Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prvi put sa njih dvije u krevetu!

Ranije sam vam pisao da sam imao seks sa njih dvije ponaosob. Nakon što sam tucao Marinu na red je došla i njena ćerka Martina koja je sama insistriala na seksu sa mnom jer nas je špijunirala dok smo imali seks ja i njena mama. Tada se napalila mnogo pa je odlučila da napravi plan kako da me zavede i ima seks sa mnom. Na kraju joj se želja ostavila i imali smo seks napolju u dvorištu jedne napuštene kuće blizu kafica u koji smo izašli. Priznajem da se i meni jako dopalo to smo imali. Na kraju dok smo se oblačili došao sam na ideju da imam seks sa njih dvije.

Predložio sam i to i Martini koja se isto tako napalila kao i ja i poželela isto što i ja. Dogovorili smo se da kako to da izvedemo. Sutradan uveče sam trebao doći do nje da odemo kod nje u sobu i ponovimo ovo od večeras a ona je bila ubijeđena da će nas njena mama slušati. Tako je i bilo. Došao sam do njih pozdravio se sa Marinom a potom otišao joj sa ćerkom u sobu. Bilo joj je krivo zbog toga. Čim smo ušli unutra počeli smo da skidamo jedno drugo. Čim je moj mališa izletio napolje Martina se bacila na posao. Počela ga je pušiti onako kako samo ona zna.

Nisam ni ja njoj htio ostati dužan pa sam nas okrenuo u pozu šezdeset i devet i počeo joj lizati picu. Tada je krenula da stenje jako možda još jače nego što je mislila da bi nas njena mama čula. Stavio sam joj jedan prst u picu i sad je tucao prstom. Važila je jako, iz pice su već tekli sokovi. U tom trenu sam vidio da se neko prikrada njenim vratima po odsjaju svetlosti. Dao sam joj znak da nastavi stenjati a ja polako prišao vratima. Jednim potezom sam ih otvorio i ugledao njenu mamu kako jednom rukom mijesi sise a drugom rukom trlja dlakavu picu. Nije znala šta da radi, zbunila se totalno.

Ja sam joj prišao i počeo joj gnječiti sise govoreći da će i ona biti jebana večeras. Uveo sam je u sobu i legla je pored Martine na krevet. Okrenuo sam ih obje u dogi pozu i sada sam ispred sebe imao dvije prelijepe guze. Prvo sam ga zabio Marini. Tucao sam je i sve snage. Ona je svojom velikom guzom miješala na mom kurcu. Dok sam nju jebao kurcem, Martini sam stavio prst u picu tako da su obje imale ispunjene pice. Obje su stenjale glasno što je mene napalilo toliko da sam je tucao što sam jače mogao.

Nije mi trebalo mnogo pa sam prebacio ga sada u picu od Martine dok je Marina dobila prst. Jebao sam ih obje u toj pozi naizmenično dobrih deset minuta. Tada su njih dvije me polegle na krevet. Marina se nabila na moju kurčinu i počela da skače na njoj kao na rodeu. Govorila je svojoj ćerci kako su znale dobro da izaberu mladi kurac koji će ih jebati. U tom trenutku Martina je prišla mojoj glavi i svoju picu spustila na moje lice tražeći da joj ližem picu i tucam je jezikom. Bez pogovora sam to uradio. Bile su okrenute jedna drugoj.

Gledale su jedna drugu kako uživaju na mom kurcu i jeziku. Nije dugo trebalo i Marina je počela da svršava. Sišla je sa moga kurca na koji se natakla sada Martina. Ona je imala mnogo užu picu. Par minuta nas je njena mama posmatrala a onda i ona prinijela svoju dlakavu pičku da je ližem. Nisam ni nju odbio. Njeni sokovi su za mene bili jako ukusni. Zbog toga sam počeo još dublje i žešće da tucam Martinu koja se borila za vazduh koliko je glasno stenjala. Za minut i ona je bila gotova.

Obje su dobile dobru porciju seksa. Njihove pice su bile dobro izjebane. Sada su njih dvije se bacile na posao i počele da mi puše kurac jer su željele moju spermu u ustima. Posmatrao kako prelaze svojim jezicima preko mog kurca, čas jedna čas druga. Sperma je naprosto odjednom počela da izlazi iz moje kite. Prskao sam ih po licu i sisama. Istresao sam na njih baš mnogo sperme. Ostali smo zajedno da ležimo na krevetu još pola sata prije nego smo otišli pod tuš gdje sam ih još jednom dobro izjebao. Nastavili smo naše druženje sve dok je trajao naš raspust a da to niko nije saznao. Od sada redovno čim mi se ukaže prilika odem kod tetke na selo i naravno posetim njih dvije.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija