Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prvo iskustvo sa striptizetom ;)

Bilo je to prošlog leta, 2016. godine. Otišao sam sa društvom na letovanje u Bugarsku, u mestu Sunčev Breg. Sunčev Breg je inače dosta poznat po odličnom noćnom provodu, velikom broju mladih koji letuju tamo kao i po brojnim striptiz barovima. Generalno sam već dugo vremena imao želju da jebem profesionalnu prostituku, veoma me je zanimalo kakav je to doživljaj. Jedan drug mi je pričao kako je radio to pre par godina, baš u Sunčevom Bregu, pa rekoh što da ne, možda ove godine probam i ja. Izdvojio sam novac na početku letovanja specijalno za tu priliku i rekao sebi da ću ga čuvati par dana, pa ako donesem odluku da učinim to da ću ga iskoristiti.

Pete noći na letovanju ja i još jedan moj drug pošli smo u obilazak striptiz barova. Ulaz je gotovo svuda bio besplatan, pa što da ne, šta nas košta čisto da vidimo kakva je atmosfera. Obišli smo par striptiz barova i mogu reći da me je atmosfera jako privukla. Sedneš u separe, naručis piće, i odmah ti priđe neka od devojaka. Meni i mom drugu prišle su njih dve. Obe opasno zgodne, seksi, sa savršenim sisama i guzama u izazovnim brusevima i gaćicama. Sele su nam u krilu i pitale da li bi ih častili pićem. Naručili smo i za njih neke koktele, sedeli neko vreme sa njima i tako smo se upoznali sa cenama. Različite cene za različite usluge. Najjeftiniji je bio ples u krilu, tkzv. lap dance, pa smo odlučili da prvo probamo to. Osećaj je bio stvarno neverovatan. Devojka je bila prava profesionalka. Nikad do tada nisam osetio da mi neka tako vešto meša na kurcu onom prelepom seksi guzom. Nabijala mi je sise u lice a guzom dodirivala moj već dignut kurac. Zvala se Milena. Inače Bugarka. Vatrena, seksi plavuša, savršenih oblina. Te noći sam se stvarno proveo nezaboravno i rešio sam da sledeće noći ponesem i novac koji sam izdvojio za seks i platim Mileni za jedno nezaboravno seksualno iskustvo.

Tako je i bilo. Naredne noći pošao sam sam do striptiz bara sa jasnom namerom da jebem Milenu. Ušao sam, seo u separe, popio jedan viski i video Milenu kako igra oko šipke. Pogledala me je u jednom trenutku i ja sam joj rukom pokazao da dođe do mene. Popili smo još po jedno piće i reko sam joj da ovog puta želim seks sa njom. Naravno, pristala je, jer to joj je i posao. Objasnila mi je da za tu cenu koju mi je rekla, mogu da je jebem pola sata, a nakon toga ako želim još, moram da doplatim. Međutim, kod sebe sam imao samo novac koji sam na poćetku izdvojio pa sam mogao da platim samo za pola sata. Ali tih pola sata su jedno od mojih najlepših iskustava i događaja sa tog letovanja.
Odvela me je u posebnu sobu koja je predviđena za seks. Držala me je za ruku dok me je vodila ka sobi i vrtela guzom dok je hodala ispred mene. Nisam pomerao pogled sa njene savršene guze i samo mi je bilo u glavi kako ću za koji minut svašta da radim sa tom guzom. Ušli smo u sobu, seo sam na krevet koji je bio u njoj, a Milena mi je sela u krilo. Rekla mi je da za početak imam i jedan lap dance gratis. Odigrala je još bolje nego prethodne noći da sam se napalio više nego ikad. Nakon plesa kurac mi je vec bio u potpunosti ukrućen i čvrst. Spreman za nju. Skinula mi je sorc i bokserice i krenula polako da ga liže. To mi je bilo najneverovatnije pušenje u životu. Tako ga je profesioanlno lizala i pušila da sam se samo brinuo da ne svršim prebrzo. Dodirivala mi je njenim seksi sočnim usnama glavić i gledala izazovnim pogledom pravo u moje oči. Zatim je počela da ga nabija u usta, duboko, do grla i počela da se guši u njemu. Drkala ga je i pušila sve žešće i žešće. Nakon par minuta sam morao da svršim, jer više nisam mogao izdržati, i to pravo njoj u usta. Progutala je moju spermu, nasmešila se i nastavila dalje.

Nakon pušenja, sela je na mene i počela trljati moj glavić o njenu već vlažnu pičkicu. Odjednom je samo sela na kurac i počela se polako nabijati na njega. Počeo sam joj lizati bradavice i stiskao rukama njene prelepe sise dok mi se ona nabijala na kurac. Zatim je ustala, okrenuo sam je na krevet i počeo da joj drkam pičkicu. Nabijao sam joj prste duboko do kraja, sve jače i jače i nećete verovati, ali počela da je svršava i prska po meni. Dok su njeni sokovi prskali po mojoj ruci počela je da stenje i da se grči. Onda sam shvatio da i ona uživa u ovome. Okrenula se guzom prema meni i rekla mi da joj razvalim pičku od pozadi. Nabio sam joj ga u pičku od pozadi duboko, do kraja, uhvatio za kukove i počeo žestoko da probijam u nju. Stenjala je sve više a ja sam je jebao sve jače. Dok sam joj ga nabijao duboko udarao sam je po guzi dok nije skroz pocrvenela od udaraca. Ona je samo stenjala i vikala kako voli kad je neko jebe tako žestoko.
Nakon jebanja, spustila se na kolena a ja sam joj počeo provlačiti kurac između sisa. Drkala ga je onim prelepim sisama sve žešće dok nisam svršio po njima. Polizala je i spremu sa svojih sisa i rekla mi da je to kraj. Prošlo je gotovo pola sata. Zadnjih par minuta sela je pored mene na krevetu i prebacila noge preko mene. Piatala me da li sam zadovoljan. Ja sam joj mazio seksi nogice i rekao da je ovo za mene bilo jedno nezaboravno iskustvo. Rekla mi je da se vratim kad god budem poželeo da je jebem ponovo. Zatim je ustala, poljubila me u obraz, ja sam je za poslednji put jako uhvatio za guzu i poljubio sise, nakon čega je izašla iz sobe. Obrisao sam se, obukao i izašao i ja. Nakon toga sam u hotelu više puta prepričavao društvu šta sam doživeo te noći.

Ovog leta sam ponovo sa društvom bio u istom mestu na letovanju i otišao u taj isti striptiz bar da vidim da li je i ove godine Milena tamo. Međutim rekli su mi da ove godine ne radi. Platio sam samo nekoliko plesa u krilu par dobrim devojkama koje su mi prišle ali mi se nije davao novac ponovo za seks i sa njima jer sam ove godine već druge noći upoznao jednu devojku iz Engleske koja je letovala tamo pa sam imao svake večeri seks sa njom.
Sve u svemu, seks sa Milenom, profesionalnom striptizetom i prostitutkom, bio mi je definitivno najjači seks do sada u životu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija