Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

PUNICA, ŽENA I JA

Ja sam Marijan 43 godine, moja supruga jelena 38 godina oboje prosječnog izgleda, ali držimo do sebe i našeg zdravlja kretanjem, a naj više volimo oboje planinariti tako da smo u dobroj kondiciji. Ja sam jedan od onih koji je došao živjeti pod ženin krov kako je ona jedinica, a i jako vezana uz svoje roditelje tako da sam se ja doselio njima. To mi nije smetalo jer su moji punac i punica bili prekrasni ljudi koji su me prihvatili kao svojega sina kojeg su uvijek željeli, ali zbog nekakvih komplikacija nisu mogli imati više djece osim Jelene. (samorijeka0)Moja punica je prava gospođa u kasnim 50-ima, uvijek docentna, dotjerana, a kako i ne bi kada je bila profesorica pa i dekanica filozofskog fakulteta.

Kada se upicanila izgledala je zaista privlačno čak je ponekad izgledala i bolje nego Jelena. Ingrid moju punicu nisam doživljavao kao ženu koju bi mogao kresnuti sve do jedne Nove godine kada smo oboje malo pripiti plesali nekakav sentiš gdje smo bili priljubljeni jedno uz drugo te se u jednom momentu njeno bedro počelo nehotice trljati o moj kurac koji je instinktivno reagirao te se uz njeno bedro podigao do blizu njene pičke. Znao sam da ga osjeti, ali ništa nije govorila već smo nastavili plesati dok muzika nije završila, (@net. hr)Odvojili smo se, a ona je samo spustila pogled na moje međunožje lagano se osmjehnula i samo rekla lijepo. Poslije tog događaja Ingrid je prema meni bila puno otvorenija po pitanju sexa pa smo znali često razgovarati o toj temi, pogotovo je voljela znati o sexu između mene i Jelene kako bi mogla probati i prakticirati sa svojim mužem mojim puncem.

Taj naš razgovor doveo je do toga da su se moji punac i punica u tim godinama počeli jebati kao zečevi, čak su znali biti toliko aktivni da smo znali čuti škripu kreveta kod nas u donjoj etaži obiteljske kuće. Supruga i ja znali smo povremeno baciti i opkladu kada i koliko će trajati ta njihova akcija. Međutim situacija se promijenila kada je punac iznenada preminuo bio je to veliki šok za sve nas, a njegova smrt najteže je palo punici. Počela je sve više da pada u depresiju zazivajući boga da uzme i nju. Jelenu i mene njeno stanje počelo je sve više da nas zabrinjava, a pogotovo kada se znala zatvarati u svoju sobu tada nas je bilo najviše strah da si nešto ne napravi. Jelena i ja dogovorili smo se da probamo popričati sa njom prije nego poduzmemo druge pa čak i drastičnije mjere.

Kada smo se popeli na kat odmah smo krenuli prema njenoj sobi. Soba je bila zaključana pa smo počeli kucati i zvati, mama, mama daj otvori vrata vikala je Jelena, ali nije bilo nikakva odgovora. Onda sam počeo vikati i ja govoreći joj da ako ne otvori vrata da ću ih razvaliti i ući na silu. To je urodilo plodom jer su se vrata počela otključavati. Jelena i ja ušli smo u njenu sobu i ostali malo je reći šokirani soba je bila sva u mraku i zaudarala po ustajalosti otišao sam otvoriti prozor i dignuti rolete kako bi pustio svjetlo i malo zraka u njenu sobu. Onda je Jelena počela tjerati Ingrid da se ide istuširati, nakon ne baš kratkog ubjeđivanja Jelena je odvela Ingrid do kupatila, a ja sam krenuo mijenjati posteljinu.
Dosta brzo sam napravio krevet te sam skupio posteljinu u naramak i krenuo prema prostoriji gdje se nalazi veš mašina. Da bi to obavio morao sam proći pokraj kupatila, prolazeći uz njega primijetio sam kako su vrata malo odškrinuta unutra se nije moglo vidjeti, ali se mogao jasno čuti razgovor Jelene i Ingrid. Nisam od onih koji vole zabadati nos u tuđ stvari, ali to sa Ingrid ticalo se i mene pa ako nisam mogao biti prisutan u kupatilu odlučio sam slušati razgovor. Razgovor je u početku bio samo u jednom smjeru i to od strane Jelene koja ju je non stop bodrila govoreći joj kako nije sve stalo kako ima unuke i nas koji smo tu i uz nju, a onda je konačno prozborila i Ingrid, "imam vas i sve to, ali nemam ono što sam imala sa tvojim ocem. Zatim ju je Jelena pitala neka joj kaže što joj to fali, ali mislim da smo Jelena i ja znali o čemu se radi i o čemu je riječ samo smo čekali njen odgovor koji je ubrzo i došao. Jelena fali mi kurac vrisnula je Ingrid. Pa nemaš još ni 60 godina i još uvijek izgledaš dobro i kada dođeš na sebe pomoći ću ti da si nađeš nekoga rekla je Jelena koja je bila u pravu što se tiče Ingrid jer u svojim godinama još je uvijek izgledala dobro, a i česti sex sa njenim mužem dok je bio živ proživljavala je svoju drugu mladost. Ingrid joj je na to odgovorila kako ju razumije, ali da ne želi drugoga muškarca jer se boji da će se pričati kako još nije prošla ni godina, a već ima drugoga muškarca u svom životu te kako to ne dolazi u obzir. (

samorijeka0)Nakon podužeg razgovora Jelena ju je pitala pa kako da ti pomognem. ne može meni nitko pomoći kroz plač je rekla Ingrid, ma ima mama ima rješenja samo ga treba naći odgovori Jelena(@net. hr)A onda moj šok i nevjerica te riječi koje sam čuo nisam mogao zamisliti ni u snu i to ni više ni manje nego od Jelene koja je rekla kako možda ima rješenje, koje to kćeri upitala je Ingrid, a Jelena je spomenula moje ime te kako ću ja biti rješenje za njen problem. Naravno Ingrid se tome protivila govoreći joj kako to nikako nije u redu te kako to ne može napraviti. Međutim Jelena je bila uporna te kada joj je rekla kako zna da je sa mnom razgovarala o sexu i kako joj to nije smetalo dokle god je njena mama sretna i kako nadalje želi da bude sretna. Od tog Jeleninog nagovaranja Ingrid je na kraju pristala, a ja na sto čuda nije da nikada nisam maštao o sexu sa dvije žene, a to je san i maštanje velikog broja muškaraca, ali da ću imati sex sa punicom u prisustvu moje žene to se nisam mogao nadati ni u najluđim snovima. One su razgovor i tuširanje privele kraju, a ja sam brže bolje utekao u vešeraj kako me n bi vidjele da sam slušao njihov razgovor. Ostao sam neko vrijeme u vešeraju dok nisam čuo kako su njih dvije krenule prema sobi. Nakon nekog vremena i ja sam ušao u sobu praveći se kako nisam ništa čuo, a u meni je gorjela želja da vidim kako će to ispasti i možda biti jedan od privilegiranih muškaraca koji će moći pred očima svoje žene jebati neku drugu ženu, a ta žena je ni više ni manje nego njena mama, a moja punica.

Kada sam ušao u sobu Jelena i Ingrid sjedile su na sredini kreveta. Jelena mi se je obratila. "Marijane moram ti nešto reći i pitati da li se slažeš sa time i da li želiš to napraviti". Pitao sam o čemu se radi praveći se da ništa ne znam. Kada je Jelena sve potanko objasnila što su se njih dvije dogovorile ja sam samo pitao Jelenu da li se ona zaista slaže sa time, čvrsto je odgovorila sa DA samo da mi mama bude sretna, ako će je to usrećiti Ingrid onda pristajem. Popeo sam se na krevet, legao na leđa između njih i čekao početak igre. Prvo je Jelena probila led pomogao sam joj skinuti se gol oslobađajući moj polu dignuti kurac te ga je Jelena počela da mi ga miluje i lagano drka, Ingrid je malo gledala mene malo Jelenu i moj kurac koji je u Jeleninim rukama postajao sve tvrđi. Jelena je povukla kožicu sa glavića i počela da oblizuje i kruži jezikom po glaviću. Ingrid se skroz opustila i počela rukama da me dira jednom po mojim prsima drugom po mojim jajima. Jelena je počela da mi ga oblizuje cijelom dužinom kao i moja jaja dok ga na posljetku nije počela pušiti postepeno ga uvlačeći sve dublje u svoja usta.

Dok mi ga je Jelena pušila Ingrid me je ljubila počevši preko trbuha, prsa pa sve do usana gdje smo počeli da se žvalimo i igramo našim jezicima, razvezao sam joj mantil koji je samo kliznuo sa njenih ramena i počeo joj milovati i mijesiti sise lagano štipajući njene bradavice. Mijesio sam ih, a Ingrid se lagano pridizala prinoseći mi svoje bradavice mome jeziku i usnama koje sam ja počeo lizati i sisati povremeno joj ih grickati zubima, ahhhh ahhhmmmmm uzdisala je Ingrid dok sam se igrao njenim sisama i bradavicama. Kada je Jelena dobro na slinila moj kurac i bila sigurna da je dovoljno krut i spreman za pičku svoje mame pozvala ju je da me zajaše i nabije se na moj kurac. Dok me Ingrid lagano prekoračala namještajući se iznad moga kurca, Jelena ga je držala za korijen ubrzo sam osjetio vlažnost puničine pičke na svom glaviću koji je samo kliznuo, a potom i cijeli kurac. Ingrid se malo bolje namjestila i počela da se diže i spušta po mome kurcu. Ingrid je počela da stenje i uzdiše ahhh ahhhhh ahhhhh mmmmm ah to zete oh zete kako si dobar zazivala je moje ime dok se nabijala na moj kurac. Jelena se popela i svoju pičku spustila na moja usta i jezik. Kakav je to bio neopisiv događaj žena na mome jeziku, a punica na mome kurcu. Jahala me čas brzo čas polako miješala bokovima nasađena do jaja pa opet počela divljati na mome kurcu stenjući i uzdišući. A onda krik svršavanja moje punice osjetio sam kako svršava trzajući se na mome kurcu. (samorijeka0)Kada se malo smirila podigla se sa mene i prepustila kurac Jeleni koja se samo spustila i nabila na kurac.

Njih dvije preuzele su totalnu kontrolu nadmenom Ingrid se nad mene namjestila u pozu 69 stavljajući svoju vlažnu pičku na moja usta, njena pička djelovala mi je puno ukusnije od Jelene možda zato što je nova na mome(@net. hr)jeziku, ali nebitno nastavio sam da je ližem i prstima jebem njenu vlažnu pičku. Njih dvije izmjenjivale su se na mome kurcu koji je čas bio u Jeleninoj pički čas u puničinim ustima koja ga je pušila i rukom drkala. Nakon nekoliko minuta takvog izmjenjivanja nisam mogao više izdržati pa sam im rekao da sam pri kraju. Jelena se naglo ustala sa moga kurca, A Ingrid ga je počela sisati i mahnito drkati da bi ja nakon par sekundi počeo svršavati u njena usta, nije ga ni vadila nego je samo nastavila sa sisanjem te drkanjem kurca i gutajući moju spermu. U kako si ukusan zete rekla je Ingrid kada me je svega isisala. Kako Jelena nij svršila, a puničino pušenje i drkanje kao i moja napaljenost držala je moj kurac u krutom stanju. Jelenu sam počeo jebati s guza rukama sam je uhvatio za bokove i počeo navlačiti na kurac, a Ingrid je legla do nas i zadovoljavala se prstima. Jelena je obožavala da se jebe s guza jer je u toj pozi najviše i najbolje svršavala, kada je Jelena svršila samo sam prešao na Ingrid, savio sam joj noge u koljenima i stavio ih skoro do iza glave nadvio se iznad nje u polu čučanj i naglo ušao kurcem u njenu pičku i počeo je jebati, a moja draga milovala mi je jaja i jezikom širila i lizala šupak.

Htio sam probati nešto novo i po prvi puta tražio da mi gura prste u šupak, malo sam zastao sa jebanjem punice dok mi je Jelena gurnula srednjak, a za njime i kažiprst. Gurnuvši mi prste do kraja počela je da me jebe, a ja kao da me se prikopčalo na 220 i počeo jebati punicu kao životinja. Punica je vrištala, dahtala, stenjala, zazivala bogove i moje ime govoreći mi da je jebem da ne prestajem. Trudio sam se ispuniti puničinu želju, a ona je svršavala par puta u nizu. Nakon trećeg puničinog svršavanja malo sam uzeo predaha, a njih dvije odmah su se bacile na pušenje. Nakon predaha rekao sam im da se naguze jedna iznad druge, Jelena je bila dolje, a Ingrid nagužena preko Jelene u toj kombinaciji imao sam na korištenje četiri otvora, ali njihove guze ostavio sam za neku drugu priliku. Tako nagužene jebao sam ih naizmjence dok nisu ponovno obje svršile. Zatim sam se bacio na leđa, a njih dvije svaka sa jedne strane pušile su i drkale moj kurac sve dok nisam svršio po njihovim ustima i licu. Onda su i one legle i prstima skupljale spermu po svojim ustima. Od toga dana punica je ponovno živnula i sjajila od sreće, a Jelena i ja nastojali smo da uvijek bude takva.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 63973

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija