jezika.

Sagnila se ocistila mi kurac naguzila se i naredila da ju jebem u picku s guza i da svaki puta izvadio do glave i nabijem do jaja. Vadio sam i nabijao do jaja vristala je kao kuja i nabijala se još uhvatio sam ju za kosu I struk i krenuo navlačiti. Nabijao sam ju kao nikog do kraja, svrsio sam opet i samo se nastavila jebati, nabijao sam ju kao kuju dok nije krenula spricati po svemu. Polizali smo jedno drugo i očistili te se vratili na rođendan. Ja sam bio malo dalje od nje ali kada je otišla u wc ja sam za njom.

Pitao sam ju jel bi htjela da se s njenom starijom sestrom, rekla je da budem blizu. Popis sam malo i došla je do mene te rekla da idem u njenu kuću. Otišao sam I čekao došla je ona i njena sestra 29g. Imala je malo celulita ali je imala guzu i sisu kao iz bajke. Do mene je došla Ojra i skinula me i rekla joj gle jesam ti rekla. Najla se samo sagnila i krenula od jaja gutati cijeli kurac lizala ga je cijelog od jaja do glavica. Ojra joj se pridružila te su mi njih 2 pušile i lizale svrsio sam im po licima za 2minute.

Taman kad se malo spustio one su krenule lizati spermu s lica jedna drugoj ustao je ko strela, najla me polegla i sjela na njega skroz do kraja odmah. Sam se jrbala ja sam samo tamo bio dok se Ojra nabila pickom na moju facu i nije popuštala lizao sam joj picku jezik cijeli je bio u njoj. Nabijala se na nos pički lizao sam i guzu sve sam obišao tada je Najla maknila Ojru s mene i krenula me zvaliti i nabijati se, Ojra se dirala i plesala za mene dok Najla nije svršila. Ojra se nabila na kurac do kraja I nabijala se kao drolja dok se ljubila s Najlom a iznad mene samo.

sise skaču. Svrsio sam u Ojru i doveo ju do kraja. Nisam više mogao ništa. Ali Najla se sjetila šta će raditi naguzio sam se Ojra je bila ispod mene s kurcem u ustima a Najla je čekala da ju krenem jebati kako. aam. ju krenuo. jebati u usta tako me Najla krenula jezikom lizati po supku, cudno ali ugodno. Pristao sam i stao s jebanjem Ojre da me Najla liže. Odjednom sam ja bio drolja koju ližu, a I puse joj. Najla mi je gurnila prst uz jezik. Svrsuo sam u Ojru za 2min, samo sam htio još, Ojra se malo grcala od sperme i kurca u ustima a nisam ga mogao izvaditi.

Gutnila je sve te malo pljunula na moju guzu, Najla me krenula jebati s 2 prsta i znala je šta radi, Ojra mi je pusila i dalje, Najla me prstima i jezikom na međici dovodila do ludila, svrsavao sam kao nikada, svrsio sam 6, 7 puta. Ojra je izašla ispod mene punih usta sperme iz nosa joj je išla. Zagrli sam ju poljubio I sve očistio s lica. Legao sam na krevet ljepljiv od svakakvih tekućina, nisam ni znao da je tu još dok me nije zagrlili Najla. Legle su preko mene skroz gole i zaspale kao i ja.

Ujutro me probudila Najla dok mi je pusila kurac, pogledala me i rekla napokon. Gutala ga je kao da ga nema. Prije nego što ću svršiti Najla probudi Ojru i izdrka njoj i Ojru po faci. Samo sam ćuo Najlu ajde liži čisti nas odma. Lizao sam im facu kao sladoled, dok su se trgale koja će ga drkati. Ali Najla se sjetila i prošla iza mene raširila mi malo noge. Ojra ga je krenula gutati opet dok me Najla lizala. Ja sam stajao i uživao, Ojru sam drzao za kosu a Najla me dovodila do ludila. Svrsio sam opet ali se Ojra izmaknula i sve sam ispricao po Najli.

Dobio sam kamagru da se digne. I onda su se obadvije jebale da dođu do orgazma dok se jedna nabijala druga joj je guzu lizala. Jebao sam ih još 2 sata i svrsavao zajedno s njima. Samo su se obukle u robu nikakve prljave i ljepljive zazvalile me u troje i rekle zvat ćemo te

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija