Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prvi put sam sam jebao milfaru u wcu

Ova priča počinje tako sto sam se ja doselio u Svedaku i krenuo život ispočetka.
Kad sam stigao vamo morao sam se upisati u školu za švedski jezik.
To je bilo sve novo za mene i nikoga nisam bas poznavao. Moj prvi dan u školi je bio onako dosadan nisam znao ježim svi oko mene su bili stranci, ali bilo je puno žena u razredu.
Ušao sam u učionicu i sjeo pored jedne starije gospođe, ali posto nisam znao ništa da je pitam na tom jeziku samo sam je pozdravio i šutio.

Nakon nekoliko casova ja je pitam kako se zove, odakle je sve na drugom jeziku i ona mi kaže da je iz Srbije, pa reko zasto ne kažeš davno da si iz Srbije.
I tako počinje naše druženje u školi.
Ona je imala muza i djecu, ali meni se počela sviđati i jedino sto sam zamišljalo u glavi je da je želim jebati.
Moj kurac je uvjek bio dignut kad sam bio pored nje. Ali nisam ja pokušavao ništa jer bila je udata i mislio sam da ću dobiti korpu.
Jednan čas ona se meni počela nabacivati a ja sam to jedva čekao da ona krene prva, kada je počela da mi se nabaciva meni je kurcina skočila ona je to primjetili i stavila je svoju rukicu ja moj kurac.
Posto smo sjedili u zadnjoj klupi zavukla mi je ruke u gaće i počela da ga jako nateže i da ga dobro drka, meni je bilo malo neugodno zbog toga sto smo za satu ali osjećaj je bio fantastičan.
Pitao sam profesora da li mogu da odem do toaleta, profesor je reko da mogu.
Nakon par minuta ona je došla u toalet i odma je počela da me ljubi, zaključali smo se u wc i počela je da me skida i ljubi prema dole.
Kada je došla do onoga sto je željela počela ga je drkati i pušiti, cijelog ga je obavila svojom slinom i stavljala ga čitavog usta do grla.
To je bio fantastičan osjećaj nitko ga nije popušio kao ta mamica. Digao sam je gore okrenuo prema zidu i počeo sam jako da je jebem da je razvaljivam od kurca, nabijala se na njega i jako uzdisala i govorila da je razvalim od kurca.
Moj kurac je ulazio u njenu vlažnu picku a ona je stanjala jako. Ona smo promjenili pozu sjeo sam na solju i ona se okrenula i nabijala svom snagom na njega rekla je da sad želi da je napunim spermom i da je nastavim jebati.
Nabijala se jako kao divljakuša nikad to prije nisam doživio i svršio sam u njenu picku i nastavio je jebati još par minuta.
Kada sam svršio zvala me je da odemo do nje kući jer joj je muž radio noćnu smijenu, a mi smo išli u večernju školu, sve se bilo poklopilo. Kada je sar završio otišli smo do nje kući.

Ta mama je bila toliko napaljena kao da nije imamla dugo sex, nakon sexa u školi sjeli smo kod nje.
Ona je upalila pornice i pokazala mi poze koje želi.
Nakon pornića rekla je da želi da je jebem u njenom bračnom krevetu, da je svezem i da je jebem u supak.
Otišli smo u sobu i počela se odma nabijati na njega, počeo sam da je razvaljivam odpozadi ali ona je izvadila kurac i stavila ga u supak.
Stenjala je jako i ispuštala neke čudne glasove.
Poslije je rekao da je vežem i da je bicujem, otvorila je ormar i izvadila pomagala. Svezao sam je za krevet i počeo da bicujem dok nije osjetila bol.
Bičevao sam je, govorila je jače jebacu moj.
Ti si moj gazda želim da radiš od mene sta želiš.
Bit ću tvoja robinja kaži sta želiš da radiš od mene.
Radio sam od te mame sta sam želio ona je rekao da njen muž je kurac u krevetu da ne želi da isproba svašta.

Poslije sexa pričali smo o svemu i rekla je da je njen muž ne zadovoljava i kada kaže sta želi, on kaže da to rade kurve.
Pričala je da je prvi put prevarila muza samnom i da se ne kaje. Da će to opet ponoviti i da se nada da će opet na ići na ludog momka kao ja l.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija