Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

PRVI PUT I BILO JE DOBRO

Većinu svoga života proveo sam i još uvjek provodim u kamijonu, zovem se Ivan 45 godina i već dva braka iza sebe sa troje djece iz tih brakova. Razlog mojih rastava je moj posao kamionđžije, ali i mojih čestih izleta izvan braka ponajviše sa kraljicama noći koje stoje na odmorištima uz autoputeve. Mogu reći da je kroz moj staž kamionđžije prošao veliki broj dama što kroz moju kabinu što po iznajmljenim sobama u motelima, a znalo se tu naći i poneka autostoperka širokih svjetonazora. Proputovao sam cjelu europu i pojebao gotovo žene svih tipova, niske, visoke, sa i bez sisa, mršave, debele, svih rasa i vjera, a pod gotovo svih mislim da jedino nisam jebao transicu ili kako se već nazivaju te osobe, moram se pohvaliti da sam uradio i to. Bilo je to prije nekoliko mjeseci kada sam imao turu do Frankfuta.

Stao sam na jednom odmorištu jer po zakonu morao sam napraviti pauzu, a ujedno i da se ja odmorim. Otišao sam u restoran da si uzmem nešto za pojesti i popiti kavu, dok sam tako sjedio za stolom primijetio sam jednu zgodnu mladu djevojku kako sjedi za šankom dok joj je na podu stajao ogroman ruksak i dok je pila kavu gledala je u neku kartu. Kada je krenula prema toaletu dobro sam je promotrio. Imala je između 20-25 godina, dobre guze sise solidna čvrsta trojka. Primijetila me je kako sam je odmjerio te mi se slatko nasmijala. Kada se vratila zaustavila se kraj moga stola i pitala me ako pričam engleski rekao sam joj kako nisam neki ekspert ali da se znam sporazumjeti, pitala me zatim do kuda putujem, do Frankfurta odgovorim joj, mogu li sa vama bilo je njeno pitanje, naravno nije problem. Super rekla je i otišla po svoj ruksak pa se vratila za moj stol. Inače uvijek sam znao voziti stopere naručito stoperke, prema stoperkama sam uvijek bio korektan nisam nikada tražio protuuslugu u smislu sexa već ako se desi desi dobro meni. Nešto smo razgovarali snalazeći se rukama saznao sam da se zove Marcela i da je iz Francuske. Kako sam imao još dva sata pauze rekao sam joj kako idem malo da odmorim pokazujući joj gdje se nalazi moj kamion i da me tamo čeka. Rekla je kako njoj nije problem da sjedi u kabini te kako će biti tiha i neće mi smetati. Ušli smo u kabinu ona na mjesto suvozača, a ja sam se prebacio na ležaj. Nije mi puno trebalo da utonem u san, sanjao sam vjerovatno nekakav sex jer sam iako u snu osjećao erekciju.

Zapravo kada sam otvorio oči to nije bio san ugledao sam Marcelu kako mi puši kurac, kada je primijetila da sam se probudio nasmijala se i nastavila da mi ga puši, lizala je i sisala glavić pa ga uhvatila i počela ga drkati i silovito sisati. Pušila mi ga je i drkala dobrih desetak petnaest minuta dok nisam počeo svršavati, a ona je sve to uredno gutala do zadnje kapi. Kada ga je dobro posisala i očistila htio sam joj se odužiti lizanjem njene pičke, ne nije potrebno, bio sam uporan, ali ona nije popuštala. Pitao sam zašto ne želi jer se boji da je neću htjeti i da ću je možda izbaciti iz kamiona. Rekao sam joj da se ne brine i kako sam se svega nagledao u životu te krenuo prema njenom međunožju pokušala je da mi zaustavi ruku ali bio sam brži i za čas moja ruka bila je među njenim nogama. Kad ono šok ne toliki šok koliko iznenađenje ona ili on neznajućui u tom trenutku što je zapravo. U očima joj/mu joj/je bio vidljiv strah od moje reakcije. Primjetio/la je da sam ostao kul pa je počelo objašnjavanje. Ubiti ona je žena, ali da umijesto pičke ima kurac. Neznam zašto ali bio sam radoznao pa sam rekao da mi pokaže, skinula je traperice i pred mojim očima ukazao se mali kurčić od nekih 12 cm kad je bio u erekciji.

Gledao sam malo u nju malo u kurčić, a onda je rekla da ako želim mogu da je jebem u šupak. Malo sam razmišljao pa rekao u sebi šta dad rupa je rupa, rekao sam ok. a ona je počela ponovno da mi ga puši dok nije došao u puno stanje. Legao sam, a ona je svojim šupkom sjela na moj kurac i počela polagano da se spušta, kada je sjela do kraja počela je lagano da me jaše dok se njen kurčić počeo propinjati uhvatila ga je u ruku i drkala ga dok se šupkom nabijala na kurac. Promijenili smo nakoliko poza nisam ga uopće vadio samo sam je rasturao nakon nekih 20 minuta svršili smo ja u njen šupak, a ona po meni tako da sam prvi puta doživio da je još nečija sperma osim moje završila na mome trbuhu. Sredili smo se i ubrzo krenuli do Frankfurta smo se još jednom zaustavili gdje sam je još jednom pojebao u šupak, a prije toga mi ga je popušila u vožnji tako da sam bio dobro iscjeđenih jaja. Ostavi sam je na ulazu u Frankfurtu i pozdravio se sa njom. Sada slobodno mogu reći da sam pojebao sve tipove žena u svom kamionđžijskom stažu, a tih nekoliko sati u kamionu sa Marcelom bilo je zaista dobro.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 6675

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija