Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Prvomajski roštilj

Ocjena: 5

Proljeće i roštilj, odlična kombinacija, pogotovo nakon duge zime i kišnog početka proljeća, a kad dođe 1 Maj i toplo vrijeme kao da se sve pokrene. U pozitivnom smislu, naravno. Tako smo i ove godine odlučili napraviti roštilj. U društvu je bilo sedam parova, što sa klincima, što tek novopečenih brakova, ali još bez klinaca, sve u svemu dvadesetak gladnih usta. Uobičajena podjela posla oko nabave logistike, a mene je ovaj put zapala kupovina mesa.

Moja žena Jadranka i ja smo u braku već šest godina i imamo klinca od isto toliko. Sve je klapalo uredno, redovan sex, solidni poslovi sa dobrim plaćama, a takva je bila i većina ekipe.

Napokon je došao i taj produženi vikend, pa smo se svi našli već rano ujutro na starom mjestu. Proplanak u šumi sa potokom koji je prolazio uz njega, te sa pristupnom cestom koja je završavala nekih pedesetak metara dalje u šumi gdje su se okretali kamioni šumarije, a tamo su bili i trupci koje su posijekli prošle jeseni i sad su ih malo po malo izvlačili van. Svejedno je tamo bila zavidna količina trupaca. Tamo smo uzeli i drvo za roštilj, jer su i šumari imali zalihe drva za sebe.
Oko 11 sati je već odjekivala cika djece po šumi, a mi smo polako odustajali od zivkanja i upozoravanja da ne odlaze u šumu, jer kako je Ivica, frend sa faksa, rekao 'Ako sad ne nauče, kad će? '. Svi smo se već dobrano opustili jer smo već dobro navalili na vino i pive, a vatra za roštilj je bila u punom jeku, pa smo čekali da se malo smiri.

Za to vrijeme smo Petra i ja pripremali meso za roštilj, a usput smo pijuckali svako svoju pivicu. Petra je inače bila moje godište, a na njoj se nije vidjelo da je rodila već dva puta. Ona i njen muž Davor su bili najduže u braku, nekako odmah nakon faksa je Petra rodila, pa su se onda i vjenčali. Jadranka mi je rekla da postoje neke trzavice između nje i Davora u braku, ali nije rekla koje. Inače, bila je komad kakvog je stvarno prava sreća bilo imati uza sebe. Plavuša, sa bujnim grudima, vitke linije osim malog trbuščića, te jedre guze i jakih nogu. Čavrljali smo o svemu i svačemu, a koji put bi se i dotakli rukama dok smo radili oko mesa. Čak se i par puta očešala o moje rame svojim bujnim sisama, ali nisam tome pridavao nikakvu pažnju.

Kasnije dok smo jeli i zalivali hranu potocima vina i piva popustile su i neke kočnice, pogotovo one dobrog ukusa i ponašanja. Počela su spuštanja i grube šale kojima smo se častili međusobno, no niko se nije baš našao uvrijeđen time, barem dok Davor nije rekao:

- Sad bi i ženske trebalo staviti na ražnjeve! ! ! -uz muški smijeh vidio sam da je ženskama malo neugodno, a onda je Petra samo rekla.
- Za neke bi se moglo reći da raspolažu samo sa ražnjičima.. -sad su se cure počele smijati, a neki muški su samo zašutili dok je Davor samo gledao u Petru, a ona mu je mirno odgovorila- Kad hoćeš nešto reći prvo razmisli o tome što ćeš reći.

Nakon toga je ustala i otišla, a ja sam gledao za njom. Gledao sam njenu guzu utegnutu u ljubičaste tajice, pa sam osjetio kako mi se kurac diže. Ostao sam sjediti još malo, a onda ustao i uzeo rolu wc papira kao da idem odraditi nešto, pa se izgubio u pravcu onih trupaca uz posprdne komentare da odem čim dalje da ne smrdi previše. Samo sam im pokazao srednji prst i nastavio svojim putem. Ubrzo sam došao do onih trupaca i krenuo iza njih kad sam spazio Petru koja je čućala i pišala. Čula me je i okrenula se prema meni, te mi se nasmješila, ali nije ustajala niti se pokrivala samo mi je rekla da joj dodam papir. Prišao sam joj i pružio joj, a ona me upitala da li ću nešto konkretno raditi, ali sam samo rekao da bi trebao pišati. Nasmijala se i rekla:

- Samo ti daj.. -stao sam blizu nje, a kako mi je kurac već bio poludignut izvukao sam ga i počeo pišati u dugom mlazu.

Pogledao sam ju i vidio da me promatra, konkretnije, gledala je u moj kurac sa vidljivim zanimanjem. Zatim se uspravila i obrisala si picu sa papirom, a onda izvukla vlažne maramice iz male torbice, pa i sa njima obrisala picu. Zatim je prišla meni, a da nije povukla gaćice i tajice do kraja, pa sam vidio njenu picu sa plavim dlačicama. Prišla mi je, a ja sam upravu zavrio sa pišanjem, pa je izvukla novu blažnu maramicu i počela mi brisati glavić, polako i nježno, a onda mi je lagano počela drkati kurac:

- Konačno ražanj.. -rekla je pogledavši me sa smješkom, a onda uzela moju ruku i stavila ju između svojih nogu.

Počeo sam ju lagano trljati po pici i osjetio sam da je još mokra dolje. Uzdahnula je tiho i podigla se na prste da mi da poljubac. Jezici su nam se isprepleli, a ona je sve brže i grublje drkala moj kurac dok nije postao uspravan i tvrd poput drvene palice. Povela me polako do onih trupaca, pa se naslonila rukama na jedan, a guzu je izbacila prema meni. Sad sam gledao u njenu rozu rastvorenu picu i lagano sam joj stavio dva prsta u nju i malo joj trljao picu iznutra. Stenjala je tiho, a onda sam se namjestio iza nje i gurnuo joj kurac polako u picu. Zadahtala je kad joj je ušao, a ja sam ju primio za bokove i počeo ju jebati. Ispočetka sam išao polako, a onda sam ubrzavao zabijanje u nju. Čulo se samo njeno lagano stenjanje i kako njena jedra guzica lupka po mom trbuhu, a kurac dok ulazi u njenu picu samo šljapka. Dok sam joj ga zabijao sve brže u picu svako toliko sam pogledavao okolo, ali nije bilo nikoga. Ubrzo je Petra stisla moj kurac sa svojom picom i počela je svršavati, a ja sam samo stajao i čekao da se opusti, da mogu nastaviti sa jebanjem. Nakon minute je opustila mišiće i nastavio sam joj ga zabijati u vrelu, a sad i jako mokru picu. Tada mi je prodahtala:

- Napuni me.. napuni mi picuuuu.. mmmm
- Moramo paziti.. -prodahtao sam nervozno- .. da ne zatrudniš..
- Ne seri.. -zastenjala je i samo prosiktala- napuni me i svrši u mene.. hoću osjetiti tvoj mlaz u sebi..

Nisam više ništa rekao, već sam ju nastavio jebati i nakon dvije ili tri minute sam joj počeo puniti picu svojim vrelim mlazovima sperme. Zabio sam joj pritom kurac do kraja u picu, a ona je samo zacvilila jer ju je izgleda zabolilo malo. Nakon toga se uspravila i obgrlila me rukama oko vrata zabacivši ih unatrag, a ja sam joj primio one velike sise i osjetio sam kako su tople i kroz grudnjak. Moj kurac je polako kliznuo iz njene pice, a za njim je krenula i moja sperma i njeni sokovi. Petra je sjela na deblo, a ja sam joj sa vlažnom maramicom obrisao picu i noge koje su bile od naših pomješanih sokova, a onda je ona meni, na moje iznenađenje oblizala kurac, pa se ustala navlačeći gaćice i tajice i poljubila me, te dodala:

- Nadam se da nećeš nikome govoriti o ovome, a možda bi bilo dobro i ponoviti ovo, šta kažeš?
- Mmmm.. naravno da ću šutiti o ovome, a ni revanš ne bi bio loš ako želiš to?
- Naravno da želim, ali ću ti javiti kada bi bilo dobro..
- Nema problema.. -poljubili smo se i onda sam ja krenuo prema društvu, dok je Petra još odšetala u šumu jer joj se nije vračalo gledati pijanog Davora.

Petra se pojavila nakon pola sata iz sasvim drugog smjera, a na pitanje cure dje je bila rekla je da je išla malo razbistriti misli jer je ljuta na Davora. Mene nije ni pogledala, a kad smo se navečer vračali natrag, a vozile su uglavnom žene, samo mi je namignula. A ja sam spremno čekao njen poziv, koji je došao ubrzo, ali ću vam o tome pričati drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina