Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prvi put s najboljom prijateljicom

Moje ime je Filip, imam 18 godina te kao večina mojih vršnjaka samo mislim na sex. Od otkrivanja svijeta perverzija do danas u glavi sam zamišljao razne scene na koje sam drkao. Kurac mi se često dizao i na samu pomisao kako jebem neku milficu, profesoricu ili potpunu strankinju. Skrivanje pornića po sobi da ih netko nebi pronašao pa marotoni igranja s gospodinom i dalje su prisutni. Moja najbolja prijateljica, Ivana, dvije godine starija od mene, već je imala iskustva na kojem bi joj i starije djevojke zavidjele. Pričalo se kako je nezasitna u krevetu, zadovoljavanje drugih nije joj bio nikakav problem. Sise solidna trica, uvijek u tajicama koje su isticale oblikovanu guzu, lako je palila maštu muškarcima. Često bi dolazila kod mene, ubijali bi vrijeme na laptopu, gledajući filmove, pričajući o svemu. Tako sam je i tog dana pozvao kod sebe pošto nije bilo nikog u kući. Zavaljen u fotelji dok je ona kopala po mojim ladicama zaboravio sam na pakovanje kondoma koji su bili u ladici ispod stola.
-ohooo mali, što će tebi ovo? Pitala me jebozovnim glasom dok je otvarala kutijicu. -Skidaj se da vidim stane li išta unutra.

Iako je nikad nisam zamišljao tako, odmah sam se skinua i moj već nabreknuli kurac je bio točno ispred nje. Odmah ga je uhvatitila jednom rukom i počela ga natezati dok si je drugom rukom skidala grudnjak. Jezikom mi je masirala jaja te polaganim lizanjem prešla na kurac. Uvlačila ga je do kraja, sve brže i brže tako da sam svršio i prije nego što sam mislio. Nije mi dala vremena da se odmorim, nego me odvukla na krevet i ljubila dok mi kurac ponovno nije bio tvrd. Ja sam ležao na leđima dok se ona polako podignula iznad mene i namjestila se točno iznad mene. Polagano je krenula gore-dole, sve brže se nabijala glasno stenjajući. Rukama sam joj mazio sise dok je ona jače skakala po meni, na svaki moj stisak, glasno je zastenjala. Kad sam osjetio da će svršiti, uhvatio sam je za bokove i snažno nabijao na sebe. Nije mi dala da svršim nego mi je onako napaljenom sjela na lice. Odmah sam jezikom počeo lizati njenu picu, osjetio sam kako je topla, sve bržim pokretima jezika, Ivana mi je sve jače stiskala glavu, nije me puštala da se pomaknem, osjetio sam kako se grči dok je opet svršavala. Polegao sam je kraj sebe, raširio joj noge te s tvrdim kurcem došao do njene pičke. Jedva je čekala da joj ga stavim, željela ga je osjetit u sebi. Iz brojnih pornića koje sam pogledao, sjetio sam se scene gdje joj ga on lagano stavi dok ona jedva čeka sve. Pokušao sam to. Stavio sam samo glavić u njezinu vlažnu pičku što je na njenom licu izvavalo lagano olakšanje. Počeo sam je jebati sve jače, sve brže i sve dublje. Kurac mi je pun sperme, samo što nije eksplodirao. Ivana je uživala u svakom trenutku mene unutar nje. Brzo je jebajući nije mi trebalo dugo da ponovno svršim. Sjela je na mene, malo smo se mazili i pričali o fantazijama. Za kraj je legla pored mene, još jednom mi ga izdrkala kao prava kurva te se obukla i otišla. Sve priče koje sam čuo o Ivani pokazale su se istinite, a u to sam se uvjerio još puno puta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija