Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Punjenje Ane

Ocjena: 3

Jedva sam dočekao dan da idem skinuti šavove nakon operacije. Javio sam se Ani da skidam šavove još dan prije, pa je rekla da će uzeti slobodan dan. Ja sam sam nekako izmuljao kod svoje cure da ću morati još toga obaviti u bolnici, kao neke razgovore kod doktora i slična sranja, pa sam sam otišao do bolnice. Kad sam izašao Ana me već čekala sa svojim autom i nakon petnaestak minuta vožnje bili smo kod nje.

Ušli smo u njen stan i ponudila me sa pićem, pa sam prihvatio neki liker koji je imala kao jedino od alkohola. Nestala je u pravcu kupaonice i ubrzo se vratila samo u kućnom svilenom ogrtaču koji je naglašavao njene obline. Isti tren mi se kurac počeo dizati, a ja ohrabren malo od alkohola sam ju samo privukao k sebi i poljubio ju uvalivši joj jezik u usta, pa smo se sad žvalili, dok su nam ruke lutale našim tijelima. Bradavice na sisama su već bile napete, a kad sam joj gurnuo ruku između nogu i tamo našao njenu mokru picu samo sam se odmakao i počeo se skidati. Ubrzo sam stajao potpuno gol ispred nje, a kurac mi je stajao uspravan i tvrd, a shvatio sam da je onaj primarijus bio u pravu, jer je sad izgledao puno duže nego prije dok su oba visuljka bila tu. Sa zanimanjem ga je gledala dok je odvezivala svoj ogrtač i puštala ga da samo sklizne niz nju, a onda je ostala potpuno gola ispred mene napetih bradavica i obrijane pice, sa nekim sjajem u očima.

- Dođi.. želim te.. -rekla je pruživši mi ruku i povela me u spavaću sobu.

Ubrzo smo bili na krevetu ljubeći se i milujući se, a ona se počela spuštati na niže i ubrzo je moj kurac bio u njenim ustima. Mljackala je po njemu i lizala ga, a onda ga je ponovo progutala do kraja. Mislio sam da ću odmah početi svršavati kad to napravi ali se brzo zaustavila, da bi se popela na mene i polako namjestila svoju picu na vrh moga glavića. Lagano se počela spuštati po njemu i ubrzo je cijeli bio u njoj, a Ana je samo glasno uzdahnula i promuklo rekla:

- Isuse, kako je dobar i širok.. mmmm.. ne bi ga uopće vadila van..

Ja sam uhvatio njene sise i počeo ih mijesiti i trljati joj bradavice, a ona je samo sklopila oči, te postepeno ubrzavala nabijanje na moj kurac. Iskreno, malo me još peckalo dolje, ali to je bilo valjda zbog tog vađenja konaca, pa je bilo sve osjetljivo, ali sam uživao u svakom trenutku koji mi je Ana pružila. Nabijala se sve jače i sve brže na mene, a toliko smo se oboje prepustili svemu da smo nekako u isto vrijeme počeli svršavati, koju milisekundu je počela prije, ali svejedno, ja sam se sad praznio u njenu picu špricajući lazove vrele sperme u njenu picu. Ona se uopće nije obazirala na to, jer joj je jedino bitno bilo da ju dobro napunim i izjebem.

Malo smo stali hvatajući zrak, a onda sam se okrenuo sa njom na kurcu i sad smo bili u obrnutom položaju. Ona na leđima, a ja među njenim nogama. Odmah sam ju nastavio jebati, kao da se maloprije nismo ispraznili. To joj se jako sviđalo, jer mi je uvalila takav poljubac privukavši mi glavu do svoje. Nakon toga me obgrlila nogama oko struka i sad sam i nju podizao sa kreveta kad bi joj se zabijao do kraja. Nisam osjećao više nikakvu bol, samo strast i želju da ovaj seks nikad ne prestane. Nastavili smo sa jebanjem, a nakon par minuta smo promjenili pozu i sad sam joj ga zabijao s guza u picu nabijajući joj ga do kraja, tako da je njena čvrsta guza pljeskala po mojim preponama i čvrstim trbušnim mišićima. S obzirom da sam već jednom svršio u njenu picu nisam se zamarao ponovnim svršavanjem, tj da li ću ga vaditi ili ne. Jebao sam ju žestoko i sa puno strasti, a nakon dvadesetak minuta žestokog jebanjasam počeo svršavati u nju nabivši se do kraja kao da joj želim svršiti direktno u maternicu. Ne trebam ni govoriti da je ona već dva puta svršila do tada.

Oboje smo se izvalili na krevetu i sad smo polako dolazili do daha, znojni i pomalo umorni, barem ja. Ubrzo me zagrlila i šapnula mi na uho:

- Da li bi mogao još?
- Mislim da bih.. -rekao sam malo razmislivši, pa nastavio- Mislio sam da će me boljeti više..
- Ne brini.. -rekla je uspravivši se na lakat, pa mi pomilovala kurac i rekla- Ovako mi je nekako sladak.. ali.. mislila sam da mi ga staviš u guzu..
- Zbilja? ! ? -pogledao sam ju podigavši kapke u čuđenju, a ona je samo kimnula glavom, pa sam nastavio- Zar ti neće biti prevelik?
- To nećemo znati dok ne probamo, zar ne? -žmirnula je onim svojim zelenim okicama i samo sam ju poljubio.

Brzo sam ju okrenuo na trbuh i kleknuo između njenih raširenih nogu, pa joj malo raširio guzove i počeo joj lizati šupčić. Stenjala je, a nakon jezika sam stavio dva prsta koja su dotle bila u pici i počeo ju širiti. Stenjala je i cvilila dok sam joj širio šupčić prstima. Onda sam se namjestio i namjestio kurac na ulaz u njen šupak i polako ga gurnuo unutra. Zastenjala je glasno, a ja sam malo zastao, ali mi je dala znak da nastavim, pa sam nastavio. Jebao sam ju polako postepeno ulazeći do pola u njen šupak, a onda ga malo jače gurnuo da je zajecala, pa sam opet usporio. Dahtala je, ali je već više od pola kurca bilo u njenoj guzi. Pljunuo sam malo na šupčić da ju podmažem i odmah nastavio sa jebanjem. Sad više nije cvilila iako sam joj ga ugurao do kraja u šupak, već je samo dahtala i stenjala, a iz pice joj je curilo kao ludo. U jednom trenu je vrisnula i počela svršavati, a ja sam izvukao kurac iz guze i zabio joj ga u onaj potok koji je curio iz pice, te ga brzo vratio u guzu i nastavio sa jebanjem. Nije trebalo dugo da i ja svršim, te sam joj uskoro počeo puniti guzu svojom spermom. Izvukao sam ga polako i izvalio se kraj nje na krevet i ostali smo tako ležati još neko vrijeme dok nije predložila tuširanje.

Poslije smo još neko vrijeme razgovarali, pa mi je rekla da bi voljela da me češće ima kraj sebe, jer do sada ju još nitko nije tako dobro izjebao, tj nije još naletila na tako dobar kurac. Znala je da imam curu, ali ako se želim predomisliti njena vrata su mi uvijek otvorena, a naročito njena pica i guza.

U zadnje vrijeme se sve više razmišljam da joj se ponovo javim, jer sa mojom curom nekako više ne klapa. Mislio sam da je to prolazno, ali nekako imam osjećaj da joj smeta to što nemam jedno jaje, pa sam indirektno saznao da me želi napustiti. Jedino ne znam kako se ponovo javiti Ani nakon toliko vremena. Tko zna možda je našla već nekoga, ali ću ju ipak nazvati ovih dana.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina