Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prvo lezbijsko iskustvo

Sve je počelo još prije par godina, kada sam shvatila da me uz muškarce privlače i žene. Moj prvi put sa curom se dogodio ovako.

Bila je noć prije Badnjaka. Kod kuće ležim, gledam tv i iščekujem svog dečka. Nakon sati čekanja, "gospodin" ulazi u kuću vidno slomljen od alkohola, odnosno pijan kao guzica. Ulazi u spavaću sobu i već nakon treće izgovorene rečenice izbija svađa. Toliko me razbjesnio svojim opravdanjima da sam se obukla i izašla van iz kuće.
Nakon poduže šetnje sam odlučila otići kući i razriješiti sve sa pijanom budalom. Kada sam došla ispred vrata shvatila sam da sam u bijesu zaboravila uzeti ključeve. Mislim si: "No, krasno. Sad mogu u vražiju mater, a ne u kuću.". Uzimam mobitel i zovem najbolju frendicu. Nakon poziva sam se uputila kod nje. Sva sreća pa je živjela blizu mene. Kada sam došla k njoj, skuhala nam je čaj i natočila svakoj vodke.

Zatim sam joj počela pričati što se sve dogodilo. Kako smo razgovarale, tako je vrijeme odmicalo, a flaša vodke se približavala kraju. Kada nam je natočila i zadnje kapi vodke nasmijale smo se. U tom trenutku sam ju pitala: Šta pokušavaš? Napiti nas? " Na to me pogledala polupijanim očima i rekla: "Da i onda te iskoristiti". -Ajde baš da te vidim.. U tom trenutku se približila i poljubila me. U očima sam joj vidjela strah od reakcije. Povukla sam je za majicu i počela ju strasno ljubiti. Zatim me je prekinula i rekla: Dosta, ajmo u sobu. -Ušle smo u sobu i gurnula me na krevet. Počela me jako strasno ljubiti a rukama mi je šarala po tijelu. Zatim smo jedna drugoj skinule majicu i počele miješati sise. Uživale smo a onda je maknula moje ruke sa svojih sisa i rekla: "ovo sam dugo čekala, sad se opusti i uživaj." -Počela mi je lizati i gristi sise i dovodila me do ludila. Skidala mi je hlače dok ih je tako lizala. Uživala sam. Najednom se poljupcima počela spuštati niže. Ljubila mi je svaki dio trbuha, a ja sam uživala. Zatim je došla do pičkice. Prvo me pogledala i onda ju poljubila. Zatim je svoja dva prsta gurnula u moja usta i počela mi lizati pičkicu. Tako ju je lagano lizala, da sam se osjećala kao da ću svaki tren početi vrištati od strasti. Zatim je izvadila prste iz mojih usta i polako ih gurnula u pičkicu. Tu mi se oteo jaki uzdah: "Aaahhh". Počela ju je sve sočnije lizati i sve više i brže prste nabijati u moju vrelu pičkicu. Počela sam vrištati od strasti jer sam znala da ću brzo svršiti. Ona je to primijetila i konstantno ubrzavala. Napokon sam počela svršavati. Vrištala sam, tresla se i uzdisala od gušta a ona nije prestajala dok nisam svršila do kraja. Još jednom sam se stresla i ona je podigla glavu sa moje pičkice, poljubila me u usta i zatim izvadila prste iz moje pičkice i dala da ih obližem.Zatim ne pogledala i rekla: "Sad se malo odmori, zaslužila si, a kad se probudiš pokazat ćeš mi šta si naučila. ". Tako je i bilo.

Od iscrpljenosti sam odmah zaspala, ali nisam joj ostala dužna. Čim sam se probudila prionula sam na posao dok je ona bila u dubokom snu i iznenadila ju.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija