Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Punica

Moja punica, 62 godin niža ženica punija sa solidnim finim sisama ali velikih guzova je često gostovala kod nas kući. Dolazila je u proljeće i ostajala duže. Bila je udovica već 15 godina i držala je do sebe. Voljela je da joj izmasiram leđa.

Jednom prilikom joj kažem skini majcu kako bi mogo da stavim ulje i da te izmasiram kako treba. Moja žena joj kaže tom prilikom stvarno majko šta se ustežeš mi smo naši. Punica sijedi na stolici, skida majcu i ostaje samo u grudnjaku. Sipam joj ulje na leđa i počinjem s masažom. Za jednu staricu koža joj je bila glatka, i mekana.

S obzirom da je bilo toplo proljetno vrijeme nakon masaže moja punica ostaje u grudnjaku za stolom da pijemo kavu. Ja totalno napaljem od trljanja i masiranja, kurac mi je bio već ukrućen. Kad smo krenili na spavanje ja hvatam moju ženu i počinjem da je jebem baš žestoko.

Prilikom seksa namerno jebem moju ženu da se čuje pljuskanje. Te večeri sam bio veoma napaljen a to je videla i moja draga.

Ujutru me punicaa budi oko osam da pijemo kavu a moja ženica a je već u 6 ujutru otišla na posao. Nakon ispijene kave pita me dali za doručak želim jaja sa slaninom ili jaja sa kobasicama, kažem joj da mi je svejedno, ona kaže da ona želi jaja sa kobasicom, na što sam je pogledao i rekao da peče isto kao i sebi. Nakon doručka pitam je dali u znak zahvalnosti želi masažu na što ona odgovara potvrdno. Počinjem sa masažom vrata nakon čega joj kažem okreni se i stavi ruke na naslon od stolice što ona i čini. Podižem joj majcu na leđa i počinjem da masiram đonji deo leđa, kako sam lagano išao ka gore ona kaže otkopčaj i grudnjak, kada sam ga otkopčao ona ga skide, ali ne želi skiniti majicu sktoz.

Lagano se spustim na donji dio leđa i onda joj polako zavlačim ruku u predjelu mišice i kažem ovde imaš jednu tačku i to veoma boli. Masiram joj taj dio palcem dok su mi ostala četri prsta odmah iznad njene sise.

Nastavljam sa masažom i onda počinjem jednim pokretom da joj od zadnjeg dela leđa prolazim ispod same sise dodirujem je lagano a moja punica šuti. Kada sam video da mogu da iskoristim situaciju počeo sam da joj jednom rukom masiram sisu a stara kurva ćuti i ništa ne priča. Sise su bile mekane grudnjak ih više nije držao čvrstim, Završavam masažu i kažem joj da se istusira kako nebi od eteričnih ulja umazala garderobu. Odlazi u kupatilo čujem tuš i nakon jedne minute ulazim u kupatilo kažem punice samo da operem ruke.

Kaže mi ona važi i okreće mi leđa kao da joj ne vidim sise a guza sjevnula ispred mene.

Nisam mogao više da izdržim Kurac mi je bio kao kamen. Isti trenutak sam skinuo trenerku i krenuo prema njoj te je uhvattio za stražnjicu, a ona meni kaze zete ti bi još da masiraš. Prebacujem jednu pa drugu nogu ulazim u kadu i dragoj punici. Ona se dupetom guzi i počinje se prati i dole. Ja lagano rukom krenem prema pički, koja je bila tako topla krenem je masirat, a ona kaze stavi ga, nisam ga osjetila godinama.

Kada je navlažila svoju matoru pičku nabio sam joj moj tvrd kurac I razvalio i krenio odma agresivno vrištala je od sreće, taj sex nije trajao dugo jer sam bio tako napaljen i uzbudjen, da sam brzo svrsio. Završili smo tuširanje zajedno, i pitala me dali zelim da ponovim, sto sam i potvrdio, a ona meni reče mali dosta ti je za danas. U priči sa punicom rekla mi je da je uvek kad bi došla kod nas u goste slušala kako joj jebem ćerku i da ju je to palilo.

Tom prilikom mi je priznala da kad bi otišli na spavanje dok sluša pljuskanje i uzdahe njene ćere mazila svoju pičku i zamišljala kako bi bilo da je ona na njenom mestu. Molio sam je da ponovimo jos jedan lagani sex dok se zena ne vrati sa posla, a ona kaze kako mora pravit ručak i čistit po kući, dok je čistila stalno je bila nagužena što me je jako palilo. Naredno jutro me je probudila iz kreveta totalno gola, i nastavili smo sex. To smo radili svakog jutra dok je bila kod nas u gostima. Od tad ja I punica redovno imamo seks i veoma nam je lijepo. Naravno da nama muškim nije dosta, želio bih da i nju i kćerku pojebem zajedno u krevetu, ali mislim da mi se ta želja neće ostvariti. Šta vi mislite kakve su mi šanse za takvu avanturu?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija