Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prvo seks pa onda učenje

Upoznao sam sam jednu curu na faksu , dobro smo se sprijateljili išli smo na kavu svaki dan poslije faksa.
Ona je bila jako simpatična nasmješena i vedra osoba zato sam se i sprijateljio sa njom, upoznao sam i druge cure i dečke i onako bilo su Ok , ali ne blizu kao i ona.
Kako je vrijeme sve odmicalo počeli smo osjećati nešto jedno prema drugome to sam vidio , naravno nismo jedno drugome ništa govorili ali bilo je očito , to se moglo vidjeti u njezinim očima koje su me gledale nekako zaljubljeno ali i napaljeno jer smo dosta pričali o seksu.
Opis:Plavuša 170 cm kosa do guzica , sa sočnim malo povećim usnama, s prelijepim očima plavim, a sise su bile male , guza je bila savršena onako oblikovana taman da je zgrabim objema rukama za guzu .
I sve je počelo kada mi je rekla da dođem kod nje da ćemo zajedno učit , znao sam već do čega če doći po njezinom uspaljenom glasu i po njeznim uspaljenim pogledima prema meni.
Kada sam pozvonio na njena vrata otvorila mi je ona sredila se , utegla se i našmikala se.
Rekao sam joj gdje se tako sredila pa učit čemo samo , odgovorila je ne mogu biti nikakva ispred tebe , sjeo sam na stolicu ona je došla do mene te me upital pa je li tako?
Ništa nisam odgovorio a zatim je došla do mene pomazila me po licu rukom , uhvatio sam je čvrsto za guzicu ona je vrisnula a potom nasmijala raširila je noge te sjela onako na mene.
Počeli smo se žvalti usne su joj bile tako sočne o oči zbog napaljenosti kao nadrogirane , skinuo sam joj majicu i počeo ljubiti po tjelu po sisicama kako je samo drhtala.
Uzeo sam je i stavio na krevet i počeo joj skidati hlače do tu sam došao a zatim ustima prešao preko gačica preko pice , a onda samo joj stavio ruku u gaćice i tako je mazio po pici a s njom se ljubio.
Iz pice su se sokovi cjedili sve više i više a ja nisam prestajao.
Počela je ona preko hlača maziti moj nabrekli kurac a potom je bilo vrijeme da se ušteka u njezni usku slatku obrijanu picu.
Ležao sam na leđima ona je sjela na moju kitu, eh kako kako je samo mojoj kiti odgovarala njezina rupa pa to je neopisivo nebi ga ni vadio baš mu lijepo toplo i vlažno.
Počela je jahat držao sam je za guzove dok je ona jahala jako sam uživao , povemeno stali bi ona bi ostala na kurcu pa bi se koji put i zažvalili .
Da ne bi bili stalno u jednoj pozi odlučili smo promjeniti pozu , naguzila se tj naslonila se na klupicu od prozora ja sam joj ga stavio u guzu počeo da je jebem a i znala je da mi je dogy poza omieljna poza jer smo več nekad pričali o tome.
Dok sam je jebeo i do jaja zabijao čvrsto sam je držao rukama za vrat a i za struk , guza joj se tresla jako kako sam tucao .
Sva sreća ljudi nas nisi ni uočili da smo na prozoru ali moglo se vidjeti ali nije se moglo čuti jer je prozor bio zatvoren .
Sjetih se da mi je kurac duboko u njezinoj guzi nisam ga mogao izvuči jednostavno želio sam tu da bude jer mu je baš lijepo , jebao sam je jače i jače a onda mi je došlo da svršim snažno sam je uhvatio za struk i snažno nabio na kitu koliko sam mogao dok sam svršavao.
A onda ga polako počeo vaditi iz njezine guze proširo sam joj rupu a iz rupe je sva sprema se iscjedila na pod po parketu .
Kurac mi još nije spadao a kako če spasti kad mu se sviđa baš onakva guza , ja sam ga opet onako stavio u guzu no ona više nije mogla stjati na nogama.
Držao sam ga u njezinoj guzi dok je ona došla do kreveta lega potbuške a ja joj ga opet stavio u guzu malo je raširila noge a ja sam jebo klupajući je po guzi a onda mi je opet došlo da svršim zabio sam ga opet duboko i svršio u guzu rupa se još više proširila rekao sam dosta i meni a i njoj.
Pitao sam je je li zadovoljna odgovorila je i previše , govorila je da je sva razvaljena da sam i divlji a da je to mogla i predpostaviti po našim razgovorima na kavama.
Ima li smo jedan dogovor a to je da ćemo prije učenje prvo seks pa onda učenje lakše če na biti i biti čemo opušteniji i zadovoljniji.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija