Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

PUNICA I JA

Zadnjih nekoliko godina punica i ja imamo jako prisniji odnos, a to znači da se povremeno dobro pojebemo. Njoj je sada 60 godina, a meni 30 godina. Bez obzira na njene godine još je atraktivna držeći do svog izgleda i sebe održavajući formu za svoga zeta kada dođem sa obitelji na ljetovanje na nekoliko tjedana. Bilo bi toga i češće da ne živimo u Irskoj.

To naše druženje desilo se sasvim spontano i neplanirano ja sam znao i ranije da je moja punica jako jebežljiva i vatrena u krevetu jer sam je puno puta čuo njene uzdahe i stenjanje iz spavaće sobe. Tog jutra kada se to desilo otišao sam na tuširanje kako sam mislio da u kući nije bilo nikoga nisam se zaključavao obično kada se tuširam volim da ga izdrkam. Dok su mlake kapljice vode vlažile moje tijelo lagano sam natezao kožicu. Nisam čuo da je netko ušao u kupaonicu već samo glas za koji sam mislio da je moja žena, ali zbog tuša nisam mogao pouzdano znati kao ni moja punica da sam iza zavjese ja. Uglavnom riječi koje sam čuo bile su daj da ti ga pušim, nisam pomicao zavjesu tuš kabine nego sam samo svoj napeti kurac gurnuo kroz zavjesu. Ubrzo sam osjetio kako ga je strpala u usta i počela ga pušiti i drkati. Nakon nekoliko minuta prestala je sa pušenjem i odmaknula zavjesu ostavljajući nas oboje u šoku. Gledali smo se nekoliko trenutaka dok ja nisam prekinuo neugodnu tišinu, rekoh jebi ga punice izvini nisam znao da si ti što ćemo sad njen odgovor je bio jebi ga ti nastavimo dalje ja sam napaljena kao kuja, a ni ti nisi svršio.
Punica je brzinski skinula sve sa sebe i ušla u tuš kabinu ja sam još nekoliko trenutaka bio u šoku dok me ona ljubila po vratu, tijelu pa preko mojih prsa sve do moga kurca kojeg je pohotno strpala u usta i počela pušiti. Pušila ga je bolje nego moja žena onako iskusna kako je bila gledala me ravno u oči i točno znala kako da mi ga puši prateći moje uzdahe i stenjanje. Svojim umijećem pušenja dovodila me do svršavanja, prekinuo sam njeno pušenje jer nisam htio ispasti papak koji svršava nakon par minuta. Podigao sam je, a ja sam se spustio raširio joj noge i počeo da joj lizati pičku i klitoris punica je stenjala čupajući me za kosu gurajući moju glavu na svoju uređenu pičku. Ah to tako zete kako me dobro ližeš, ahahmmm onaj moj ne voli da mi liže ahhh to zete dahtajući govorila je punica. Ja sam se trudio da joj pružim oralac što sam bolje mogao jezikom sam lizao njenu brazdu, lizao i sisao klitoris te joj zabio dva prsta u pičku osjetio sam kakoo se bliži vrhuncu i počeo žešće da je prstačim i ližem pičku dok se nije počela trzati i svršavati. Lizao sam joj pičku skupljajući njezine sokove koji su se cijedili, punica se lagano smirivala i rekala:"Zete daj mi zabi taj tvoj kurac i jebi me jako sam napaljena". Ja sam se ustao, a ona se naguzila oslonjena eukama na pločice isprčila svoje dupe koje je fantastično lagano sam joj raširio noge rajcajući je glavićem po pički, jebi me više zeterekla je punica. Ušao sam malo jače u nju punica je zajecala i uzdahnula malo sam se bolje namjestio i počeo je jebati s guza uhvatio sam je čvrsto za bokove i počeo silovito jebati svoju punicu.

Guzio sam svoju punicu nekih desetak minuta, a onda sam počeo osjećati kako mi sperma počinje navirati rekao sam da ću brzo svršiti, a ona se makla sa mog kurca i brže bolje je čučnula počevši mi drkati i pušiti kurac kriknuo sam i počeo puniti usta mojoj punici spermom, nastavila ga je sisati gutajući svaku moju kap. Kako u kući nije bilo nikoga otišli smo u spavaću sobu gurnula me na krevet i ponovno mi počela pušiti kurac koji je rastao pod njenim rukama i ustima do pune snage. Kada je osjetila da je dovoljno tvrd samo me zajahala nasađujući se na moj kurac, skakala je kao luda njene sise skakale su na sve strane skupio sam ih svojim šakama i počeo ih mijesiti i štipati njene krute bradavice.

Zatim je svoju pičku zamjenila svojim šupkom leđima okrenuta meni. Vidjelo se da je njen šupak dobro razrađen jer je moj kurac kliznuo bez teškoća držao sam je za guzove i pripomagao joj pri nasađivanjubna moj kurac. Punica je glasno stenjala govoreći mi da joj razvalim šupak toliko je uživala da se jebe u šupak da sam tada shvatio kada god sam je čuo iz sobe onako glasnu moja se punica jebala u šupak. Ahah toto aaaaah zete jebi me jebi me derala se punica tako glasno da sam se bojao da bi nas netko mogao čuti, ali nju očito nije bilo briga, uhvatila je moju ruku i stavila je na svoju pičku shvatio sam što traži od mene te sam počeo da je jebem prstima dok se ona i dalje svojim šupkom nabijala na moj kurac, ahhhhahhhhhhsvrršššavaaam vrištala je moja punica nabivši se skroz do jaja natjeravajući me da i ja svršim u njen šupak. Srušila se pokraj mene milujući mi kurac dok se sperma slijevala iz njenog šupka.

Ajmo zete na tuširanje da speramo naše dokaze jebačine. Pod tušem sapunjali smo i milovali jedno drugo kurac mi je ponovno postao krut, a onda sam punici rekao kako sam joj usta i šupak nafilao svojom spermom i da je sada na redu i njena pička da je napunim. Podigao sam joj jednu nogu, a ona se uhvarila za moj vrat i skladnim tempom jebali jedno drugo dok nismo svršili. Otuširali smo se i sredili i dogovorili kako je ovo naša tajna koju moramo ponoviti, naravno nije puno prošlo da smo opet ostali sami te se pošteno izjebali pa čak i nabrzinu. Našu tajnu čuvamo do dana današnjeg i jebemo se kada god nam se pruži prilika.

Ocjena priče

3.6
Broj ocjena: 5
Broj čitanja: 76277

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija