Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Punica 1 dio

S ženom sam u braku kratko imamo dobar sexualni život ali uvijek sam imao osječaj koda nešto novo fali u našem sexualnom zivotu inaće ovo je istinita priča koja se desila ne tako davno i dalje traje. Moja žena u 23 godine kao i ja nismo imali djece jer volimo izlaske i druženja sa ekipom imali smo zajedničke prijatelje i provodili smo dosta vremena snjima sve dok nisam vidio kako mi se žena mota oko mog drugara. Tijekom jednog sexa upitao sam se sta joj je zasto se stalno vrti oko mog prijatelja i dali želi da je pojebe.

Odg da je iskreno pali i da se neljutim na nju što mi je to rekla. Sex smo zavŕsili i da pricča je ostala u zraku i isli smo spavati. ujutro kad smo se ustali uz kavu smo pričali i dotakli se te teme naša je ona rekla ima li neka osoba na koju se ja ložim iskreno sam joj odg da ima njena mama, progutala je kneglu u grlu i samo se nasmješila otišli smo na posao i nakon teškog dana ulazim u stan kada me dočeka njena mama u stanu moja punica inace punica je bila zena u ranim 40 provodila je više vremena po teretani tako da je imala savraenu liniju veče obisene sise radi dojenja ali zategnutu guzu znao sam da je to onaj plan što je žena spremila uz kavu s punicom dotakli smo se teme seksa inače muž joj je poginuo.

pitao sam je koliko dugo nije imala sex odg jako dugo jer je bila vjerna svome mužu. I upitao sam je dali joj fali toliko dugo bez sexa našta ki je odg da sam možda bas ja taj koji može rijesiti taj problem. Počela se skidati ispod majce nije imala grudnjak tako da su vec podosta velike sise bile na izvolite a ispod je imala tange koje su isticale njenu cvrstu guzu opkoracila me i krenula ljubiti te se trljati od moju kurcinu i tako uz poljupce skinila mi je majcu izljubila sve do hlača koje su brzo nesstale spustila se i rekla mi da njena kcer ima stvarno ukusa i da nikkad nije vidjela veću kurčinu.

Krenula ga je odma žestoko pušiti do jaja i gušiti se u njemu vidjelo se da je iskusna i da je to radila milijun i 1 put i kada se žestoko napušila opkoracila me i sjela mi vlažnon pičkon na facu dopirao sam jezikom svaki peedanj njene pičke. Pomakla se s fce i krenula me jašit odma divlje žestoko uz galsnu stenjavu pa na momente i vriskove bas se vidilo da uživa u tome što radi samo je povikivala da bolju kurcinu nije imala da ga nezeli vaditi iz picke da oce da buden njen jebac a ona moja bespomocna kurva skinuo sam je s kurcine i naguzio je izudarao sam je po guzovima dok nisu krenule nastajati mosrice i nabio sam joj ga do jaja krenuo sam joj razvaljivati picku vristala je cak je u nelim momentima zabijaala glavu u jastuk kako nebi culi susjedi stali smo u pozu 69 gdje sam joj prvi put svrsio usta nikad to nisam mogao niti zamisliti.

Bacili smo se na krevet i nakon nekih pola sata punica ga je ponovo digla i krenula ga jasiti i ludovati po njemz vidilo se koliji joj je kurac falioo i naravmo ponovili smo sve iznova nakon dugog sexa svrsio sam joj u picku posto je ranije rekla da koristi pilule a ja sam je dovrsio lizajuci. Otisli smo se tusirati gdje smo se jos mazuckali i ljubili. A nakon smo se redovito sexali a na atolu me dočekala poruka od žene dobio si moju mamu a sad čes ubrzp dobiti snimku kako me jebe tvoj drug.

Snimka je došla odma aam legao na krevet izvadio kircinu i ukljucio snimku di sam vidio kako je moja žena vezana za krevet i kako joj prilaze ne jedan nego dva lika bio sam ljut jer sam dobio samu njenu mamu a ujedno i napaljem i zeljan da vidim sto sljedi. Ležala je na krevetu bespomocna jedan joj je kurac bio ustima drugi u picki razvaljivali su je. Nakon toga odvezali su je i i jedan joj ga je nabuo u pucku drugi u guzu i tako su je jebali dosta dugo onda su se pribacili na sljedecu pozu da je jedan razbijao s guza a drugom je pusila bas su je izjebali i bila je nemocna a i ja isto posto moran drkati u tom trenu umisto da razvaljujem picke

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija