Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prvo iskustvo sa starijom gospodjom

Ispričat ću vam svoju fantaziju, naravno da su stvari izmišljene i dio su moje bujne mašte, ali nadam se da će vam pomoći da raspalite svoju maštu. Kao mladenački tinejdžer, moji prvi kontakti s drkanjem počeli su proučavanjem sugestivnih priča u kasnom četvrtom razredu. To je točka u kojoj sam počeo stvarati kao muškarac i svaka dama oko mene bila je očekivana individua za seks i bio sam u svačijim gledištima i snovima, osim moje mame i sestre. Nedaleko od nas nastavio se sa stricem s njegovom drugom i djevojkom, pa smo se družili na tonu, pa sam veći dio svoje slobodne energije uložio u njih. Kako su se stvarale moje seksualne sposobnosti, a s njima i moj testosteron, glavna dama s kojom sam se pogladio bila je moja tetka. Nikada ne bih mogao započeti da ona osobno nije imala mentalitet i ponašanje uhodanijeg zadirkivanja, kurve, a kasnije i izvanrednog seksa.

Postupno, kad god bih joj pomagao oko nekih kućanskih poslova, ona se na neki način dosljedno postavljala ispred mene tako da se pojavio njezin dekolte divnih i ne tako velikih sisa, no za to je njena guza bila savršena, velika i zategnuta. Postupno se sve češće "osiguravala" preda mnom, a naramenice raznih varijanti nadmašile su njezine uske hlače. Na jednom događaju sredinom godine, bio sam u asortimanu bez donjeg rublja i kompleta i sjedio sam na trijemu, u čvrstoj erekciji, gledajući nju i njezinu zadnjicu, moj kurac je ispao iz asortimana. Tvrdeći da sam lud, nastavio sam sjediti i činilo se da se zna okrenuti i sa sretnim smiješkom vidjela je moju mladu i rumenu glavu, koja joj je čvrsto visjela kao najljepši cvijet ubran za nju. Moja teta ga je sretno gledala i u biti je tako vruće kao ti, rekao sam nikad vruće.

S puno energije jurila sam sa sobom da izbacim svoje komade sperme u iščekivanju napada. Rujan je brzo došao, krenula sam u srednju školu i sve manje prilike da vidim tetkinu bolju polovicu, kojoj sam tako jako dugo "prosula" toliko sperme. Nakon više od 10 godina posjećujem je s različitim ciljevima. U tom trenutku imala je oko 60 godina, međutim to zajebavanje iz očiju njezine odjeće i guzice nije se prenosilo. Uz nekoliko pića, odlučila sam se ispovjediti u predvorju, smijući se i hihoćući zbog svoje suosjećanja prema njezinoj osobnosti i poslu, a kad sam joj rekao da sam tako star, trebao ju je i zamišljao je kao da je izvan baze na početku na sok. vidio kurac. zapanjena pričom, šutjela je i nonšalantno me zamolila pred kraj moje emisije neko rješenje za to. Zapravo ne govorim ništa, ali sada mi je nekako jednostavnije.

Revoltirana je što neće biti aktivnosti, kaže, pa nismo u rodu, ne živim jako dugo s tvojim stricem i ne mogu bez seksa. U pravom smislu kao da me je tražila, s neograničenim dijelom straha i energije, odlučio sam udovoljiti njezinoj želji i pokazati joj svoj ponos. Dok ju je više puta pretresala, navala vode je tekla niz moj trbuh i u njezinu ruku. Zanesena okolnošću, rekla je da joj se to nikada nije dogodilo i nastavila se spuštati do njega, ližući spermu po glavi i oko njegovog pijetla. U tom trenutku sam shvatio da je život jedan i da moram otići što dalje i platiti za svoje prijestupe i patnje kada mi se ukaže prilika, s obzirom na činjenicu da sam na sličan način izvan baze bez obzira na to jesam li to uspio ili zamislio. Uz polupušenje i lizanje kurac mi je kao na kamagri da ga vratim u najteži i najduži položaj spremajući se poderati staru prostitutku.

Učinila je ono što samo pravi seksualni zlotvori i pravi stari jebači znaju, položila je moju guzu i područje između mojih jaja i stražnjeg dijela, animirajući me na najidealniji način. Nemajući nikakvu želju da je pogledam u lice od straha, poniženja ili bilo čega, skrenuo sam je s leđa, a dok sam je zgnječio sprijeda, čvrsta, stara, ali ogromna guza pokazala je da je na ovaj ili onaj način dobila brojne kite . Uništavam je, uništavam je, ispunjavam je. razlika u sadašnjosti, vratio sam dio u njezinu staru, koliko god ograničenu i mokru macu, a ona, sa strukturnim potresom, nailazi na ozbiljna područja snage dva nakon brojnih godina, bacajući me u poteškoću u kojoj joj ostavlja muhu sperme bolje. S obzirom da je lizala i bila je izuzetno krasna i topla, napunio sam joj macu do vrha dijelovima snage za dvoje po cijelom tijelu, dvoje s kaputom i glavom koju je progutala nakon mog cumshota.

Bio je to najprizemniji seks koji smo jako dugo ponavljali i koji traje sve do danas i kojemu smo se pridružili dijelu mojih suputnika. Nastavit će se.. .. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija