Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prvomajsko karanje najbolje drugarice.

Kao i svaki prvi maj tako i prošlogodišnji nisam dočekao kući. Bilo je tu raznih planova i ideja al jedan koji su pripremili moji drugovi me baš onako iznenadio. Željeli su da praznik proslave i provedu u vikendici kod Igora sa još par drugarica koje će da upotpune zabavu i provod. Ujutro je Igor došao i obavijestio me o svemu tome misleći da ne znam ništa međutim već sam saznao, ali sam se pravio kao da ništa ne znam.

U prvi mah mi se to baš nije svidjelo jer sam bio zauzet dečko i želio sam da praznik provedem sa svojom djevojkom, kako sam bio i planirao i zbog toga sam rekao Igoru da ne želim ići i da me ne računaju. Rekao mi je "oke brate ako nećeš nećeš". Istuširao sam se pripremao za spavanje bilo je negdje oko 9-10 sati navečer, zazvonio mi je mobitel, pogledao sam da vidim ko je bila je to Ena, moja najbolja drugarica.. Javio sam se imala je taj umiljat sexipilni glas koji me uvijek palio mmm. Čujem ne želiš da ideš sa nama na vikendicu rekao mi je Igor. Odgovorio sam joj "da to je istina" pitala me je a zašto moj odgovor je bio da imam već sve isplanirano sa djevojkom i da ne želim da kvarim planove. Ona mi je onako ljutito odgovorila a daj ne seri ne možeš sa svojom rajom izaći jednom u godini sramota.. Dugo smo se svađali prepirali i uspjela je da me nagovori da idem..

Nazvao sam djevojku i slagao joj kako sutra neću moći biti s njom za praznik jer moram ići u posjetu sa roditeljima kod bake koja je veoma bolesna i želi da me vidi. Njen odg na sve to je bio "oke ako moraš moraš".. Ujutru je sve bilo spremno i krenuli smo u autu je bila opuštena i luda atmosfera sve do jednog trenutka dok Ena nije počela da me dira po kurcu preko pantalona.. Rekao sam joj da prestane to da radi jer zna da sam zauzet na šta se ona samo nasmijala i nastavila.. I mene je to počelo jako da palii kurac mi je bio kao rampa i nabubrio gotov explodirao. Rekla mi je da me želi i počela da me ljubi što su svi ostali začuđeno gledalii.. Kada sam vidio da je ona baš zainteresiranaza mene i da me baš zbog toga molila da idem sa njima prepustio sam joj se....

Otkopčala mi je šlic izvadila ga i počela da mi ga puši u autu jako, brzo iskusno, srkala jee, gutala moj kurac bolje je to radila nego moja djevojka... Polako je prešla na jaja stiskala ih je rukama i sisala što me jako napalilo da sam želio odmah da je karam tu u autu ali nisam mogao pred ostalim da gledaju a i bilo je tijesno.. Rekao sam joj da prestane jer ću svršit a u autu smo ne bih tu nered da pravim strpi se dok dođemo na vikendicu nastavljamo. Stigli smo krenulo je pripremanje roštilja i ostalo što ide uz too a Ena je bila toliko napaljena da nije mogla da čeka, neka oni to rade ti dođi vamo u sobu kod mene.. Ušao sam ležala je na krevetu i trljala macu.. Ajde šta čekaš učini neštoo.. Počeo sam lagano klitoris da joj trljam što je palilo sve više i više, počela je da stenje, ubrzao sam i svršila je po menii.. Ustala je i počela da priprema moju alatku za njenu macu pušila je dugo mazila me po jajim i rekao sam joj svršit ću... Odgovorila je ajde svrši napuni mi usta svojim vrućim sokom što sam i uradio, oblizala je i očistila mi kurac a spermu progutala govoreći "'mmm kako je ukusna".

Ajde sad ubaci mi ga u picuu. Ubacio sam krenuo lagano pa ubrzavao sve brže i brže. Govorila mi je too razvali je razvali mi macuuu što me još više palilo i davalo snagu da je dobro izjebem i zadovoljim.. Ubrzo mi se svršavalo izvadio sam ga i zalio joj mekane guzove spermom... Došlo je vrijeme malo šupak da joj razvalim. Bojala se kako će je boljeti obećao sam joj da ću biti nježan. Prvo sam joj obradio šupak jer je bila malena rupa malo sam pljuvao i prstima razrađivao širio rupuu i onda ga lagano ubacioo.. Počela je da vrišti i govorii "bolii bolii prvi put ga primam u šupak polako". Poslušao sam jee i polako sam joj širio rupu, gurajući samo glavić pa onda i pola kurca da bi na kraju čitav uštekao i malo ubrzao.. Počela je da uzdiše bila je zadovoljna jednom sam rukom trljao joj klitoris svršavala mi je po nogama dok sam je filovao u šupak..

Svršavalo mi se želio sam da joj svršim u šupak i dobio sam dozvolu napunio sam joj šupčinu spermom dobro iscjedio posljednju kap spermee... Rekla mi je da sam je zadovoljio i da joj je bilo lijepoo.. Otišli smo se tuširat tu mi ga je još heklala a za to vrijeme roštilj je bio spreman pa smo stigli na vrijeme da nešto i pojedemo nadoknadimo energiju posle iscrpnog sexa.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija