Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prvi put da sam platio za seks!

Moj prvi put da sam platio za seks je bilo tačno prije dvije godine. Bio je to ljetni raspust i taman sam završio srednju školu i upisao faks. Imao sam to ljeto mnogo slobodnog vremena i najviše sam provodio za kompom. Jedan dan mi je pala ideja na um da potražim oglase. Nakon nekoliko minuta traženja naišao sam na par oglasa gdje starije gospođe traže mlade momke za uživanje uz naknadu.

Od svih njih za oko mi je zapao oglas žene koja se zove Marija. Marija je imala oko četrdeset i pet godina, na svoj profil stavila je sliku u izazovom kupaćem kostimu koji je isticao njeno veliko dupe i ogromne sise koje su malo visile zbog godina. Stavila je u opisu da je jako diskretna i da je željna mladog pastuva koji bi mogao da ispuni sve njene želje.

To me je jako napalio, uzeo sam telefon i poslao joj poruku. Nisam dugo trebao da čekam na odgovor u kojem je pisalo da se prestavim i da joj kažem koliko imam godina. Počeli smo se taj dan dopisivati intenzivno. Nakon nekoliko sati dopisivanja poslala mi je sliku na kojoj je bila potpuno gola. Njene sise su bile ogromne sa velikim tamnim bradavicama. Njena pička je bila prekrivena crnim dlačicama.

Oduvijek sam volio čupave pičkice i rekao sam joj da super izgleda i da me je njena slika jako napalila. Napisala mi je da izvadim kurac sad slikama ga i pošaljem joj. Učinio sam to i poslao joj sliku moga kurca od dvadeset centimetra. Poslala mi je kako imam ogroman kurac koji želi što prije da ima za sebe. Dogovorili smo se da dođem do nje u subotu oko podne.

Jedva sam čekao da dođe subota. Kada je došla zaputio sam se na adresu koju mi je dala. Došao sam do njenog stana, pozvnio i za tren mi je otvorila vrata i providnoj seksi spavaćici. Uvukla me je unutra, nije željela da gubi vrijeme nego u hodniku mi odmah skinula trenerku i uzela moj kurac da drka. Nakon što ga je prodrkala rukom par puta počela ga je pušiti. Pušila ga je baš profi kao prava kurvica. Pošto sam imao jako veliki kurac nije mnogo mogao stati u njena usta iako se mnogo trudila.

Dok mi ga je pušila primijetio sam da je drugom rukom ispod spavaćice drkala svoju čupavu picu. To me je jako napalio da sam je uhvatio za ruku podigao gore i naguzio je uza zid. Ušao sam u njenu vlažnu pička jako da je odmah zaboljelo. Dok sam je tucao rukama sam oslobodio njene velike sise. Molila me je da ne stajem nego samo da je nastavim jebati jako. Uhvatio sam je rukama za kukove i navlačio na moj veliki kurac. Ispunio sam njenu pičku do kraja jebući je u jakom ritmu.

Nakon par minuta počela je da svršava. Svršila je i pala na pod od umora. Iz njene pice su curi li sokovi još uvijek. Došla je do daha ustala, uzela me za ruku i odvela do svoje sobe. Bacila me je na krevet i opkoračila. Namjestila je moj kurac na otvor njene pice a zatim u jednom potezu se nasadila na njega. Ostala je jedan tren tako promiješala kukovima a zatim se počela svom snagom nabijati na kurac. Uhvatila je bila žestok ritam tako da je počela i po drugi put da svršava.

Dok se ona nabijala na moj kurac ja sam mijesio njene velike sise. Ponekad bi ustao i stavio u usta bradvice pa ih grickao što je jako palilo. Od siline njenog nabijanja i ja sam skoro bio kraju. Rekao sam joj da ću svršiti a ona da želi da je napunim spremom. Nastavila se idalje nabijati na kurac a ja sam nakon nekoliko minuta počeo da špricam spermu u njenu pičku.

Nakon što sam je napunio pala je po meni. Ostala je da lezi jedno pet minuta govoreći mi da sam je izjebao kao niko do sada. Otišli smo pod tuš gdje mi je ponovo počela da puši kurac a onda je sledila nova runda seksa.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija