Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prvi seks sa escort lady

Surfao sam po internetu i gledao po oglasima da nešto jebem , rekao sam dosta je bilo drkanja i gledanja pornića. Godinama to radim i gledam i rekao bih da sve znam svaku pozu i sve prljave stvari gledajuči porniče.
Pale me žene u zrelijim godinama pa sam se njima odlučio javit pod kategorijom mature, slao sam sms-ove i dosta ih je odgovorilo na poruku i reklo kolika je cijena.
Naravno morao sam jednu izabrati i dogovorit se s njom, pa sam tako izabrao jednu plavušu koja je imala 44 godine, kosa joj je bila do ramena , sise je imala velike jedva su stale u grudnjak, oko 165 visoka i bila je normalne kilaže tako je bilo na njenom opisu tj na njenom profili.
Sve je več dogovoreno sutra se nalazimo u 15h kod nje , tu veče otišo sam se istuširati i obrijati jaja skroz, mislio sam ga izdrkati ispod tuša da mi sutra bude duži seks ali nisam ostavio sam puna jaja da vidi koliko imam sperme u jajima, i da je dobro zalijem spermom.
Probudio sam se oko 11 h i samo sam o njoj mislio i koliko ću izržati u seksu jer mi je to prvi seks.
Oduvijek sam maštao o starijim ženama evo sad imam priliku, i tako došlo je 14 h ja sam lagano krenuo, u 14:30 h sam morao potvrdit svoj dolazak preko sms-a.
Rekla mi je ulicu gdje se nalazi došao sam i gledao sam prema nekoj zgradi misleći da tu živi srce mi lupalo jako a i pod tremom sam bio.
Kad je došlo 15 h poslo sam joj poruku da sam tu zovnula me na mobitel bila je jako ljubazna i rekla je da pozvonim na zgradu broj 11 javila se i otvorila mi je vrata od zgrade.
Ušao sam unutra i trebo sam tražit sobu broj 14 našao sam sobu, ona me je dočekala otvorenih vrata i rekla da uđem.
Ušao sam bila je obučena u nekoj uskoj crnoj seksi haljinici i nosila je neke štikle.
Bila je baš dobra baš onako sa slike sa ogromin grudima, ušli smo u spavaću sobu skinuo sam se prije toga platio, na meni su bile samo bokserice kurac mi se već nadigao bio.
Ona je skinula haljinu i bila je u crnim čipkastim gačicama i u grudnjaku gdje su sise jedva stale što me još više palilo.
Žvalili smo se ona je držala oči zatvorene i jezik mi je unutra gurala pribijala mi se uz kurac i trljala pičku od moj kurac , ja bi zavuko ruku ispod gačica i prstačio je bila baš vlažna.
Skinula mi je bokserica a kurac je izletio iz bokserica i bio je poput kamena ona ga je još nadražavala.
Zatim je skinula sebi gaćice i grudnjak odmah sam napao po sisama lizajući bradavice i ljubeći sise.
Rekla je da legnem na krevet legao sam na leđa a ona je stavljala kondom naravno sa ustima i počela ga je pušit i pogledala me onako da vidi da li mi paše baš onako droljastim pogledom , a zatim je sjela na moj kurac jako ga je zgrabila baš me zabolilo i stavila ga je u pičku i počela jahati.
Pička joj je bila uska tako da sam osjećao zidove u njima a inače bila je obrijana samo po klitorisu je ostavila malo dlačica.
Stenjala je i vrištala i njezina guza je dobro udarala po mojim bedrima dok je skakala , sise su se tresle , i odjedanput došlo mi je da svršim.
Svršio sam ništa nije primjetila ali kurac je i dalje bio krut i dalje je jahala na jedanput se digla i nasmijala o pa ti si svršio digla kondom i obrisala kurac maramicom.
Malo smo popričali onako ležeči ponudila se da me izmasira izmasirala me , zatim sam je pitao mogu li malo bolje vidit tvoju pičku rekla je da može , počeo sam je prstačit ali ona je rekla da joj trljam klitoris i objasnila kako se liže pička, kako neki muškarci pogrešno ližu , i tako trljao sam joj klitoris ona je vrištala svršila je .
Moje je vrijeme završilo trebao sam poći otuširao sam se i krenuo doma i izgubio nevinost sa starijom ženom i ispunio svoje želje. Nastavak slijedi

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija