Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Prvo iskustvo sa milfarom

Ocjena: 1.6

Imao sam 18 godina, a zatim sam pohađala četvrti razred srednje škole. Kao, vjerujem, svaki tip tih godina, najveća seksualna fantazija koju bih trebao se jebati sa starijom ženom, milfarom. Imala sam dobrog prijatelja iz primarne, Lazu, s kojim sam bio malo udaljena u vrijeme kada smo upisali razne srednje škole. Razvio se dok smo još bili mali i ostao živjeti sa svojom majkom, Ljiljanom. Teta Ljilja, kao što smo je zvali, bio je vrh ribe. Vrsta žene koju biste doslovno željeli. Žena od 39 godina, tamnija tonom, razvela se, željna strasti, s opasnim stavovima. Kad god sam otišla u Lazinu kuću, bio sam sretan kad sam vidio njega i njegovu majku. Bila je opuštena žena i vrlo slobodna u ponašanju. Po kući je šetala u uskim majčicama u kojima su jasno dolazile do izražaja njene prelijepe čvrste grudi iu kratkim šorcevima koji su nekad bili toliko kratki da je iz njih virilo pola guze. Uhh što je upravo imala ... Ali, kao što sam rekao, nakon osnovne Laze i mene, odselili smo se, tako da sam rijetko vidio tetu Shilla. Do jednog sam slučaja slučajno potrčao u nju u trgovini ....

Idem u trgovinu, nakon povratka kući iz škole, a Lazinu majku vidim u kafiću. Vani je bilo lijepo vrijeme, topline, sredinom lipnja, prije početka ljetne stanke. Tetka Ljilja u svom klasičnom izdanju, bijela kolača s velikim dekoltezom i kratkim ljubičastim škorcima. Požurio sam joj, prema blagajniku, kako je može vidjeti u tako seksi izdanju, a da joj ne kažem. Prišao sam joj, a ona je bila toliko oduševljena što me je vidjela da sam napustila novčanik na blagajniku i čvrsto me zagrlila. Tako zbunjen, zagrlio sam se. Platite joj, idite ispred, razmijenite nekoliko rečenica o tome kako sam, što radim, kako je to u školi, i tako dalje .... Nakon toga, me je pitao kad bih dugo bio s njim kod kuće, Laza. Objasnio sam joj kako manje i manje vidim Lazu, čak i dugo vremena, nismo čuli. Kad ona, na moje veliko oduševljenje, pozove me na kavu kod njih, kaže taman usput da joj ponesem i neke vrećice iz prodavaonice. Pitao sam je li Laza bio kod kuće kako bih ga mogao vidjeti, ali rekla je da je još uvijek u školi, u popodnevnim smjenama. Ostavio me ovdje na trenutak, pa sam sebi rekao, zašto ne, što mi košta šalicu kave s Lazinom majkom.

Došli smo u kuću, donijeli joj torbe i sjeli u dnevnu sobu da pričekaju tu kavu. Nakon nekoliko minuta, tetka Ljilja ulazi s posudom s kavom. Sjedi pored mene, baš kao bliska joj, stavlja kavu na stolicu i pita me imam li trenutnu djevojku. Odgovorim joj da neko vrijeme nemam vremena. Ona poče da se žali na Lazu, kako ima djevojku već par mjeseci, kako nikad nije kući, stalno spava kod svoje cure, ai kad je kući stalno se dopisuje s njom. Ja onda, onako u šali, kažem, pa dobro, bar Laza sigurno ima stalan seksualni odnos sa curom nakon par mjeseci i toliko vremena koje provodi s njom. Nakon što sam to rekao, pocrvenio sam jer sam shvatio ono što sam zapravo rekao. I teta Ljilja se samo nasmijala, bila je toliko nepristojna pa me je pitala kako sam upoznala ove potrebe kad nisam imala djevojku. Nakon toga, bio sam još više zbunjen, a njezina ruka već bila na mojoj nozi. Postao sam zbunjen, počeo se malo znojiti, još više rumenilo i počeo gledati na stranu, pokušavajući doći do adekvatnog odgovora na njezino pitanje.

Ona je okrenula glavu prema njoj i rekla da nema potrebe da se osjećaju neugodno, kako je sve normalno i kako je, naravno, imala te potrebe. A budući da je bila razvedena i, koliko ja znam, slobodna, vjerujem da joj je također nedostajalo neke strasti. Rekao sam joj u fazi da je nemoguće za takvu ženu kao da nemate nikoga da zadovolji te potrebe. Počela mi je ogrebati noge, a penis se već počeo dizati na samu pomisao na ono što bi moglo uslijediti. Oči su se usredotočile na njezine lijepe dojke, a ona podigla glavu, pogledala me u oči i pitala me jesam li mi se svidjelo ono što vidim. Rekao sam, naravno, ti si lijepa i prerana žena, nemoguće je da netko voli ono što vidi na tebe. Budući da smo već postali vrlo intimni, sjedajući tako blizu, stavio sam ruku na svoje lijepe seksi noge i ja ih početi maziti.

Moj kurac je postao sve teže kao što je to bilo vidljivo kroz moje hlače. Počela ga je uhvatiti za njega, rekavši kako je očito da mi se svidjelo sve što vidim na njemu. Prišla mi je blizu mojih usana da sam osjetila dah kad me je pitala jesam li ikada bila s nekom starijom ženom. Odgovorio sam da nisam, ali da imam previše želje za timom. Onda me nježno poljubila, nakon čega sam je uhvatila za obraze i počela strastveno voljeti njezine usne. Počela je otključavati moje hlače i gurnula ruku pod njezine gaćice i osjetila mokro gaćice mokro. Ustao sam s kreveta i spustila se na koljena i lagano lizala. Dick jednostavno nije eksplodirao od osjećaja njezinih sočnih usana na glavi. Tada me je počela lizati i sisati joj jaja dok je držala kurac u isto vrijeme. Pogledao sam na strop dok sam pušio, nadajući se da neću završiti prerano. Pušila ju je i lizala za nekoliko minuta, nakon čega više nisam mogla izdržati, a ja sam ga prskala na lice. Postalo mi je malo neugodno jer sam svršio za svega 5, 6 min, ali ona je rekla da nema potrebe mi bude neugodno i olizala spermu koja joj bila oko usana. Nakon toga, uhvatio sam je za noge i spustio ju na kožni krevet. Počeo sam lizati prste na nogama i počeo sam lagati na katu. Liznuo sam je i voljela one seksi lijepe noge dok nisam došla do mojih gaćica. Skinula sam njezine crne, čipke gaćice, koje su već bile vlažne i počele polako dodirivati ​​joj mokro maca sa svojom rukom. Tada sam počeo gurati jezik i prste u njega i ja sam isisan moje klitoris tako sočan, dok maca postaje wastering. Počela je malo plakati, uzdahnuti i uzdahnuti, rekavši mi kako ne očekuje da će biti tako dobra s jezikom, usnama i prstima. Počeo sam jačati svoje prste, sada pun mokrih maca, dok su sokovi samo prosijavali od nje. Bila je sve jača. Tada sam oligirala sve što joj je curilo preko mokri bedra.

Kurac mi je ponovno bio potpuno tvrd, podigao sam je na krevet, skinuo majcu ispod koje nije nosila grudnjak, okrenuo i gurnuo ga polako odostraga u njenu pičkicu. Zgrabio sam joj ruke za svoje lijepe čvrste tits, počeo ih iscijediti sve teže, dok sam bio sve jači i brži u njezinu maca. Nakon nekoliko minuta promijenili smo položaj. Sjeo sam na krevet i sjela na moj tvrdi penis. Dok je stavila njezine bradavice na usne, koje sam podlegla i žvakala, prvi je stisnula polako, a potom teže na moj kurac. Osjećaj je bio nevjerojatan. Viknula sam joj bradavice, pritisnula joj lijep lijep magarac s rukama i osjetio joj maca pritiskom na moj kurac. Nakon nekih 10tak minuta ponovno je pala na koljena a ja sam joj nabijao kurac najprije u usta do grla a onda kad sam osjetio da sam ponovno blizu svršavanja počeo sam ga provlačim između njezinih sisa nakon čega sam joj svršio po sisama. Ona je lizala spermu iz njezinog sisanja i ugodno se nasmiješila. Zatim smo sjeli na krevet gol i nastavio sam gledati njezine lijepe tits. Rekao sam da ne mogu vjerovati što se dogodilo. Nasmijala se i rekla da je samo važno da smo mi i ona zadovoljni.

Naravno, rekla mi je da to nikada ne bih trebala reći društvu, osobito Lazi, s kojom sam se složio. Pitao sam je znatiželjno hoćemo li to ponoviti. Ona me samo poljubila, dodala hlače se obući i rekla da požurim kući da Laza ne vidi da sam bio kod njega kući s njegovom majkom dok je on u školi. Još uvijek zbunjeno i čudno, izašla sam iz kuće. Vratio sam se u dućan i kupio ono što sam otišla prije nego što sam upoznala tetu Shilla. Na putu kući i kod kuće, samo sam razmišljao o onome što sam doživio.

Nakon tog dana, nikad se nisam nikad seksala s njom, čak sam nakon par dana saznala da ima muškarca, svoje godine, i planirala i pouzdala se u njega. Bilo mi je čudno što je pored toga htjela da je ja jebem onog dana, ali vjerojatno je imala neku fantaziju da je jebe mlađi momak, kao što je i moj san bio da jebem neku stariju tetu :))

A taj dan je ispunjena moja fantazija.
Čak i danas, sa 27 godina, i nakon mnogih drugih djevojaka s kojima sam bio, i dalje pamtim teta Ljilju, mogu reći najjaču ribu koju sam do sada jebao. I naravno, tko još uvijek može zaboraviti takvo iskustvo, prvo iskustvo s milfom? ;)
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija