Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prvi put u sve rupe

Bilo je to ljeto vrućina je bila neizdrživa cijeli dan sam proveo pod klimom i za kompom. Tada sam ima osamnaest i baš me napaljivalo probati pušiti nekom nepoznatom liku. Našao sam neki chat i prijavio se pod nickom mladiznatiželjko . Ušao sam u gay sobu i odmah se pojavilo par starijih željnih mladog mesa. Dopisivanje je prelazili u sve više želju za susretom ali nisam znao kako reagirati i dali je to ispravna odluka. Nakon par sati javio mi se jedan iz istog grada. Bio je ok zanimljiv poslao je par slika bez lica i rekao je da je aktivan i da voli povremeno da mu se popuši. Baš me zainteresirao te sam ga nastavljamo ispitivati o njegovim iskustvima i pružao mu da he meni prvi put i da bi eventualno pušio. On me uvjeravao da je to ok da mogu doći do njega ako želim te mi poslao broj.

Zaboravio sam ga i pitati za godine a kako i ne kad je s drugom porukom poslao macana i rekao da ima 19cm onako me i je izgledao i veći i dosta debeli. Na kraju ga pitam za godine on sve izbjegava odgovor te naposljetku kaže 55 i tu je razgovor završio ja sam prekinuo chat i otišao se tuširati i spremati za izlazak ionako je već dosla večer i vrijeme za bar. Otišao sam se otusirati i rekao sebi idem se lijepo depilirati da se barem osjećam privlačno. Kompletna depilacija prsa i guze je bila obavljena. Istuširan i spreman za izlazak u grad pozvao sam ekipu te smo uobicajeno išli u park malo cuge te izlazak u neki od noćnih klubova. Nakon dosta alkohola u sebi i cjelodnevne vrućine otišao sam prema stanu oko 2 sata u noći te ostavio ekipu. Onako pod utjecajem alkohola više mi mi je smetao onaj broj 55 te se samo vrtio po glavi kurac Nazvao sam gospodina Igramo ne sjećam se kako sam odlučio samo je počelo zvoniti a meni srce ubrzano lupati.

Halo duboki glas s druge strane slušalice se javio a ja promrznuo te nakon pola minute se javio te se prestavio. Njegov glas se promjenio te posao ljubazniji a ja odmah hocu ti pusiti on je samo izgovorio adresu te mi dao upute kako da dođem to je bio od mog stana 10 min hoda. Zvonio sam na dogovorenu broj te su se vrata otvorila. Na drugom katu me dočekao Igor u kratkim hlačama i košulji te me uveo u stan. Pozvao me na kauč te ponudio s pićem, uzeo sam pivu te je ispio u jednom šutu on se samo nasmijao i približio mi se te me počeo milovati po nogama. Ja sam od straha samo kleknuo ispred njega te bez riječi spustio mu hlače i uzeo u ruku k.. te ga približio svojim ustima i poceo lizati. Igor se samo naslonìo i k.. mu je počeo rasti u mojim ustima počeo sm mu lagano držati te lizati jaja.

Nakon par min k.. mu je stajao uuskraćena sam ga nastavio pusiti nije mi mogao stati usta cijeli te sam se izbalavio i svaki put me rukom pritiskao sve dublje te sam imao konstantan osjećaj da mi para grlo. Podigao me i prenio u spavaću sobu te se skinuo do kraja meni je povukao majicu i gaće te sam ostao potpuno gol. Zapalio se još više kad je vidio da sam definiran i ti prokomentirao kujica je spremana. Sjeo manje na prsa i nabio mi ga usta te me krenuo žestoko nabijati . Imao sam osjećaj da će mi pocjepati cijela usta. Nakon neugodnog nabijanja shvatio sam da dišem samo na nos te će mi biti lakse. Izgubio sam pojam o vremenu te je odjednom stao i rekao da se naguzim da me mora jebati ako i ja to želim da sam ga previše napalio i da mu dam guzu. Onako u polupijanom stanju sam pristao možda u zbog želje da probam.

Naguzio sam se te je on stavio kondom i nanizao me nekom kremom. Počeo sam ga moliti da ide polako da nisam još probao a on će da se kućice trebaju jebati kako jebac hoce q ne kako ti hoćeš. Stavio mi je slava jastuka ispod mene raširio guzu te mi bavio glavu na krevet a jednu nogu na lice da se nemogu pomaknuti. Ali krenuo je lagano probijati te sam se opustio i prepustio bolovima. Počelo je polako prodirati mislio sam da će mi izaći na usta da mi probija trbuh ali nakon par minuta počelo je uživanje umiješani s bolom a Igor je krenuo ulaziti sv3 jače iz mene je počelo izlaziti stenjaje koje do sad nisam n8 bio svjestan da mogu proizvesti. Njegovo pjevanje je preraslo u užitak i komentiranjem kako se dobro jebem i da sam od sad njegova kurvica. Poceo je uzdržavati ritam te ga naglo izvadio i okrenuo me kao da sam pero te mi svrsio po licu.

Ja sam ostao ležati onako nepokretno izjeban prvi put. Igor se vratio te opalio par slika kaže za privatnu kolekciju. Ustao sam otišao do wc te se otusirao sredio i pozdravio Igora. Naše druženje se nastavio o tome uskoro.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija