Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prvi put u sendviču sa dvije strasne djevojke!

Moj seksualni život se potpuno promijenio od trenutka kada sam počeo da radim tog ljeta na plažnom baru. Redovno sam jebao Nikol puneći njene rupice. Poslednji put kada sam je izjebao u njenoj hotelskoj sobi rekla mi je da bi i njezina drugarica Mišel želela da nam se pridruži. Nisam imao ništa protiv.

Prošlo je par dana do toga. Bila je nedelja nisam radio imao sam slobodan dan. Odmarao sam u sobi kada mi je stigla poruka od Nikol pitajući me šta radim. Rekao sam joj da odmaram. Nakon toga stigla mi je slika na kojoj njih dvije leže potpuno gole na krevetu pitajući me da li želim da im se pridružim. Skočio sam sa kreveta odgovori da stižem. Došao sam za deset minuta do njih. Vrata mi je otvorila Nikol potpuno gola.

Ušao sam unutra a na krevetu je ležala Mišel koja je imala malo manje sise od Nikol ali zato joj je pička bila obrasla gustim crnim dlakama i imala je malo veće dupe od nje. Za tren su me skinule i počele da puše moju veliku kurčinu. Pušile su ga naizmenično. Dok mi je jedna pušila kurac druga bi mi ustima uvlačila jaja. Nakon što ga je pušila Nikol, Mišel ga je stavila u usta. Pušila ga je mnogo bolje. Balivila je po njemu bacala pljuvačku na njega a zatim bi se ustima jako brzo sjurila na njega.

Pušila ga je kao prava profesionalka. Ja sam rukama je uhvatio za glavu i nabijao je svom silinom na kurac. Nakon pušenja na red je došlo da ih jebem. Prvo sam ga stavio u Mišel. Imala je mnogo širu pičku i moj kurac je skoro do kraja ulazio u nju. Dok sam jebao tu dlakavu pičku ona mi je govorila da je je jebem najjače što mogu što sam i radio. Za to vrijeme Nikol je prinijela picu njenim ustima i Mišel je počela da joj liže pičku. Taj me je prizor jako napalio da sam je počeo jebati svom snagom. Sada je stenjala jako toliko da nije više mogla da liže Nikol.

Zamijenile su njih dvije poze. Nikol se nabijala na moj kurac jašući na njemu dok mi je Mišel prinijela svoje sise koje sam lizao. Lizao sam jako dobro telefon njene prelije sise grizao je za bradavice što je nju jako ložilo. Nikol je svoje sise mijesim a rukama dok se nabijala na moju veliku kurčinu.

Opet smo promijenili poze i sadašnji su njih dvije se naguzile jedna do druge na krevetu. Stavio sam ga ponovo u dlakavu pičku od Mišel. Dok sam nju jebao kurcem prstima sam ulazio u pičku od Nikol. Tako da su u isto vrijeme obje uživale. Stalno su me hvalile kako sam dobar jebač i kako uživaju dok su na mom kurcu. Prošlo je oko pet minuta i sada sam zamijenio pičke tako da sam sada jebao Nikol. Jebao sam je sada kao da sutra ne postoji. Ona se od siline mojih uradaca derala kao da je koljem. Da nam nebi čuli Mišel je počela da je ljubi.

Za minut počela je jako da svršava. Kada je svršila samo je pala od umora na krevet. Moj kurac je idalje stojao uspravno. Legao sam preko Mišel stavio joj noge na ramena i počeo da punim njenu picu. Za svo to vrijeme Nikol nas je gledala onako iscrpljena. Jebao sam Mišel najjačim tempom. Toliko jako da je krevet ispod nas šrkipao jako i prijetio da se raspadne svakog trena. Ona je stenjala govorila da je još jebem da ne stajem. Izgleda da je bila veća kurvica od Nikol i da je voljela više kurac.

Nisam još dugo mogao da izdržim ali želio sam da je izjebem i u guzu na šta je i ona pristala. Rukama je razvukla svoje guzove i za tren sam bio u njoj. Imala je bolje razrađenu guzu od Nikol. Jebao sam je u guzu dok je ona svojim prstima drkala klitoris i počela da svršava.

Izvadio sam moj kurac nadrkao ga par puta i onda odjednom počeo da svršavam po licima njih dvije. Grabile su se koja će od njih dvije više sperme da uhvati. Na kraju su oblizale ostatke jedna drugoj a zatim i sa moga kurca.

Otišli smo svo troje zajedno pod tuš gdje su mi ga njih dvije još jednom dobro popušile. Nakon toga sam morao natrag u sobu da malo odmorim jer sam morao rano ujutru na posao. Nastavili smo sve družiti još par puta.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija