Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prvi seks

Htio sam nešto jebati dosta mi je bilo drkanja više i gledanja pornića.
Odlučio sam naći neku tetu stariju iskusniju malo veće guze velih sisa i naravno dobre pičke.
Imao sam tada devetnaest godina i rekao sam trebam ga negdje stavit, dopisivao sam se s dosta njih i taman kada bi se trebali naći dogodi se jedno veliko ništa pa bi opet gledao porniće i drkao .
Nebi ga drkao samo na porniće nego i na cure koje poznajem , no bio sam uporan preko interneta tražio sam što bliže mom mjestu i tako priča sa nekom starijom ženom baš onaku kako sam tražio malo deblju s malo većom guzom i dobrim sisama.
Rekao sam joj da nisam nikada jebao tj nemam iskustva ali da bi fali užasno pička rekla je nema problema tu je ona da me uči.
I tako dopisivali smo se i drkali jedno na drugo a onda smo se dogovorili da de nađemo na jednom mjestu a potim odemo u njezinu kuću.
Čekao sam je i stvarno se pojavila dobra je bila nema šta samo mene trema pucala ona je došla sva nasmješena vedra, ja sam ispao kao neki kreten zablokiran i ukipljen.
Odmah je vidjela da imam tremu i rekla nije to ništa opusti se , otišli smo kod nje sjeli malo popričali no koliko toliko sam se opustio najviše me bilo strah hoće li mi se moći kurac nadignut budući da imam tremu.
No onoga trenutka kada je rekla idemo tj poseksat se srce mi je lupalo nenormalno skinula mi je farmerke malo rukom preko bokserica protljala pogledala u mene nasmijala se i rekla opusti se .
Skinula mi je bokserice i počela ga drkati stavila je nekakvoga ulja i onda ga drkala sve jače i jače a zatim kada je bio dovoljno čvrst s njim udarala u svoju sise.
Nakon toga pitala me jesam li spreman stavit ga unutra rekao sam da mislim da jesam rekla je ček samo na sekundu uzela je kondom i navukla na moj kurac a potom opet ga nauljila i prodrkala.
Skinula se raširila noge kada sam vidio tu pičku moglo je pet kuraca u tu pičku stati no stavio sam ga bilo je tako toplo i vlažno odmah sam ga do kraja stavio i rekao ovo je prava kućica za njega.
Uhvatila me je rukama za guzicu i učila kako da jebem ritam nije baš najbolji bio al prvi put je prvi put onda sam joj rekao eh evo neću moći izdržati i svršioo sam .
Rekla je pa ti si dobar kakvi su ostali bili nisu ga ni stavili a već su svršili , izvadila je moj kurac iz njezine velike pičke skinula kondom i spermu po sisama razmeljala.
Onda me pitala ako hoćes možemo neki drugi put nešto novo rekao sam može ali bi volio danas nešto isprobati ona je rekla šta a ja sam rekao pozu 69 ali dok malo odmorim.
Gledali smo neke gluposti na tv a zatim rekla hocemo li rekao sam može izvali se na kauč potom je stavila meni na usta njezinu pičku poslužio sam se i rukama otvorio usne a zatim jezikom kružio ona ga je dobro meni pušila tako da nije ni očekivala da ću svršiti u njezina usta a onda je prestala .
Rekao sam joj da i ja hoću da ona svrši zatim sam rukom trljao i jezikom lizao što brže nije je lako bilo sredit no uspio sam iz pičke je prskalo samo tako bio sam sav mokar

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija