Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Punica za picu oblizati

Nedavno sam se oženio, očekujemo dijete iako smo što bi se reklo balavi za tako nešto. Naime meni je 23, a mojoj Suzi je tek 20. Ali se volimo, a uskoro ćemo postati i roditelji. Živimo blizu njenih starci, pa je njena stara visila non-stop kod nas. OK, stara joj je bila komad, ali mi je išlo malo na živce to. Kao da se ne znamo brinuti sami za sebe. Imam dobar posao i solidnu plaću, a Suzi je još na faksu, pa se ne buni kad joj stara dolazi pomoći po kući. Suzi je čuvala trudnoću, pa je bila doma i mirovala, a njena stara se stalno muvala oko nas.

Suzi je imala izblajhanu kosu, ali je prirodno bila brineta kao i stara, te je bila kopija svoje mame ili da budem precizniji, bila je mama od prije dvadeset godina. Bujne sise, velika stražnjica i čvrste noge. Obožavao sam moju Suzi, mada sam se ponekad znao uhvatiti u mislima kako ga zabijam gospođi Nensi, kako se zvala Suzanina mama. Mislio sam u početku da je to loše ali sam onda čuo i od nekih frendova da je to normalno ako im je punica zgodna kao moja.

Nekih tjedan dana ranije su počeli trudovi i Suzi je završila na ginekologiji, ali nije rodila, a s obzirom na rizičnu trudnoču zadržali su je u bolnici, tako da sam svaki dan dolazio kod nje u posjetu. Jedan dan sam došao doma iz bolnice i vidio da su svjetla upaljena, pa se nisam mogao sjetiti da li sam ih ja upalio ili je neko nepozvan došao. Prišavši vratima čuo sam usisavač i odmah sam znao da je došla Nensi. Bila je opsjednuta čišćenjem, pogotovo spavaće sobe i buduće dječje. Ušao sam i zatekao ju u spavačoj sobi. Usisavač je radio, a ona je pregledavala neke seksi igračke koje smo Suzi i ja znali koristiti, tako da me nije čula. Divila se jednom velikom vibro masažeru koji smo Suzi i ja koristili ada bih ju ja guzio, a ona bi si masirala picu sa njime. Izvukao sam utikač od usisavača i nastala je tišina. Nensi se okrenula kao oparena i skoro vrisnula, a kada je shvatila da sam to ja samo se opustila:

- Ohhh to si ti Josipe.. . prepao si me! ! ! -držala se rukom za sise gdje joj je trebalo biti srce.
- Nensi, šta tražiš tu? -već smo duže bili samo na imenima i nije bilo personiranja.
- Ahhh, ništa.. . malo čistim.. -rekla je nonšalantno polako odlažući onaj vibro masažer na krevet na kojm je sjedila, a ja sam vidio da su joj se bradavice na sisama napele.
- Pa nisam mislio da to treba čistiti? -rekao sam prišavši do nje i uzeo vibro masažer sa kreveta.
- A neee.. mislim.. ovaj.. čemu to služi? -upitala je najnevinije što može, pa nisam znao da li bi se smijao ili nešto drugo.
- Ovo je vibro masažer i služi za masažu.. -rekao sam mirno, a onda malo prigušenije dodao- A može se koristiti i kao seksualno pomagalo..
- A da? A kako? -širom raširene oči i nozdrve, te ubrzano disanje davali su mi na znanje da bi mogla svršiti čim bi joj ga stavio u picu.
- Hmmm.. . teško je za objasniti, ali u biti.. kad ja guzim tvoju kćer onda si ona uključi ovo i stavi na picu, te vršava kao luda.. -govorio sam i gledao kako ju crvenilo zahvaća po licu, a sise se još brže dižu i spuštaju.
- Aaa.. ovaj.. kako to u praksi ide.. -govorila je spuštajuči pogled prema mome kurcu koji se već lagano počeo buditi na samu pomisao da bi joj ga mogao zabiti u usta ili picu.
- Samo je jedan način.. -rekao sam i uhvatio ju za sisu, a ona se samo lecnula, te bez oklijevanja primila moj kurac preko hlača i počela ga mijesiti i stiskati, a onda je počela otkopčavati moje hlače i spustila ih sa boksericama i moj macan od dvadeset centimetara dužine, te šest u promjeru se zaljuljao pred njenim očima.

Nije nimalo oklijevala i primila ga je, te malo drkala da bi ga onda počela pušiti. Pušila je vrhunski i tu se vidjelo iskustvo nje u odnosu na Suzi. Pušila ga je i milovala mi jaja, a onda sam ja uključio onaj vibro masažer stavio joj ga na sisu, točno na bradavicu. Samo se stresla i tiho zastenjala, a onda sama počela skidati majicu koju je imala na sebi, pa je ostala u tamnoplavom svilenom grudnjaku koji su napinjale tvrde bradavice. Vratio sam vibro masažer na njene sise i lagano kružio po njima, a ona je polako povukla grudnjak na dolje, dok joj je moj kurac još uvijek bio u ustima, pa sam sad nesmetano masirao bradavice. Uvijala se i trzala, ali kurac mi nije ispuštala. Izdržala je još malo, a onda se odmakla i ustala, pa sam joj pomogao skinuti traperice, da bi ostala u tamnoplavim svilenim gaćicama koje su već imale tamnu fleku na mjestu pice i kratkim najlon dokoljenkama koje je odmah skinula. Nensi je držala do sebe, pa sam ugledao obrijanu i jako mokru picu kad sam joj skinuo gaćice. Nisam čeko ni trena već sam joj raširio noge i bacio se na lizanje njene pice. Stenjala je i dahtala dok sam ju lizao. Sviđao mi se malo slankasti okus njene pice, pa sam ju lizao i jebao jezikom, a koliko je napaljena shvatio sam za koju minutu kad je počela svršavati. Špricalo je iz nje, pa sam bio sav zaliven sa njenim sokovima po licu, ali se nisam nimalo bunio. Dapače, samo sam se podigao i namjestio kurac bez kondoma na ulaz u njenu picu i zabio joj ga do jaja odmah. Zajaukala je i shvatio sam da je jako uska. Poslije sam saznao da ju moj punac, a njen muž baš više ne jebe, jer mu je važnija ekipa u nekoj birtiji, te boćanje kojim se bavio.

Jebao sam ju sve jače i brže, a kurac je sad ulazio do kraja, a ona stenjala sve jače. Ipak se nisam posve opustio, jer sam netom prije nego sam osjetio da ću svršiti, izvukao kurac iz njene pice i stavio joj ga u usta. Odmah ga je počela pušiti i nakon minute sam se počeo prazniti u njena usta. Zadovoljno je mljackala i mumljala kako imam dobru spermu. Nakon toga smo bili izvaljeni na krevetu, a ona me onda upitala:

- Šta ti i Suzi prakticirate analni seks?
- Da, zašto?
- Pa nikad mi nije to rekla.. a da li bi sa mnom probao?
- Pa zašto ne? -rekao sam i pomazio ju po velikim sisama koje su malo visile, za razliku od Suzinih.
- Onda možemo isprobati i onaj masažer.. -rekla je i namignula mi, a ja sam ustao i otišao do kupaonice, te donio lubrikant iz ormarića, te joj rekao da se naguzi.

Odmah se naprčila i sad sam joj mazao šupčić u kojem su moja dva prsta brzo nestala. Širio sam ga i podmazivao, a onda sam opet uključio masažer i stavio joj ga na picu. Samo se stresla oj kurac koji se opet digao i polako sam joj ga gurnuo u guzu. Zastenjala je jako i ja sam ju uhvatio za bokove, te joj ga počeo zabijati u šupak. Cvilila je dok si je masirala klit i picu, a povremeno i moja jaja, tako da nam nije trebalo duže od deset minuta da oboje doživimo novi vrhunac. Ovaj put ga nisam vadio već sam joj napunio guzu do vrha sa svojom spermom.

Poslije je otišla kući, ali me je sutra ponovo dočekala i stvar se ponovila, a njena deviza je bila da tako neću švrljati okolo, već kad ne jebem Suzi jebem nju, pa sve ostaje u familiji. Meni je bilo svejedno, glavno da ga mogu isprazniti. Dva dana kasnije i Suzi je rodila, curicu, a Nensi i ja smo to proslavili kod nje doma i to punjenjem njene pice mojom spermom, jer nije imala plodne dane. Od tada bi kad bi mi se prijebalo, a Suzi nije bila raspoložena ili imala menstruaciju, pa je bila živčana, otišao kod Nensi i ona bi mi sa velikom radošću ispraznila jaja, a sve češće bi ju jebao u šupak.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija